Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figo_94 napisał(a):
28 to ja będę regenerowac siły przed powrotem do mojej ukochanej placówki edukacyjnej. :eviltong:

Faktycznie! Czas do szkoły. :eviltong: Och.. Już "nie mogę" się doczekać. :evil_lol: Ale w taki razie myślę, że uda nam się spotkać! :multi:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia, a Wy biegacie jako początkujący czy zaawansowani? Bo na stronie psiego rancza są dwie grupy w rozpisce godzin...

Żeby nie było, że OT tutaj robię to wstawiam piątkową Kikę po pokazie agility:

Jedyna fotka która wyszła przyzwoicie zanim mój aparat zupelnie wyzionął ducha.

Posted

Aga - Dzięki za śliczną foteczkę Kikusiaka! :loveu: No my jesteśmy w początkujących. Wy jesteście w zaawansowanych tak? Czyli pewnie i tak się miniemy. Chyba, że macie ochotę poczuć się jak "pierwszaczki". :cool3:

Asia - Tak. Kika ma białe na nosku, plamkę na głowie i kępkę białych włosków n szyi, no i krawacik. :loveu: Aha! I jeszcze na kufie od spodu jest cała w białe plamki. :loveu:

Posted

No ostatnio jak byłam to na zaawansowanych. Ale Figo jest tak zaawansowany, że hej!
Teraz w zasadzie planujemy sobie pojechać z Edytą i Walusiem, a oni tak czy siak raczej początkujący. Tak więc prawdopodobnie pojedziemy (jeśli w ogóle) na początkujących.

Posted

[SIZE="6"]!!! STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE KISIA NAM !!!

[SIZE="3"]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA KISI!!! DUŻO SMACZKÓW, PARÓWECZEK I KOSTECZEK!!!

:smilecol::new-bday::laola::new-bday::smilecol:

[SIZE="1"]życzą Agnieszka z Fiśkiem :loveu:

[SIZE="1"]Będziecie na zawodach obi w Szczecinie 23.08? Dziś dzwoniłam do ZK, bo nigdzie nie ma infa gdzie dokładniej te zawody i pani kazała mi zadzwonić jutro bo 'jutro mają zarząd i będzie ten pan od szkolenia. Dzisiaj nic jeszcze nie wiadomo'. :roll:

Posted

Ale świetny torcik. :cool3: :multi:
A Kikuska jak wcina aż miło. :facelick:

Życzę Wam jeszcze wielu, wielu wspólnych lat, pełnych radości, miłości i sukcesów agilitowych. :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
:laola: :laola:

Posted

Wielkie dzięki za życzenia. :loveu: Prawdę mówiąc dopóki nie poznałam Kiki nie wiedziałam, że psa można kochać że tak bardzo i być gotowym dla niego na tak wiele. Oczywiście Nukę też bardzo kochałam, ale Kika tą moją miłość odwzajemnia w trójnasób. :loveu: :loveu: Nie mogłabym mieć lepszego psa. :loveu: :cool3:

Agnieszka - w zasadzie to nawet nie wiedziałam, że są w Szczecinie jakieś w ogóle zawody obi... :roll: Ale pomyślę. Chętnie wpadnę, chociaż na chwilę. :cool3: Mogłabyś mi napisać gdzie i kiedy, jak już będziesz wiedziała?

[SIZE=2]Pozdrawiamy! Goś & Kiś :lol:

Posted

snuszkak napisał(a):
Dla Kiki i jej wspanialej pańci 100 lat :):)

zawsze wiadomo ze pieski ze schroniska ktore doznaly tyle zla odwzajemniaja swoja milosc az pieciokrotnie!

Dzięki. :)

To prawda - żaden pies nie docenia tak dobrego domu i miłości, jak ten, który został tego pozbawiony i skrzywdzony.

Posted

Figo_94 napisał(a):
Gosia dzwonię dzisiaj do związku i mi mówią że zawodów nie będzie :shake:

Ojej... Szkoda. :shake: Czy u nas cokolwiek mogłoby się kiedyś odbyć? Eh... No trudno. Wielka szkoda. Ale cóż zrobić.

A tak BTW, wiesz już mniej - więcej, kiedy do nas wpadniecie na trening? :cool3:

Posted

Super biegacie!! Naprawdę!! :eviltong:

Planowałyśmy sobotę, ale:
I. musimy jeszcze dogadać się z rodzicami
II. musimy dogadać się z Anetą. mam nadzieję że zgodzi się wziąść takie dwa oszołomy na trening. :eviltong:

Edit: chyba nic z tego nie będzie nie mamy dojazdu... a pociągiem z psem mnie nie puszczą... ;(

Posted

Figo_94 napisał(a):
Super biegacie!! Naprawdę!! :eviltong:

Planowałyśmy sobotę, ale:
I. musimy jeszcze dogadać się z rodzicami
II. musimy dogadać się z Anetą. mam nadzieję że zgodzi się wziąść takie dwa oszołomy na trening. :eviltong:

Edit: chyba nic z tego nie będzie nie mamy dojazdu... a pociągiem z psem mnie nie puszczą... ;(

Dzięki. :)

Podobno w sobotę ma strasznie padać. :/ Ale jeżeli uda Wam się jednak znaleźć transport - deszcz może się schować. :cool3:

Posted

snuszkak napisał(a):
Bobowita a wybieracie sie w sierpniu tak jak mysleliscie do Pozn czy juz nie?

Eh... No właśnie chyba nie bardzo. :-( Przedłużył się remont kuchni i w zasadzie już nigdzie nie jedziemy, bo tata skręca szafki. Ale na pewno w Poznaniu będziemy jeszcze sporo razy i obiecuję, że dam o tym znać. :cool3:

Posted

Szkoda, ale trzymam Cie za slowo ze dasz znac i to mozliwie jak najwczesniej bo czasem bywa ze mnie nie ma i nie zagladam wtedy do Was na watek i mozemy sie nie zgadac!

Posted

snuszkak napisał(a):
Szkoda, ale trzymam Cie za slowo ze dasz znac i to mozliwie jak najwczesniej bo czasem bywa ze mnie nie ma i nie zagladam wtedy do Was na watek i mozemy sie nie zgadac!

Tym razem będę sprytniejsza i zawiadomię Cię jeszcze meilowo, a jak i to nic nie da to zostaje sms :cool3: .

Figo_94 napisał(a):
Mamy transport w czwartek :loveu:

Ja nie chcę Cię rozczarować, ale 28 treningu nie ma :-( Dopiero 31 (w niedzielę). Chyba, że na planie jest błąd...

Posted

Figo_94 napisał(a):
No nie. Ja to mam szczęście. :shake:

I na agility w Szczecinie 30.08 też mnie nie będzie... :-(

Jakby co sobotni trening mamy w niedzielę (31). :cool3: Tylko wątpię, czy masz ochotę tak wcześnie wstać. ;)