BobowitaMW Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Agnieszka & Figo']Jechaliśmy samochodem wieczorem, droga nie oświetlona, mgła taka, że widoczność na jakieś 3 metry i jechał kulig, koń nie miał żadnego odblasku, diody, nic! Tata zauważył go w ostatniej chwili, dobrze że jechał powoli, bo inaczej było by nieprzyjemnie :shake: O rany... Dobrze, że Twój tata jest spostrzegawczy. Choć jak pierwszy raz czytałam, e prawie potrąciliście konia, nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że miała to miejsce podczas jazdy na nartach... :roll: :oops: :lol: Quote
snuszak Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kika to widze ma życie jak w Madrycie :lol: na łodke jeździ, w agility sie bawi, moze w sniegu duzym poszalec, rewelacja ... a moj Pako musial sie tylko dzisiejszym sniegiem nacieszyc co napadal mało ale zawsze cos :p Quote
BobowitaMW Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='snuszkak']Kika to widze ma życie jak w Madrycie :lol: na łodke jeździ, w agility sie bawi, moze w sniegu duzym poszalec, rewelacja ... a moj Pako musial sie tylko dzisiejszym sniegiem nacieszyc co napadal mało ale zawsze cos :p[/quote] Ah! Dla takiej Kiczki to naprawdę chce się uchylić nieba. :loveu: :loveu: U nas nie ma śniegu, także muszą "wystarczyć" góry. :cool3: :lol: Quote
cockermaister Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ale mokre psiaki:razz:Kika jest śliczna:loveu: Quote
BobowitaMW Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Foty z wczorajszego hurtowego prania psów. :lol: Więcej fotek nie ma. Z resztą nie mam nastroju na fotki. Wiecie, dzisiaj mija rok od śmierci mojej Nuki. :placz::placz: Quote
Dog Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://images27.fotosik.pl/322/76ac8a639d5a74ccmed.jpg jaka Ona mokra... jesteśmy z Twoją Nuką... nie można się tak dręczyć, bo na każdego przychodzi czas.... człowiek, pies.. każdy kiedyś umrze, Twojej Nuki już nie ma... ale nie można się smucić, pewnie jej jest tam dobrze :loveu: trzeba w To wierzyć!! NIe możesz się smucić, pewnie jej jest źle kiedy widzi, jak jej właścicielka, w dniu jej śmierci, zamiast się cieszyć, wiecznym życiem, smući się!!!!!!! Quote
olunia0306 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='BobowitaMW']Foty z wczorajszego hurtowego prania psów. :lol: Śliczna sunia-cudeńko! będe częściej wpadać i podziwiać!;) Quote
akira Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Więcej fotek nie ma. Z resztą nie mam nastroju na fotki. Wiecie, dzisiaj mija rok od śmierci mojej Nuki. Bardzo mi przykro z jej powodu :-( Quote
Izuuus Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Przykro mi z powodu Nuki :-( [*] dla niej ;) Na pewno teraz jest szczęśliwa i biega za TM. :glaszcze: Quote
akira Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 http://images27.fotosik.pl/322/76ac8a639d5a74ccmed.jpg Ale on mokry jest :diabloti: Quote
BobowitaMW Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Izuuus']Przykro mi z powodu Nuki :-( dla niej ;) Na pewno teraz jest szczęśliwa i biega za TM. :glaszcze: [quote name='supergoga']['] dla Nuki. Trzymaj się! [quote name='akira']Bardzo mi przykro z jej powodu :-( [quote name='dogg']http://images27.fotosik.pl/322/76ac8a639d5a74ccmed.jpg jaka Ona mokra... jesteśmy z Twoją Nuką... nie można się tak dręczyć, bo na każdego przychodzi czas.... człowiek, pies.. każdy kiedyś umrze, Twojej Nuki już nie ma... ale nie można się smucić, pewnie jej jest tam dobrze :loveu: trzeba w To wierzyć!! NIe możesz się smucić, pewnie jej jest źle kiedy widzi, jak jej właścicielka, w dniu jej śmierci, zamiast się cieszyć, wiecznym życiem, smući się!!!!!!! Wielkie dzięki za słowa otuchy i wsparcie! :loveu: :) Dzisiaj już mi lepiej. Mniej smutno. Zwłaszcza dlatego, ze wiem, że Kika jest z nami dzięki temu, że "miejsce" psa w naszym domu było puste. Naprawdę - wielkie dzięki. :) Wiecie, Nuka była naprawdę mocno chora. Miała nowotwór i gronkowca, prawdopodobnie były przeżuty. Wet powiedział, że podjęliśmy słuszną decyzję i gdybyśmy jej nie uśpili, prawdopodobnie umierałaby w wielkich męczarniach - przestałaby jeść, mieć biegunkę z krwią i zaczęłaby krwawić z nosa. Także odeszła w momencie, w którym jej cierpienie nie było aż tak ogromne. Choć zapewne nie było jej lekko przez ostatnie dni życia... :-( [quote name='akira'] Ale on mokry jest :diabloti: Kiedy to ONA. :eviltong: :lol: [quote name='olunia0306']Śliczna sunia-cudeńko! będe częściej wpadać i podziwiać!;) Dzięki! :) Oczywiście zapraszamy ponownie! :cool3: Quote
akira Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Kiedy to ONA. Ups :oops::oops::oops: wybacz. To z zabiegania ; / pomyliłam się :oops: Quote
BobowitaMW Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 akira napisał(a):Ups :oops::oops::oops: wybacz. To z zabiegania ; / pomyliłam się :oops: Spoko. :) Błądzić jest rzeczą ludzką. ;) :eviltong: Quote
akira Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 BobowitaMW napisał(a):Spoko. :) Błądzić jest rzeczą ludzką. ;) :eviltong: :) kiedy będą jeszcze jakieś zdjęcia małej? :):diabloti: Quote
BobowitaMW Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='akira']:) kiedy będą jeszcze jakieś zdjęcia małej? :):diabloti: Jak pogoda się polepszy. Bo u nas ciągle sypie śnieg z deszczem. A mój aparat woli jak nie pada. :eviltong: :evil_lol: Ale ma 2 agilitowe filmiki. :cool3: Tylko najpierw ściszcie głośniki - ja strasznie piszczę. :oops: YouTube - 07 02 09r K YouTube - 07 02 09r K 1 Quote
Lucky. Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Gdzie trenujecie agility ? Dobrze wam idzie x D Coś słyszałam na filimku że Kika ma za długie kudły i że jest za gruba :diabloti: To tak jak moja, zapraszam do naszej galeri pt. Meganka :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Lucky.']Gdzie trenujecie agility ? Dobrze wam idzie x D Coś słyszałam na filimku że Kika ma za długie kudły i że jest za gruba :diabloti: To tak jak moja, zapraszam do naszej galeri pt. Meganka :evil_lol: Dzięki. :) Zacznę Kikę odchudzać jak będzie cieplej. ;) I ją wtedy obetnę. :diabloti: Nie ma co "zmniejszać" psa na śniegi. ;) My trenujemy na Psim Ranczu ( www.psieranczo.pl ) akira Dzięki. :) Quote
akira Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Nie ma za co :diabloti: co słychać u Kiki? Quote
BobowitaMW Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 akira napisał(a):Nie ma za co :diabloti: co słychać u Kiki? A wszystko dobrze. :eviltong: Dzieki za troskę. Wczoraj miała śnieżną sesję. :cool3: Quote
Lucky. Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 No nie chwalisz się a fotek nie dajesz ? :lol: Jak możesz XD Quote
Kasia&Rika Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Zimowa sesja i nie ma jej tutaj, jak możesz:mad: :diabloti: Chcemy zobaczyć wspaniałą Kikę :loveu: i nie jest gruba!:evil_lol: Quote
Magda&Bloom Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 no i co z tymi zimowymi fotkami? :cool3: Quote
BobowitaMW Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Magda&Bloom napisał(a):no i co z tymi zimowymi fotkami? :cool3: Już zbliżają się po kabelku do komputerka. :cool3: Lucky. napisał(a):No nie chwalisz się a fotek nie dajesz ? :lol: Jak możesz XD Mogę gdyż posiadam prawa autorskie. :eviltong: Kasia&Rika napisał(a):Zimowa sesja i nie ma jej tutaj, jak możesz:mad: :diabloti: Chcemy zobaczyć wspaniałą Kikę :loveu: i nie jest gruba!:evil_lol: No dobra, dobra. 3 na 1. Nie mam szans! :lol: Zaraz załaduję na komputerek, zobaczę co się nadaję, powalczę z Fotosikiem i zobaczymy co z tego wyniknie. :evil_lol: Quote
Recommended Posts