Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fuksowata']Kika jak zawsze rewelacja :loveu: Buziaki dla Kikulca od Fuksowatego :evil_lol:
Dzięki. :loveu: Kika również przesyła Fuksymilianowi buziaki, oraz życzenia stawienia się jutro na treningu!! :evil_lol:

[quote name='Lucky.']Jej, ale fajnie macie, ja też chcę tak pokonywać tak tor XD
U nas agilitowe fotki z wybiegu :P
O! Lecę zobaczyć! :cool3:
Z tego co wiem, niedługo rusza u nas kurs agility - może się zapiszecie? Jak będę znała więcej info - napiszę Ci. :)

[quote name='Asia & Ginger']http://i41.tinypic.com/vqtich.jpg
Kto śmie mnie budzić? :mad:

http://i44.tinypic.com/2la6fc8.jpg
Mmmmmmmmm, obiadek! Mniammmmmm......... :sabber:
Kiedy Kika nie je swoich współtowarzyszy gonitw... jeszcze! :evil_lol:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Dzięki. :loveu: Kika również przesyła Fuksymilianowi buziaki, oraz życzenia stawienia się jutro na treningu!! :evil_lol:

O! Lecę zobaczyć! :cool3:
Z tego co wiem, niedługo rusza u nas kurs agility - może się zapiszecie? Jak będę znała więcej info - napiszę Ci. :)

To jak się dowiesz to napisz ;) Może namówię w końcu rodziców chociaż wątpię :mad:
Napisz do mnie na gadu dziś wieczorem jak możesz ;)

Posted

Lucky. napisał(a):
To jak się dowiesz to napisz ;) Może namówię w końcu rodziców chociaż wątpię :mad:
Napisz do mnie na gadu dziś wieczorem jak możesz ;)

Postaram sie być wieczorem na gadu. :) O ile mnie do nauki nie zagonią. :wallbash:

Posted

Gosia! jestes cudna! Dzieki za pomoc galeriii fuksinskiego,dzieki za Twoj aparat i za czas nam poswiecony!!!!! Dzieki za wszystko, a my czekamy z necierpliwoscia na filmiki Kiki, bo jak filmowalam to kiepsko widzialam :evil_lol: hihi, wiesz o co mi camone :cool3: no! I przepraszam, ze akie krzywe te filmiki , ale ja filmowac nie umiem, jak te psy sie RUSZAJA!:evil_lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
Gosia! jestes cudna! Dzieki za pomoc galeriii fuksinskiego,dzieki za Twoj aparat i za czas nam poswiecony!!!!! Dzieki za wszystko, a my czekamy z necierpliwoscia na filmiki Kiki, bo jak filmowalam to kiepsko widzialam :evil_lol: hihi, wiesz o co mi camone :cool3: no! I przepraszam, ze akie krzywe te filmiki , ale ja filmowac nie umiem, jak te psy sie RUSZAJA!:evil_lol:

Bez przesady. Bo popadnę w samozachwyt. :oops: :lol:
Wedle mojej zasady - mego psa wrzucam na końcu, także jeszcze muszę się wgrać Fuksy i Miki. :)

A filmiki są świetne!! :loveu: Tyle Wam powiem o!

Posted

Gosia, ja Cie nie chce dobic, ale na nastepne zajecia wezmiesz aparat prawda? i na nastepne, i na nasz spacer, bo wiesz ..... hihihi sliczna Kika, a kto takie fajne fotki robil, ???? Kto jeszcze oprocz Ciebie ma taki talent, -jego tez musze wykorzystac :evil_lol: