BobowitaMW Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Figo_94 napisał(a):28 to ja będę regenerowac siły przed powrotem do mojej ukochanej placówki edukacyjnej. :eviltong: Faktycznie! Czas do szkoły. :eviltong: Och.. Już "nie mogę" się doczekać. :evil_lol: Ale w taki razie myślę, że uda nam się spotkać! :multi: Quote
Agnieszka & Figo Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Gosia, a Wy biegacie jako początkujący czy zaawansowani? Bo na stronie psiego rancza są dwie grupy w rozpisce godzin... Żeby nie było, że OT tutaj robię to wstawiam piątkową Kikę po pokazie agility: Jedyna fotka która wyszła przyzwoicie zanim mój aparat zupelnie wyzionął ducha. Quote
Asia & Ginger Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 http://i37.tinypic.com/2wqzzpf.jpg Czy mi się wydaje czy Kikunia ma biały paseczek włosków na nosku? :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Bo krawacik ma cudny. :loveu: Quote
BobowitaMW Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Aga - Dzięki za śliczną foteczkę Kikusiaka! :loveu: No my jesteśmy w początkujących. Wy jesteście w zaawansowanych tak? Czyli pewnie i tak się miniemy. Chyba, że macie ochotę poczuć się jak "pierwszaczki". :cool3: Asia - Tak. Kika ma białe na nosku, plamkę na głowie i kępkę białych włosków n szyi, no i krawacik. :loveu: Aha! I jeszcze na kufie od spodu jest cała w białe plamki. :loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 No ostatnio jak byłam to na zaawansowanych. Ale Figo jest tak zaawansowany, że hej! Teraz w zasadzie planujemy sobie pojechać z Edytą i Walusiem, a oni tak czy siak raczej początkujący. Tak więc prawdopodobnie pojedziemy (jeśli w ogóle) na początkujących. Quote
BobowitaMW Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 O! No to super. W takim razie do zobaczenia! :) Quote
BobowitaMW Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Dokłądnie pół roku temu Kika trafiła do nas! Z tej okazji dostała pół rocznicowy torcik i wylegiwała się w mojej pościeli. :loveu::loveu: A teraz zdjęcia: pościelowo torcik I film: http://pl.youtube.com/watch?v=76SD6ky7nFo :bday::tort::laola::cunao::laola::tort::bday: Quote
Agnieszka & Figo Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [SIZE="6"]!!! STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE KISIA NAM !!! [SIZE="3"]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA KISI!!! DUŻO SMACZKÓW, PARÓWECZEK I KOSTECZEK!!! :smilecol::new-bday::laola::new-bday::smilecol: [SIZE="1"]życzą Agnieszka z Fiśkiem :loveu: [SIZE="1"]Będziecie na zawodach obi w Szczecinie 23.08? Dziś dzwoniłam do ZK, bo nigdzie nie ma infa gdzie dokładniej te zawody i pani kazała mi zadzwonić jutro bo 'jutro mają zarząd i będzie ten pan od szkolenia. Dzisiaj nic jeszcze nie wiadomo'. :roll: Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ale świetny torcik. :cool3: :multi: A Kikuska jak wcina aż miło. :facelick: Życzę Wam jeszcze wielu, wielu wspólnych lat, pełnych radości, miłości i sukcesów agilitowych. :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: Quote
BobowitaMW Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Wielkie dzięki za życzenia. :loveu: Prawdę mówiąc dopóki nie poznałam Kiki nie wiedziałam, że psa można kochać że tak bardzo i być gotowym dla niego na tak wiele. Oczywiście Nukę też bardzo kochałam, ale Kika tą moją miłość odwzajemnia w trójnasób. :loveu: :loveu: Nie mogłabym mieć lepszego psa. :loveu: :cool3: Agnieszka - w zasadzie to nawet nie wiedziałam, że są w Szczecinie jakieś w ogóle zawody obi... :roll: Ale pomyślę. Chętnie wpadnę, chociaż na chwilę. :cool3: Mogłabyś mi napisać gdzie i kiedy, jak już będziesz wiedziała? [SIZE=2]Pozdrawiamy! Goś & Kiś :lol: Quote
Agnieszka & Figo Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Dzisiaj będę dzwonić do tego naszego beznadziejnego ZK. Jak się dowiem czegoś to napiszę :loveu: Quote
snuszak Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Dla Kiki i jej wspanialej pańci 100 lat :):) zawsze wiadomo ze pieski ze schroniska ktore doznaly tyle zla odwzajemniaja swoja milosc az pieciokrotnie! Quote
BobowitaMW Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 snuszkak napisał(a):Dla Kiki i jej wspanialej pańci 100 lat :):) zawsze wiadomo ze pieski ze schroniska ktore doznaly tyle zla odwzajemniaja swoja milosc az pieciokrotnie! Dzięki. :) To prawda - żaden pies nie docenia tak dobrego domu i miłości, jak ten, który został tego pozbawiony i skrzywdzony. Quote
Agnieszka & Figo Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Gosia dzwonię dzisiaj do związku i mi mówią że zawodów nie będzie :shake: Quote
BobowitaMW Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Figo_94 napisał(a):Gosia dzwonię dzisiaj do związku i mi mówią że zawodów nie będzie :shake: Ojej... Szkoda. :shake: Czy u nas cokolwiek mogłoby się kiedyś odbyć? Eh... No trudno. Wielka szkoda. Ale cóż zrobić. A tak BTW, wiesz już mniej - więcej, kiedy do nas wpadniecie na trening? :cool3: Quote
BobowitaMW Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Filmik z dzisiejszego treningu. :) http://pl.youtube.com/watch?v=eZnSwUANN6o Quote
Agnieszka & Figo Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Super biegacie!! Naprawdę!! :eviltong: Planowałyśmy sobotę, ale: I. musimy jeszcze dogadać się z rodzicami II. musimy dogadać się z Anetą. mam nadzieję że zgodzi się wziąść takie dwa oszołomy na trening. :eviltong: Edit: chyba nic z tego nie będzie nie mamy dojazdu... a pociągiem z psem mnie nie puszczą... ;( Quote
BobowitaMW Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Figo_94 napisał(a):Super biegacie!! Naprawdę!! :eviltong: Planowałyśmy sobotę, ale: I. musimy jeszcze dogadać się z rodzicami II. musimy dogadać się z Anetą. mam nadzieję że zgodzi się wziąść takie dwa oszołomy na trening. :eviltong: Edit: chyba nic z tego nie będzie nie mamy dojazdu... a pociągiem z psem mnie nie puszczą... ;( Dzięki. :) Podobno w sobotę ma strasznie padać. :/ Ale jeżeli uda Wam się jednak znaleźć transport - deszcz może się schować. :cool3: Quote
snuszak Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Bobowita a wybieracie sie w sierpniu tak jak mysleliscie do Pozn czy juz nie? Quote
BobowitaMW Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 snuszkak napisał(a):Bobowita a wybieracie sie w sierpniu tak jak mysleliscie do Pozn czy juz nie? Eh... No właśnie chyba nie bardzo. :-( Przedłużył się remont kuchni i w zasadzie już nigdzie nie jedziemy, bo tata skręca szafki. Ale na pewno w Poznaniu będziemy jeszcze sporo razy i obiecuję, że dam o tym znać. :cool3: Quote
snuszak Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Szkoda, ale trzymam Cie za slowo ze dasz znac i to mozliwie jak najwczesniej bo czasem bywa ze mnie nie ma i nie zagladam wtedy do Was na watek i mozemy sie nie zgadac! Quote
Agnieszka & Figo Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Mamy transport w czwartek :loveu: Quote
BobowitaMW Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 snuszkak napisał(a):Szkoda, ale trzymam Cie za slowo ze dasz znac i to mozliwie jak najwczesniej bo czasem bywa ze mnie nie ma i nie zagladam wtedy do Was na watek i mozemy sie nie zgadac! Tym razem będę sprytniejsza i zawiadomię Cię jeszcze meilowo, a jak i to nic nie da to zostaje sms :cool3: . Figo_94 napisał(a):Mamy transport w czwartek :loveu: Ja nie chcę Cię rozczarować, ale 28 treningu nie ma :-( Dopiero 31 (w niedzielę). Chyba, że na planie jest błąd... Quote
Agnieszka & Figo Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No nie. Ja to mam szczęście. :shake: I na agility w Szczecinie 30.08 też mnie nie będzie... :-( Quote
BobowitaMW Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Figo_94 napisał(a):No nie. Ja to mam szczęście. :shake: I na agility w Szczecinie 30.08 też mnie nie będzie... :-( Jakby co sobotni trening mamy w niedzielę (31). :cool3: Tylko wątpię, czy masz ochotę tak wcześnie wstać. ;) Quote
Recommended Posts