BobowitaMW Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Kasia&Rika napisał(a):nie mogę się nie dołączyć do zachwytów nad Kiką i jej zdolnościami:loveu: Dzięki! :) Kika popadnie od tych zachwytów nad nią w samozachwyt, albo co! :lol: :cool3: ;) Quote
Kasia&Rika Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 BobowitaMW napisał(a):Dzięki! :) Kika popadnie od tych zachwytów nad nią w samozachwyt, albo co! :lol: :cool3: ;) no i dobrze:D należy jej się! Quote
BobowitaMW Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Nowe foty w nowych rameczkach. Galopek "opadał" śnieg Quote
BobowitaMW Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Wieeelkie ciało, mała głowa :P Takie różne Quote
BobowitaMW Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 To ja spadam To by było na tyle. Quote
Izuuus Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Śliczne foty i fajne filmiki. :loveu: Kika to bardzo zdolna sunia ^^ Gratulacje dla niej za takie sztuczki ;) Quote
Dog Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 http://images37.fotosik.pl/44/a608fe35ca6b5264med.jpg jaki super Kochany brązowy Nochalek :loveu::loveu::loveu: Quote
BobowitaMW Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='Izuuus']Śliczne foty i fajne filmiki. :loveu: Kika to bardzo zdolna sunia ^^ Gratulacje dla niej za takie sztuczki ;) Dziękujemy za komplementy. :loveu: [quote name='dogg']http://images37.fotosik.pl/44/a608fe35ca6b5264med.jpg jaki super Kochany brązowy Nochalek :loveu::loveu::loveu: Ja też uwielbiam tą jej "karmelową trufelkę". :razz: :loveu: Quote
Izuuus Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No, nosek tez ma super ^^ Taki słodki xd:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 http://images27.fotosik.pl/307/e18eeb622e0d1b10med.jpg Mordulka kochana. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BobowitaMW Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Asia & Ginger']http://images27.fotosik.pl/307/e18eeb622e0d1b10med.jpg Mordulka kochana. :loveu: :loveu: :loveu: Najukochańsza. :loveu: U nas śnieży, więc pewnie jutro, albo i późnej będą śniegowe fotki! :multi: A wczoraj Kikcia dostała nowy komplecik. :) Zauroczył mnie ten wzór: :cool3: I chciałam kupić tą obrożę: :razz: Ale, że był "dzień dobroci dla zwierząt":lol:, mama powiedziała, że smycz do kompletu musi być i fundnęła Kice to: Moja mama jest niesamowita.:loveu: A tak w nowym "galowym" wdzianku wygląda Kika. :loveu:(choć mina Kiki na to nie wskazuje, jest ona b. dumna ze swego kompletu) Co prawda średnio widać, bo kłaki zasłaniają. Wierzcie mi - Kikś wygląda boooooooooosko. :) :loveu::loveu: Aha! Przeznaczeniem tego kompletu jest agility. :cool3: A co za tym idzie, jest on wyłącznie na pokazy, zawody :razz: (mam nadzieję, że w tym roku wystartujemy), itp. :) I jak się podoba? Quote
Izuuus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Śliczna Kika i jej komplecik :loveu: Na pewno wystartujecie, trzymam kciuki :razz: wczoraj chcialam kupic taka obroze Fiodorkowi (nie taki wzorek) ale u nas do zoologicznych nie sprowadzaja, tylko takie malutkie jak dla york'a :-( Quote
BobowitaMW Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Izuuus napisał(a):Śliczna Kika i jej komplecik :loveu: Na pewno wystartujecie, trzymam kciuki :razz: wczoraj chcialam kupic taka obroze Fiodorkowi (nie taki wzorek) ale u nas do zoologicznych nie sprowadzaja, tylko takie malutkie jak dla york'a :-( Cieszymy się, że komplecik się podoba. :) Dzięki za taką wiarę w nasze agilitowe zdolności. :) Choć może powinnam nie dziękować aby nie zapeszyć? :lol: Quote
Izuuus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 No wlasnie xd Monie dziekowac nie powinnas :razz: Ale to sie wytnie :cool3: A ten komlecik taki boska, ze ci go chyba ukradne :diabloti: Quote
Agnieszka & Figo Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Komplecik jest przecudownyyyy! :loveu: Kiedyś miałam na niego ochotę, ale chyba to jest bardziej 'dziewczęcy' wzór :eviltong: Wybieracie się może do Złotoryji? Chociażby zobaczyć? Ja chyba pojadę, ale tylko na jeden dzień (tzn. nie startować, tylko popatrzeć :lol:), bo tata mówi że nie ma tanich hoteli w tamtej okolicy... W hotelu w Złotoryji doba dla jednej osoby kosztuje chyba 160 zł! A wiesz może już coś od kiedy będą treningi? Bo ja muszę w końcu przyjechać do Was... Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Śliczny ten komplecik, taki walentynkowy. :cool3: :loveu: :p Quote
BobowitaMW Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Izuuus'] A ten komlecik taki boska, ze ci go chyba ukradne :diabloti: No to będziesz musiała się zmierzyć z moimi "krwiożerczymi" szynszylami! :evil_lol: :diabloti: [quote name='Asia & Ginger']Śliczny ten komplecik, taki walentynkowy. :cool3: :loveu: :p No bo z Kiki taka lutowa dziewczyna jest. :cool3: (w sensie - trafiła do nas 19.lutego, więc to są jej "urodziny", bo zaczęła na nowo życie. :cool3:) Cieszymy się, że koplecik przypadł do gustu. :cool3: :loveu: [quote name='Agnieszka & Figo']Komplecik jest przecudownyyyy! :loveu: Kiedyś miałam na niego ochotę, ale chyba to jest bardziej 'dziewczęcy' wzór :eviltong: Wybieracie się może do Złotoryji? Chociażby zobaczyć? Ja chyba pojadę, ale tylko na jeden dzień (tzn. nie startować, tylko popatrzeć :lol:), bo tata mówi że nie ma tanich hoteli w tamtej okolicy... W hotelu w Złotoryji doba dla jednej osoby kosztuje chyba 160 zł! A wiesz może już coś od kiedy będą treningi? Bo ja muszę w końcu przyjechać do Was... A tam dziewczęcy. ;) Mi to nie przeszkadza! :cool3: :eviltong: Do Złotoryi nie jadę. To jest 10 dni przed finałem olimpiady biologicznej, a ja mam nadzieję, że uda mi się na niego załapać. :cool3: Wielkie nadzieje pokładam w tym konkursie! :roll: :razz: Kiedy u nas będą treningi? Ni wiem. :lol: Z tego co wiem - musimy ogrodzić teren. I ok, możemy go ogrodzić ale.... jest mróz. :roll: Dopiero jak zelżeje będzie można wkopać ogrodzenie. ;) Nie martw się! Na pewno Cię powiadomię. :cool3: Wszystkim dziękujemy za odwiedzinki i miłe słowa. :loveu: Zapraszamy ponownie. :cool3: Quote
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cudowny komplecik :loveu: Kika ślicznie wygląda :multi: Quote
BobowitaMW Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Estera napisał(a):Cudowny komplecik :loveu: Kika ślicznie wygląda :multi: Dzięki. :) Dzisiaj byliśmy w lasku. :) Towarzyszył na Fido. Są fotki. :cool3: Ale to potem. :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 To co? Fotki na zakończenie ferii świątecznych. Wyprawa do lasu. :) Tym razem doopcia na dzień dobry :P Ucięła mnie W prawo zwrot Był też z nami Fiduś Quote
BobowitaMW Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 A Kika biegała I węszyła Przyłączał się do niej Fido Quote
BobowitaMW Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Choć czasem wolał szaleć na własną łapę A czasem wolał wszystko "olać" Tym razem kończymy tak: Musiałam dać nowe rameczki, bo tamte takie nie ten teges były. :P Pozdrawiamy! :loveu: :cool3: Quote
Dog Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://images40.fotosik.pl/45/9d3704ba50b088e5med.jpg ale za to jaka zgrabna :evil_lol: http://images37.fotosik.pl/45/5ad0e95edf2643ecmed.jpg ale Ona ma śliczniastą tą czuprynke :loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://images40.fotosik.pl/45/9d3704ba50b088e5med.jpg A mi się te dupeczkowa fotka bardzo podoba. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts