fuksowata Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 szczegolow sie czepiasz! fotki sa siczne , poprostu BOSKIE, tyle , ze mialy byc wczoraj!:evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 fuksowata napisał(a):szczegolow sie czepiasz! fotki sa siczne , poprostu BOSKIE, tyle , ze mialy byc wczoraj!:evil_lol: Wczoraj moja droga to ja byłam nad morzem. A potem pojechałam na trening agility, na którym się nabiegałam, ze hej i siły po powrocie nie miałam :eviltong: Dzięki za miłe słowa :evil_lol: :lol: Quote
BobowitaMW Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 cockermaister napisał(a):Śliczne fotki wszystkie :loveu::loveu: Dzięki :) Dzięki! :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fuksowata Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 cockermaister napisał(a):Śliczne fotki wszystkie :loveu::loveu: to zaczely sie teraz fotki, o ktorych powiedziec, ze slczne sa nie da sie! :eviltong: Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 To już trzecia galeria i wciąż to samo ! paranoja na tym dgm ! :cool3::lol: Quote
BobowitaMW Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dynamique napisał(a):To już trzecia galeria i wciąż to samo ! paranoja na tym dgm ! :cool3::lol: Ale ja pierwsza je wstawiałam! :eviltong: Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 BobowitaMW napisał(a):Ale ja pierwsza je wstawiałam! :eviltong: Łamanie praw autorskich :lol::lol::lol: Quote
BobowitaMW Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Dynamique napisał(a):Łamanie praw autorskich :lol::lol::lol: Bez kitu! Może zacznę (znowu...) podpisywac swoje fotki? :lol::lol: :evil_lol::evil_lol: A jako "njusa" stulecia podam iż Kika waży 12,5 kg! :multi: :loveu: Na dodatek wygląda jak spanielo - chart :eviltong: Myślę, że Magda będzie z nas zadowolona. :razz: Quote
Dynamique Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 BobowitaMW napisał(a):Bez kitu! Może zacznę (znowu...) podpisywac swoje fotki? :lol::lol: :evil_lol::evil_lol: A jako "njusa" stulecia podam iż Kika waży 12,5 kg! :multi: :loveu: Na dodatek wygląda jak spanielo - chart :eviltong: Myślę, że Magda będzie z nas zadowolona. :razz: Juhu !!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A na którą w poniedziałek na trening ? ;] Jaki trening ? :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Lucky. napisał(a):A na którą w poniedziałek na trening ? ;] 17? :) Wcześneij może być zbyt gorąco. ;) Dynamique napisał(a):Juhu !!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Jaki trening ? :eviltong: Danke, danke :) A taki nasz trening na moich przeszkodach ;) . Quote
Lucky. Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Chociaż teraz jest boska pogoda, nie pada a jest chłodno :loveu: Jeszcze w pon. obgadamy chyba co nie ? Quote
BobowitaMW Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Lucky. napisał(a):Chociaż teraz jest boska pogoda, nie pada a jest chłodno :loveu: Jeszcze w pon. obgadamy chyba co nie ? Fakt, teraz pogoda jest świetna do agilitowania! Obgadamy. ;) Dynamique napisał(a):Aaa takie buty :razz: nio. :) Jesli Lucek ma się już dobrze, to tez możecie wpaść. :) Quote
Recommended Posts