Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cockermaister napisał(a):
Bardzo fajnie wam to wychodzi :razz::razz:

Dzięki :)

Agnieszka & Figo napisał(a):
Idę wyciągnąć z garażu drabinę :cool3:

Bradzo fajnie :loveu:

Dzięki :)
:cool3: Fajna sztuczka nie? Rozwija świadomość ciała. :razz:

Posted

Gosia będę mogła się do was przyłączyć w sobotę z Megi z koleżanką i z jej bajgielkiem ? Nie będziesz miała nic przeciwko ? Jeśli nie to o której by ci pasowało ?

Posted

[quote name='Lucky.']Gosia będę mogła się do was przyłączyć w sobotę z Megi z koleżanką i z jej bajgielkiem ? Nie będziesz miała nic przeciwko ? Jeśli nie to o której by ci pasowało ?[/QUOTE]
Napisałam PW, żeby tu nie śmiecić ;)

Posted

[quote name='fuksowata']Jaka Ty porzadna sie zrobilas :evil_lol: Nie smiecic :evil_lol:
Po prostu nie chcę, żeby tu był jakiś chat, tylko galeria mojego spaniela bez metki :P

Dodatkowe wytłumaczenie idzie na pw :evil_lol:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Po prostu nie chcę, żeby tu był jakiś chat, tylko galeria mojego spaniela bez metki :P

Dodatkowe wytłumaczenie idzie na pw :evil_lol:

u mnie w galerii nie ma zdjec wiec moze byc chat :D Gosia, a galerie mozna do innego dzialu przeniesc? wiesz o co mi chodzi :D

Posted

[quote name='fuksowata']u mnie w galerii nie ma zdjec wiec moze byc chat :D Gosia, a galerie mozna do innego dzialu przeniesc? wiesz o co mi chodzi :D[/QUOTE]
Domyśliłam sie od razu czemu o to pytasz ;) :cool3: Można :) Tylko trzeba wysłać pw do moderatora odpowiedniego działu z prośbą o przeniesienie :) Myślisz, że galerię Kiki sama sobie wydzieliłam z wątku adopcyjnego? :evil_lol:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Domyśliłam sie od razu czemu o to pytasz ;) :cool3: Można :) Tylko trzeba wysłać pw do moderatora odpowiedniego działu z prośbą o przeniesienie :) Myślisz, że galerię Kiki sama sobie wydzieliłam z wątku adopcyjnego? :evil_lol:[/QUOTE]

SUPER :loveu:

Posted

super filmiki, a w Pozku będziecie?

Sa te zawody czy nie? Bo ja w tej chwili nie wie nic o wystawie.... no tyle, że ma być jeden dzień a nie jak zwykle 2, a tak bym kike w akcji zobaczyła :-D:-D

Posted

[quote name='snuszkak']super filmiki, a w Pozku będziecie?

Sa te zawody czy nie? Bo ja w tej chwili nie wie nic o wystawie.... no tyle, że ma być jeden dzień a nie jak zwykle 2, a tak bym kike w akcji zobaczyła :-D:-D[/QUOTE]
No nie będziemy :placz: Zawody są "przeniesione" do Złotoryi ... W Poznaniu zgodzili się na zawody do 13:00, więc nie byłoby szans, aby w ogóle je jakoś przeprowadzić :shake: :-(

Posted

[quote name='snuszkak']:placz::placz::placz::placz::placz: cholerny ten poznań w tym roku[/QUOTE]
Uwierz mi, ze ja też strasznie ubolewam z tego powodu :-( Postaram się namówić rodziców, żebyśmy w któryś dzień przyjechali, ale na razie coś mi nie idzie :/ Zapracowani są i czasu brak :shake:

Posted

w tym roku jest tylko jeden dzień wystawy :shake: bo kryzys....

za to za rok ma być więcej atrakcji i dni, zobaczymy co z tych obietnic będzie, to proszę o wyłaskanie kiki od snuszkak :lol: tyle, że ona mnie już pewnie nie pamięta ale chociaż głaskania się jej więcej skapnie :eviltong:

Posted

[quote name='snuszkak']w tym roku jest tylko jeden dzień wystawy :shake: bo kryzys....

za to za rok ma być więcej atrakcji i dni, zobaczymy co z tych obietnic będzie, to proszę o wyłaskanie kiki od snuszkak :lol: tyle, że ona mnie już pewnie nie pamięta ale chociaż głaskania się jej więcej skapnie :eviltong:[/QUOTE]
Na pewno pamięta!! Psy mają świetną pamięć węchową :) Słyszałam wiele historii o tym, że pies poznał kogoś nawet po kilku latach :) Mam nadzieję, że uda nam sie spotkać najpóźniej za rok :razz:

[quote name='Lucky.']Poproszę o filmiki
:evil_lol:[/QUOTE]
Filmików nie będzie - YT strajkuje :shake: Nie dam rady ich wgrać :(

Posted

[quote name='fuksowata']A ja poprosze tez o filmiki! :evil_lol: jeden historyczny - moj piekny bieg :D::D:D drugi , wiesz ktory!!!!!

A Collie moze sie zwac :diabloti: Nie poddawaj sie![/QUOTE]
Zobaczy się :P Mam co prawda mały zjazd rodzinny, ale zrobię wszystko, aby dzisiaj jeszcze wrzucić co trzeba. :)

Żadne Collie i żadne inne. Przynajmniej w najbliższym czasie. :(

[quote name='Lucky.']Gosia a tinypic ?[/QUOTE]
Może potem spróbuję :)