Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
http://images35.fotosik.pl/12/86bce51c1ff54b94.jpg
Prawdziwa królowa na tronie. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Fajna ta pufa. :cool3:

Gratki 50 stronki!!! :multi: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao:

Dzięki! :cool3: :loveu:

A królowa zmęczona dzisiaj po treningu i śpi jak suseł. :lol: Niestety nie mam filmiku. Miała jechać z nami mama, ale akumulator wysiadł w samochodzie (:roll:), więc jechałyśmy tylko ja & Kiś, taksówką.

• 2 weeks later...
Posted

halo :p dawno nie zagladalam bo jakos czas mnie goni ostatnio, rowniez gratuluje 50 strony

jestem ciekawa jak postepy Kiki w jej zostawaniu w domu, bo Pako to ponad pol roku u mnie robil demolke, dzien w dzien czasem ale jakos mu przeszlo i teraz przesypia wszelkie nieobecnosci, mam nadzieje ze Kikula juz tez!

Posted

[quote name='snuszkak']halo :p dawno nie zagladalam bo jakos czas mnie goni ostatnio, rowniez gratuluje 50 strony

jestem ciekawa jak postepy Kiki w jej zostawaniu w domu, bo Pako to ponad pol roku u mnie robil demolke, dzien w dzien czasem ale jakos mu przeszlo i teraz przesypia wszelkie nieobecnosci, mam nadzieje ze Kikula juz tez!

Dzisiaj miałam pisać, że już od 2 Kisiula nie zniszczyła nic! :multi: :multi: Pogodziła się z samotnością, a mi spadła kamień z serca. ;) Ale teraz już jest idealnie. :)

A w ramach nowości: Fotorelacja z lasu. :)
Przepraszam za jakośc, ale bateria prawie siadała i średnio miało znaczenie jaki tryb używam...

Wąchacz

Leśnik

Posted

To mi się bardzo podoba :)

A tu taki mój wygłup = odkryłam nową funkcję aparatu, co rozładowało bateryjkę. :P

Qniwc! Enjoy! :)

Aha! Jutro bierzemy udział w pokazach agility. :cool3: :multi: Relacja jutro, bądź w niedzielę. ;)

Posted

Fajne zdjęcia :loveu:. Super, że Kisia już nie niszczy. Figo miał taką fazę na początku zeszłego roku szkolnego, że załatwiał się w domu jak zostawał sam. Mimo, że rano był na spacerze w domu zostawiał po sobie pamiątki i to tylko na górze. Gdy na kilka dni zastawiliśmy schody kartonami tak, że nie mógł wejść problem zniknął ;)

Życzę powodzenia na pokazach ;) I czekam na filmik z Kiką-torpedą :p

Gosia, książki dotarły do Ciebie?

Posted

Pokazy były udane mimo, że Kika ominęła koło i jeszcze ja zrobiłam kilka błędów. ;) Niestety nie mam filmiku, ale była pani, która robiła zdjęcia, więc jak tylko się pojawią - dam znać. ;)

Aga - książki jeszcze nie dotarły, ale dotrą w sobotę. ;)

Asia - dzięki :)