Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BobowitaMW napisał(a):
W sobotę byłam. Krótko, bo krótko, ale byłam. Szukałam Was i nie mogłam znaleźć :-( :shake:

E podbadasz ludziom :p Na weekend bee miec Frrrr, wiec bedzie wesolo , trzy psy na chacie :loveu:

Posted

fuksowata napisał(a):
E podbadasz ludziom :p Na weekend bee miec Frrrr, wiec bedzie wesolo , trzy psy na chacie :loveu:

Chcesz się wybrać an spacerek? :razz:
Wiem, ze podpadam :placz:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Chcesz się wybrać an spacerek? :razz:
Wiem, ze podpadam :placz:

Z wielka checia, ale jak Ty sobie wyobrazasz jazde autobusem z 3 psami ? W tym z niewyzyta Iskierka i zwariowana Fru? :evil_lol: Jak cos wymyslisz to daj znac:p

Posted

fuksowata napisał(a):
Z wielka checia, ale jak Ty sobie wyobrazasz jazde autobusem z 3 psami ? W tym z niewyzyta Iskierka i zwariowana Fru? :evil_lol: Jak cos wymyslisz to daj znac:p

Hmmm.... No tak, tego nie przemyślałam :eviltong:

Posted

Nowe jesienne fotki. :) Jeszcze zaroślaczka ;) Miałam młyn w szkole i jedyne co dałam radę zrobić, to czesać uszy i furminatorować grzbiet... Na dodatek przypałętało sie zapalenie wargi... :angryy: Miesiąc bez weta, to miesiąc stracony...

Grzyb :lol:

cdn

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Witam, witam :loveu: :multi: Zdaje się, ze po raz pierwszy? Mam nadzieję, że nie ostatni :razz:

Dzieki za miłe słowa :)

A mi się zdaje,że już bylam u was?:loveu: Napewno bedziemy zaglądać:p

Posted

[quote name='Dynamique']Ooo nareście jakieś fotkiii :loveu:
Fajny nowy avek :cool3::cool3::cool3:
Dzięki :loveu:
Właśnie uznałam, że w tym roku Kika ma mało zdjęć zrobionych i postanowiłam to nadrobić. :cool3: Jutro jedziemy na grzyby, więc postaram się o jakieś leśne :razz:

[quote name='cockermaister']http://i34.tinypic.com/15cdj85.jpg czym jej uszy zobilaś ?? maszynką??

http://i36.tinypic.com/71ji9f.jpg dama :) piękna :loveu::loveu::loveu:
Nie, nie. Kika maszynki na oczy nie widziała. Nie chce mi się jej oswajać z tym "potwornym hałaśnikiem". ;) Uszka robiłam nożyczkami, zwykłymi. Pierwszy raz :razz: I nie powiem, ładne mi wyszły :loveu: W środku też ;) :loveu:

Posted

border_collie&westie napisał(a):
Super fotki! :loveu::loveu::loveu: Kochana Kikunia :)

Dzięki :)

Jak dobrze pójdzie, poslalomujemy dzisiaj trochę. Ale sama nie wiem. Tak zimo i ponuro :eviltong:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Dzięki :)

Jak dobrze pójdzie, poslalomujemy dzisiaj trochę. Ale sama nie wiem. Tak zimo i ponuro :eviltong:

Księzniczki się znalazły !!! Marsz... ja tu chcę slalom zobaczyć wkońcu !!! :cool1: