BobowitaMW Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Lucky. napisał(a):Super zdjęcia ! Pewnie gdzieś pisałaś, ale nie doczytałam . Gdzie byłyście ? Dzięki :) Byłyśmy w Szklarskiej Porębie. :loveu: Quote
BobowitaMW Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Najnowsiejsiejsza sztuczka :razz: Enjoy! :] [video=youtube;0hN2elzBtk4]http://www.youtube.com/watch?v=0hN2elzBtk4[/video] Quote
BobowitaMW Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Dzisiaj mijają dokładnie 2 lata odkąd mamy Kikę! :multi: :multi: :loveu: :loveu: Jako, że nie wiadomo kiedy się urodziła, zamiast urodzinek obchodzimy rocznicę jej pojawienia się w moim życiu :) Jest impreza - jest i tort :razz: A teraz będzie sesja jedzącej Kiki. :lol: Nie mogłam się oprzeć, ona tak świetnie marszczy swój pysio :D Quote
BobowitaMW Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Co jest obowiązkowe na imprezie poza tortem? Obecność przyjaciół :) Czyli Fido załapał się na kawałek tortu ;) Quote
BobowitaMW Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Pozdrawiam Was cieplutko w ten radosny dzień! :multi: :loveu: Quote
Shaunell Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ojj. Dawno nas tu nie było... A co tak zaniedbujecie? Quote
BobowitaMW Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 border_collie&westie napisał(a):Ojj. Dawno nas tu nie było... A co tak zaniedbujecie? A bo nikt nas nie odwiedza. ;) Quote
cockermaister Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Hej co u was ? zapraszamy do nas na fotki Quote
BobowitaMW Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 cockermaister napisał(a):Hej co u was ? zapraszamy do nas na fotki A u nas wszystko gra :) W weekend mieliśmy mega udane semi z Tomkiem Jakubowskim. :) W wolnej chwili przyjdę obejrzeć. ;) Quote
Shaunell Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Mnie też nikt nie odwiedzał póki fotek nie zaczęłam dawać. :evil_lol: Dawać fotki i to już! Quote
BobowitaMW Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 border_collie&westie napisał(a):Mnie też nikt nie odwiedzał póki fotek nie zaczęłam dawać. :evil_lol: Dawać fotki i to już! No dobra. :) Postaram się coś wrzucić. Ale to w weekend, w tygodniu nie mam czasu - szkoła :( Quote
BobowitaMW Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Mam nowy sprzęcik :cool3: Nikon D70s + AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55 mm f/3,5-5,6G ED II :loveu: Zatem siem zdjątkami chwalem :lol: Z serii "Buszująca w trawie" cdn Quote
BobowitaMW Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Uśmiech prosimy! Na koniec zapatrzone :) Pozdrawiamy! :) Quote
snuszak Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 dawno mnie nie było a tu takie fajne foty, te 3 na tej stronie są genialne! Kika wygląda tak smukle przy swoim kompanie a on przez to futro to jak taka kulka :D:D Quote
Lucky. Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ale super że masz lustro !! Przyjadę do ciebie na jakieś fajne zdjęcia :P Czy tego chcesz czy nie ! Robisz na auto czy na manualu ? Quote
BobowitaMW Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='snuszkak']dawno mnie nie było a tu takie fajne foty, te 3 na tej stronie są genialne! Kika wygląda tak smukle przy swoim kompanie a on przez to futro to jak taka kulka :D:D Dzięki :oops: Staram się, choć jeszcze dużo mi brakuje. Ale uczę się i codziennie odkrywam coś nowego. :) Jeśli chodzi o Fida. To nie przez futro, to prze tłuszcz... :evil_lol: :shake: Nie ma co ukrywać, babcia go spasła :shake: [quote name='Lucky.']Ale super że masz lustro !! Przyjadę do ciebie na jakieś fajne zdjęcia :P Czy tego chcesz czy nie ! Robisz na auto czy na manualu ? Dzięki :) No pewnie, ze na manualu! :cool3: Robić foty na auto lustrem to grzech przecież! ;) Bawi mnie to przestawianie, ustawianie, sprawdzanie który guziczek za co odpowiada. ;) 3 fotki z dzisiaj, czyli Kika wyprana i wyprasowana :cool3: :lol: Jak chcecie mogę wrzucić jeszcze moje pierwsze próby zdjęć agilitowych. :) Quote
cockermaister Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 http://lh6.ggpht.com/_3mrIhbuQlEw/TAkfAG5QqGI/AAAAAAAAAqc/eFfuGHjqrx0/DSC_5714.JPG cuuuuuuuudo :loveu::loveu: piękna jest, taka zadbana, pięknie obcięta :loveu::loveu: Quote
BobowitaMW Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='cockermaister']http://lh6.ggpht.com/_3mrIhbuQlEw/TAkfAG5QqGI/AAAAAAAAAqc/eFfuGHjqrx0/DSC_5714.JPG cuuuuuuuudo :loveu::loveu: piękna jest, taka zadbana, pięknie obcięta :loveu::loveu: Dzięki! :) To wrzucę Wam jeszcze kilka, sprzed ok. tygodnia :) Quote
BobowitaMW Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 To są moje pierwsze kroki z agilitowymi zdjęciami. Muszę popracować nad kadrem, jasnością i ostrością. Ale w porównaniu z tym, co robił mój kompakcik to jest BAJKA ;) Quote
BobowitaMW Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Lucky. napisał(a):Super zdjęcia ! Jakie dawałaś ustawienia ? Dzięki :) Chociaż do super to im jeszcze brakuje. Dla mnie są po prostu przyzwoite. ;) Nie pamiętam dokładnie. Ale miałam chyba naświetlanie na 800 i przesłonę na 5.6 (mniejszej przy migawce 800 nie mogę ustawić). Do tego AF-C, ostrość najbliższego punktu (tłumacząc z angielskiego). Tylko głupia flesha nie włączyłam... Quote
Lucky. Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ja robię bez flesha . Nie lubię zdjęć z fleshem ... Quote
Recommended Posts