BobowitaMW Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Dynamique']Aż się kurzyło pewnie :loveu: Na zawody macie jechac jakieś oficjalne ! :diabloti: Zapraszamy do nas do galeryji xd Jedziemy! do Poznania! :cool3: :loveu: Myślę nad Legnicą, ale nie wiem, czy si wyrobię. [quote name='dogg']Witam ;) Kika się pięknie prezentuje!! http://pl.fotoalbum.eu/images1/200906/97300/283345/00000097.jpg http://pl.fotoalbum.eu/images1/200906/97300/283345/00000009.jpg tylko pozazdrościc! Naprawde świetnie Wam to wychodzi!! Pozdrawiam ;) Dzięki :oops: :loveu:. Quote
Dynamique Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jedziemy! do Poznania! :cool3: :loveu: Ale Poznań dopiero w listopadzie ! :placz: Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dynamique napisał(a):Ale Poznań dopiero w listopadzie ! :placz: I to jest ten bol :) Gosia nie zapomnij o obozoych zawodach :diabloti: Do Legnicy jedziesz wraz ze mna i nie ma gadania, ktos mi musi pomoc nagrody zabrac :D Quote
BobowitaMW Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dynamique napisał(a):Ale Poznań dopiero w listopadzie ! :placz: Ale wcześniej będzie ciężko. :placz: Legnica? 3.08. jadę nad jezioro... Sopot? do 13.08. jestem nad jeziorem... Także sama widzisz. :shake: Takie życie... W przyszłym roku układam wakacje pod zawody. :diabloti: :evil_lol: fuksowata napisał(a):I to jest ten bol :) Gosia nie zapomnij o obozoych zawodach :diabloti: Do Legnicy jedziesz wraz ze mna i nie ma gadania, ktos mi musi pomoc nagrody zabrac :D Ale Ty wiesz, że NAWET jeśli pojadę do Legnicy to: 1. Będę musiała swe nagrody tachać (:lol:) 2. Bez rodziców = bez samochodu... Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 BobowitaMW napisał(a):Ale wcześniej będzie ciężko. :placz: Legnica? 3.08. jadę nad jezioro... Sopot? do 13.08. jestem nad jeziorem... Także sama widzisz. :shake: Takie życie... W przyszłym roku układam wakacje pod zawody. :diabloti: :evil_lol: Ale Ty wiesz, że NAWET jeśli pojadę do Legnicy to: 1. Będę musiała swe nagrody tachać (:lol:) 2. Bez rodziców = bez samochodu... We dwie damy rade, wezmiemy pusta waizke na nasze nagrody :diabloti: a co ! Quote
BobowitaMW Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 fuksowata napisał(a):We dwie damy rade, wezmiemy pusta waizke na nasze nagrody :diabloti: a co ! To weź taką duuuuuuuuuuuużą walizkę. Co będzie jeśli ja wygram karmę i Ty wygrasz karmę? Trochę miejsca to zajmie. Bo wiesz, pucharki się gdzieś upchnie. :diabloti: :lol: Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ale macie problemy ! :eviltong: Gośka na jutro aparat na trening ! Filmiki, filmiki ! :diabloti: Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dynamique napisał(a):Ale macie problemy ! :eviltong: Gośka na jutro aparat na trening ! Filmiki, filmiki ! :diabloti: I na niedziele!!!!! Bo mnie jutro nie bedzie :placz::placz::placz: Ja tez chce sie zalapac na filmiki!!!!! A Gosia i tak wie, ze jeden filmik mi jest winna :mad: Prawda Gosiu?:evil_lol: Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 fuksowata napisał(a):I na niedziele!!!!! Bo mnie jutro nie bedzie :placz::placz::placz: Ja tez chce sie zalapac na filmiki!!!!! A Gosia i tak wie, ze jeden filmik mi jest winna :mad: Prawda Gosiu?:evil_lol: Lucky już się cieszy, ze cię nie będzie :lol::lol::lol::eviltong: Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dynamique napisał(a):Lucky już się cieszy, ze cię nie będzie :lol::lol::lol::eviltong: Nie denerwuj nawet mnie, juz i tak mnie denerwujesz caly dzien opisem na gadu , ze jutro o 8.30 trening :diabloti: Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 fuksowata napisał(a):Nie denerwuj nawet mnie, juz i tak mnie denerwujesz caly dzien opisem na gadu , ze jutro o 8.30 trening :diabloti: Hahaha :razz::razz::razz: Podenerwuje Cię jeszcze aż dostaniesz dreszcze :diabloti: Musze odreagowac Goleniów... bo przecież to ja powinnam zdobyć puchar burmistrza gminy goleniów !!!! :cool3::lol: Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dynamique napisał(a):Hahaha :razz::razz::razz: Podenerwuje Cię jeszcze aż dostaniesz dreszcze :diabloti: Musze odreagowac Goleniów... bo przecież to ja powinnam zdobyć puchar burmistrza gminy goleniów !!!! :cool3::lol: Powinnas ale rozyczka Ci przeszkodzila, Ucz sie od mlodosci, ze zycie nie jest sprawiedliwe :diabloti: Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 fuksowata napisał(a):Powinnas ale rozyczka Ci przeszkodzila, Ucz sie od mlodosci, ze zycie nie jest sprawiedliwe :diabloti: Rózyczka byłą dobra i dała szanse Soni ! :lol::lol::lol: Quote
BobowitaMW Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dynamique napisał(a):Ale macie problemy ! :eviltong: Gośka na jutro aparat na trening ! Filmiki, filmiki ! :diabloti: Aparatu nie będize. :shake: Bateria padła... :placz: Na niedzielę owszem. :) fuksowata napisał(a):I na niedziele!!!!! Bo mnie jutro nie bedzie :placz::placz::placz: Ja tez chce sie zalapac na filmiki!!!!! A Gosia i tak wie, ze jeden filmik mi jest winna :mad: Prawda Gosiu?:evil_lol: Eeee... nie wiem o co chodzi... Mówię serio.... Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 BobowitaMW napisał(a):Aparatu nie będize. :shake: Bateria padła... :placz: Na niedzielę owszem. :) Eeee... nie wiem o co chodzi... Mówię serio.... Jak to nie wiesz! a kto zawalil z nagraniem mojego:evil_lol: pierwszego przebiegu ! Co!:mad::evil_lol: Ale tak tzrmaj! aparat tylko i wylacznie jak Fuksio na treningach jest :diabloti: Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ale tak tzrmaj! aparat tylko i wylacznie jak Fuksio na treningach jest :diabloti: Oj dostaniesz w łeb :diabloti: Quote
BobowitaMW Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 fuksowata napisał(a):Jak to nie wiesz! a kto zawalil z nagraniem mojego:evil_lol: pierwszego przebiegu ! Co!:mad::evil_lol: Ale tak tzrmaj! aparat tylko i wylacznie jak Fuksio na treningach jest :diabloti: Ach faktycznie :P . Zapomniałam. Wszystko przez Mechosława. :shake: Zaraz podłączę sprzęt do ładowania. :cool3: Quote
BobowitaMW Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Izuuus napisał(a):Witamy się z rana :) Witanko!!! :loveu: :multi::multi: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 BobowitaMW napisał(a):Witanko!!! :loveu: :multi::multi: hej, hej , co tam u Was , dawno sie nie widzialysmy :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 fuksowata napisał(a):hej, hej , co tam u Was , dawno sie nie widzialysmy :evil_lol: My dzisiaj mamy śpiący dzień. Właśnie zwlokłyśmy się z kanapy. :eviltong: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 BobowitaMW napisał(a):My dzisiaj mamy śpiący dzień. Właśnie zwlokłyśmy się z kanapy. :eviltong: Bo Wy lenie jestescie, my bylismy jeszcze z Fuksem nad jeziorem, posprzatalam chate, a wieczorem impreza, hihih, nie ma jak najazd rodzinki :cool3: Quote
BobowitaMW Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 fuksowata napisał(a):Bo Wy lenie jestescie, my bylismy jeszcze z Fuksem nad jeziorem, posprzatalam chate, a wieczorem impreza, hihih, nie ma jak najazd rodzinki :cool3: A tam zaraz lenie. Po treningu trzeba odpocząć. I zbierać siły na następny! :cool3: :lol: Quote
Dynamique Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 A mój brat miał wczoraj urodziny, a dzisiaj wyprawialiśmy... spać mi się chcę po tym szampanie :eviltong: Quote
Lucky. Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Witamy się po długiej nieobecności :loveu: I co z tym spacerkiem ? :lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts