Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnieszka & Figo']Jechaliśmy samochodem wieczorem, droga nie oświetlona, mgła taka, że widoczność na jakieś 3 metry i jechał kulig, koń nie miał żadnego odblasku, diody, nic! Tata zauważył go w ostatniej chwili, dobrze że jechał powoli, bo inaczej było by nieprzyjemnie :shake:
O rany... Dobrze, że Twój tata jest spostrzegawczy.
Choć jak pierwszy raz czytałam, e prawie potrąciliście konia, nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że miała to miejsce podczas jazdy na nartach... :roll: :oops: :lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kika to widze ma życie jak w Madrycie :lol: na łodke jeździ, w agility sie bawi, moze w sniegu duzym poszalec, rewelacja

... a moj Pako musial sie tylko dzisiejszym sniegiem nacieszyc co napadal mało ale zawsze cos :p

Posted

[quote name='snuszkak']Kika to widze ma życie jak w Madrycie :lol: na łodke jeździ, w agility sie bawi, moze w sniegu duzym poszalec, rewelacja

... a moj Pako musial sie tylko dzisiejszym sniegiem nacieszyc co napadal mało ale zawsze cos :p[/quote]
Ah! Dla takiej Kiczki to naprawdę chce się uchylić nieba. :loveu: :loveu:

U nas nie ma śniegu, także muszą "wystarczyć" góry. :cool3: :lol:

Posted

http://images27.fotosik.pl/322/76ac8a639d5a74ccmed.jpg jaka Ona mokra... jesteśmy z Twoją Nuką... nie można się tak dręczyć, bo na każdego przychodzi czas.... człowiek, pies.. każdy kiedyś umrze, Twojej Nuki już nie ma... ale nie można się smucić, pewnie jej jest tam dobrze :loveu: trzeba w To wierzyć!! NIe możesz się smucić, pewnie jej jest źle kiedy widzi, jak jej właścicielka, w dniu jej śmierci, zamiast się cieszyć, wiecznym życiem, smući się!!!!!!!

Posted

[quote name='Izuuus']Przykro mi z powodu Nuki :-(

• dla niej ;)
    Na pewno teraz jest szczęśliwa i biega za TM. :glaszcze:

• [quote name='supergoga']['] dla Nuki.
    Trzymaj się!
    [quote name='akira']Bardzo mi przykro z jej powodu :-(
    [quote name='dogg']http://images27.fotosik.pl/322/76ac8a639d5a74ccmed.jpg jaka Ona mokra... jesteśmy z Twoją Nuką... nie można się tak dręczyć, bo na każdego przychodzi czas.... człowiek, pies.. każdy kiedyś umrze, Twojej Nuki już nie ma... ale nie można się smucić, pewnie jej jest tam dobrze :loveu: trzeba w To wierzyć!! NIe możesz się smucić, pewnie jej jest źle kiedy widzi, jak jej właścicielka, w dniu jej śmierci, zamiast się cieszyć, wiecznym życiem, smući się!!!!!!!

Wielkie dzięki za słowa otuchy i wsparcie! :loveu: :) Dzisiaj już mi lepiej. Mniej smutno. Zwłaszcza dlatego, ze wiem, że Kika jest z nami dzięki temu, że "miejsce" psa w naszym domu było puste. Naprawdę - wielkie dzięki. :)
    Wiecie, Nuka była naprawdę mocno chora. Miała nowotwór i gronkowca, prawdopodobnie były przeżuty. Wet powiedział, że podjęliśmy słuszną decyzję i gdybyśmy jej nie uśpili, prawdopodobnie umierałaby w wielkich męczarniach - przestałaby jeść, mieć biegunkę z krwią i zaczęłaby krwawić z nosa. Także odeszła w momencie, w którym jej cierpienie nie było aż tak ogromne. Choć zapewne nie było jej lekko przez ostatnie dni życia... :-(

[quote name='akira']

Ale on mokry jest :diabloti:
    Kiedy to ONA. :eviltong: :lol:

[quote name='olunia0306']Śliczna sunia-cudeńko! będe częściej wpadać i podziwiać!;)
    Dzięki! :) Oczywiście zapraszamy ponownie! :cool3:

Posted

Gdzie trenujecie agility ?
    Dobrze wam idzie x D
    Coś słyszałam na filimku że Kika ma za długie kudły i że jest za gruba :diabloti:
    To tak jak moja, zapraszam do naszej galeri pt. Meganka :evil_lol:

Posted

[quote name='Lucky.']Gdzie trenujecie agility ?
    Dobrze wam idzie x D
    Coś słyszałam na filimku że Kika ma za długie kudły i że jest za gruba :diabloti:
    To tak jak moja, zapraszam do naszej galeri pt. Meganka :evil_lol:
    Dzięki. :)
    Zacznę Kikę odchudzać jak będzie cieplej. ;) I ją wtedy obetnę. :diabloti: Nie ma co "zmniejszać" psa na śniegi. ;)

My trenujemy na Psim Ranczu ( www.psieranczo.pl )

akira Dzięki. :)

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
    no i co z tymi zimowymi fotkami? :cool3:

Już zbliżają się po kabelku do komputerka. :cool3:

Lucky. napisał(a):
    No nie chwalisz się a fotek nie dajesz ? :lol:
    Jak możesz XD

Mogę gdyż posiadam prawa autorskie. :eviltong:

Kasia&Rika napisał(a):
    Zimowa sesja i nie ma jej tutaj, jak możesz:mad: :diabloti:

Chcemy zobaczyć wspaniałą Kikę :loveu: i nie jest gruba!:evil_lol:

No dobra, dobra. 3 na 1. Nie mam szans! :lol: Zaraz załaduję na komputerek, zobaczę co się nadaję, powalczę z Fotosikiem i zobaczymy co z tego wyniknie. :evil_lol: