Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figo_94 napisał(a):
No to ja ładnie proszę paparazzich o hopającą Kikę ;)
A może i o filmik jakiś... :cool3:

Dołączam również swój apel do paparazzich. :cool3: Ciekawa jestem na co się załapałyśmy. Pewnie niektórzy jeszcze odsypiają obóz. Ale jak już ktoś zacznie wstawiać fotki, to nie odpuszczę. :evil_lol:

Posted

oj czy to napewno ta biedna spanielka ze schronu??:???:Bo cos mi sie zdaje ze ciotki tu podmienily kike,odmlodniala i taka HAAPPY; SUPER METAMORFOZA :sweetCyb::sweetCyb::bigcool:

Posted

bogusika1 napisał(a):
oj czy to napewno ta biedna spanielka ze schronu??:???:Bo cos mi sie zdaje ze ciotki tu podmienily kike,odmlodniala i taka HAAPPY; SUPER METAMORFOZA :sweetCyb::sweetCyb::bigcool:

Że niby z czego?? A! Faktycznie... Normalnie znowu się przyłapałam na tym, że mam wrażenie iż Kika jest z nami od zawsze. Jedyna rzecz, która mi przypomina, że to nie jest prawda, to fakt, że Kika miała poprzedniczkę. Gdyby nie to nie uwierzyłabym, że to dopiero za 3 dni mija 5 miesięcy naszej znajomości... :crazyeye: :cool3:

A tak w ogóle, to witamy w galerii i dziękujemy za miłe słowa. :razz:

Prawdę powiedziawszy sama teraz nie nie mogę jej poznać na tych zdjęciach ze schronu. Nie będę zaprzeczać, że wypiękniała dziewuszka. :loveu: :cool3:

Posted

[quote name='Figo_94']oh, Gosia przestań ględzić, tylko foty dawaj!

No dobra, dobra. Skoro tak ładnie prosisz. :cool3: :evil_lol:

3 fotki ze spacerku z Chrupkiem

C.D.nadchodzi

Posted

snuszkak
Następnym razem do "akcji spotkanie" wkroczy również sms i e-mail. ;)
Nie wiem czemu nie pomyślałam o innych "dobrach XXI w.". :roll:

Asia & Ginger
1. Trawy były na górce.:eviltong:
2. Jak się weszło na tą górkę, to się dosłownie wpadało w zboże. :cool3: Mam 165cm - do pasa byłam w zbożu! Więc co ma powiedzieć biedna Kika, mająca 38cm ? Ale miała przynajmniej fajną zabawę w skakanie "na zająca". :evil_lol:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Asia & Ginger
1. Trawy były na górce.:eviltong:
2. Jak się weszło na tą górkę, to się dosłownie wpadało w zboże. :cool3: Mam 165cm - do pasa byłam w zbożu! Więc co ma powiedzieć biedna Kika, mająca 38cm ? Ale miała przynajmniej fajną zabawę w skakanie "na zająca". :evil_lol:

:lol:
Gingerka jak się znajdzie w wysokim zbożu, to skacze co chwilę do góry, żeby zobaczyć gdzie jestem. Śmiesznie to wygląda, bo tylko uszy widać. :evil_lol: