BobowitaMW Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 sandrulka napisał(a):obejżałam filmik,zdolna ta Twoja Kika.Mam zamiar też nauczyć czegoś ciekawego Frodzia.Mam nadzieję że nam się uda.Pozdrawiamy! Dzięki! :) Powodzenia w szkoleniu! :) Dynamique napisał(a):Gratulacje ! ja jak patrze na moje błędy w Bydgoszczy to jestem na maksa na siebie zła. Bo to tylko moja wina :angryy: Ja też jestem na się zła. Zwłaszcza, ze wiem, ze mogłam pobiec lepiej i stać mnie na to... :angryy: Quote
BobowitaMW Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 No to pierwszy filmik. YouTube - Zawody agility Goleniow, 30 05 09r Kika Doskonale widać me błędy.. :lol: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='BobowitaMW']No to pierwszy filmik. YouTube - Zawody agility Goleniow, 30 05 09r Kika Doskonale widać me błędy.. :lol: Jak na debiut rewelacja :) rzeczyiscie za pozno troche zawolalas, ale wiesz Kika ostatnimi czasy przyspieszla a treningow dosc dawno nie bylo , wiec nie mialas kiedy potrenowac z szbkim psem :evil_lol: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='BobowitaMW']Już mnie nie usprawiedliwiaj. ;) Ale dzięki! :) Drugi filmik. :loveu: YouTube - Zawody agility Goleniow, 30 05 09r Kika2 ale ten przebieg jest rewelacyjny! tu zastrzezen zadnych nie mam, wez poduwage ze to pisze wlascicielka mistrza :evil_lol: A tak seri, rewelacja - nie Twoja wina, ze ten tunel obsikany byl ! Quote
BobowitaMW Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='fuksowata']Jak na debiut rewelacja :) rzeczyiscie za pozno troche zawolalas, ale wiesz Kika ostatnimi czasy przyspieszla a treningow dosc dawno nie bylo , wiec nie mialas kiedy potrenowac z szbkim psem :evil_lol: Już mnie nie usprawiedliwiaj. ;) Ale dzięki! :) Drugi filmik. :loveu: YouTube - Zawody agility Goleniow, 30 05 09r Kika2 Quote
Dynamique Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ja też jestem na się zła. Zwłaszcza, ze wiem, ze mogłam pobiec lepiej i stać mnie na to... :angryy: Dokładnie !!!! Mogłam wczesniej wołac, nie stac w miejscu, inaczej pokazać, zrobić lepsze zmiany ! :roll: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dynamique napisał(a):Dokładnie !!!! Mogłam wczesniej wołac, nie stac w miejscu, inaczej pokazać, zrobić lepsze zmiany ! :roll: ej co wy narzekacie tak? ja np. jestem z siebie zadowolona, a co zlego to nie ja , bo jak ustalilysmy moj pies miesci sie w tym jednym procencie :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Fotki z zawodów!!!! Najpierw autorstw naszej klubowej Ani Quote
BobowitaMW Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Teraz fotki autorstwa Krzysztofa Baryczy Koniec! :) Quote
cockermaister Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ale dużo fotek i wszystkie piękne :cool3::cool3: Kisia to piękna zdolniacha :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a które miejsce zajełyścię??? Quote
Lucky. Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 cockermaister napisał(a):Ale dużo fotek i wszystkie piękne :cool3::cool3: Kisia to piękna zdolniacha :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a które miejsce zajełyścię??? A moge odpowiedzieć :oops: Szkoda, bo żadne, Gosia się nie postarała :lol: Ale i tak wam dobrze poszło . :razz: Quote
fuksowata Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Lucky. napisał(a):A moge odpowiedzieć :oops: Szkoda, bo żadne, Gosia się nie postarała :lol: Ale i tak wam dobrze poszło . :razz: Oj Gosia sie postarala, biegla jak szalona , a ze miejsca nie zajela to nowi sie trudno :) My z Iwona zgarnelysmy wszystkie wiec Psie Ranczo rzadzi, a ze dla Gosi miejsc nie starczylo to tylko pretensje do nas :P Quote
BobowitaMW Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 cockermaister napisał(a):Ale dużo fotek i wszystkie piękne :cool3::cool3: Kisia to piękna zdolniacha :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a które miejsce zajełyścię??? Żadnego. :-( Bo: Lucky. napisał(a):A moge odpowiedzieć :oops: Szkoda, bo żadne, Gosia się nie postarała :lol: Ale i tak wam dobrze poszło . :razz: ;) fuksowata napisał(a):Oj Gosia sie postarala, biegla jak szalona , a ze miejsca nie zajela to nowi sie trudno :) My z Iwona zgarnelysmy wszystkie wiec Psie Ranczo rzadzi, a ze dla Gosi miejsc nie starczylo to tylko pretensje do nas :P A z tym się nie zgodzę - zawaliłam! To Kika biegała jak szalona. :loveu: :cool3: Ale następnym razem obiecuję pucharek. :cool3: No, chociaż medal. :lol: Cieszę się, że fotki się podobają. :) Quote
Lucky. Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 BobowitaMW napisał(a):Żadnego. :-( Bo: ;) A z tym się nie zgodzę - zawaliłam! To Kika biegała jak szalona. :loveu: :cool3: Ale następnym razem obiecuję pucharek. :cool3: No, chociaż medal. :lol: Cieszę się, że fotki się podobają. :) Nie miejsce się liczy ale świetna zabawa ! Quote
BobowitaMW Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Lucky. napisał(a):Nie miejsce się liczy ale świetna zabawa ! Wiem, wiem. :loveu: Zawsze o tym mówię. :loveu: Quote
Dynamique Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wow ile fot ! A na tych autorstwa K. Baryczy Kika wygląda jakby miała niezłego speeda :diabloti: Quote
BobowitaMW Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Dynamique napisał(a):Wow ile fot ! A na tych autorstwa K. Baryczy Kika wygląda jakby miała niezłego speeda :diabloti: Bo miała! :cool3: :loveu: Quote
Dog Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Witam ;) Kika się pięknie prezentuje!! http://pl.fotoalbum.eu/images1/200906/97300/283345/00000097.jpg http://pl.fotoalbum.eu/images1/200906/97300/283345/00000009.jpg tylko pozazdrościc! Naprawde świetnie Wam to wychodzi!! Pozdrawiam ;) Quote
Dynamique Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='BobowitaMW']Bo miała! :cool3: :loveu: Aż się kurzyło pewnie :loveu: Na zawody macie jechac jakieś oficjalne ! :diabloti: Zapraszamy do nas do galeryji xd Quote
Recommended Posts