BobowitaMW Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Na brzegu Meg uczy sie pływać :P "No płyń!" Quote
BobowitaMW Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Kik Megi i Kika, czyli Sierota i Wieśniara Quote
BobowitaMW Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Spadam! Ja jeszcze po pozuję Albo i nieeeeeeeee... Kika znów odkrywa ognisko Quote
BobowitaMW Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Nie ma to jak ułożyć się pod ławeczką. :evil_lol: Nauka pływania cd Megunia Quote
BobowitaMW Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 W końcu wygląda jak spaniel ;) Wieśniara Wodniczka Quote
BobowitaMW Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Idę! Jestem! Meg i ukochana łeweczka Quote
BobowitaMW Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 cockermaister napisał(a):Śliczne fotki :loveu::loveu::loveu: Dzięki. :) Quote
BobowitaMW Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Dynamique napisał(a):Gosiu, przepraszam, że jednak nie mogłam być. :shake: Nic się nie stało. ;) Tylko martwiłam się, czy wszystko ok, bo telefonu nie odbierałaś. ;) Masz szansę nadrobić co straciłaś - we wtorek spotykamy się znowu. :cool3: 11:00 pod Orłami. :cool3: Quote
Dynamique Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Gosiu, przepraszam, że jednak nie mogłam być. :shake: Quote
fuksowata Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 BobowitaMW napisał(a):Nic się nie stało. ;) Tylko martwiłam się, czy wszystko ok, bo telefonu nie odbierałaś. ;) Masz szansę nadrobić co straciłaś - we wtorek spotykamy się znowu. :cool3: 11:00 pod Orłami. :cool3: to moze i mnie z F przygarniecie :) bo chyba juz bedziemy mogli isc :) Quote
Lucky. Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 No jasne :loveu: No to na następnym spacerku będą jak na razie : Ja i Meg, Gosia i Kik, Dominika I Luc , Kinga i F , Marysia i Pyś ( chyba ) Ktoś jeszcze chętny ? :P Quote
fuksowata Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Lucky. napisał(a):No jasne :loveu: No to na następnym spacerku będą jak na razie : Ja i Meg, Gosia i Kik, Dominika I Luc , Kinga i F , Marysia i Pyś ( chyba ) Ktoś jeszcze chętny ? :P ale ja dam w pon znac czy dam rade wpasc, bo nie jestem pewna czy F bedzie sie juz n tak dugie spacery nadawal Quote
BobowitaMW Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 fuksowata napisał(a):to moze i mnie z F przygarniecie :) bo chyba juz bedziemy mogli isc :) Jasne, że Was przygarniemy!! :multi: Quote
BobowitaMW Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Dynamique napisał(a):Poproszę o nowe fotki kiczki :razz: Zaraz wstawię. :cool3: Wczoraj wróciłyśmy z I Ogólnopolskiego Zlotu Spanieli. :multi: :loveu: :cool3: Mam trochę fotek. ;) Ale inne dziewczyny też pstrykały. :cool3: Było REWELACYJNIE! Kika się wypluskała w zerdzewiałej rzece za wsze czasy. :evil_lol: :eviltong: Szkoda tylko, ze tak krótko. :placz: Ale za rok powtórka z rozrywki. :cool3: Quote
Lucky. Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Zazdroszczę na pewno było fajnie :loveu: Za rok to może i my się wybierzemy . I jak z tym spacerkiem bo pogoda taka w kratkę :shake: Quote
BobowitaMW Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Lucky.']Zazdroszczę na pewno było fajnie :loveu: Za rok to może i my się wybierzemy . I jak z tym spacerkiem bo pogoda taka w kratkę :shake: Koniecznie bądźcie!! Możemy razem pojechać. :) Ja jestem za spacerkiem. ;) Fotki. :cool3: Kika w pociągu Wodne szaleństwa Kika Caren i Fresca Fresca Caren Quote
Recommended Posts