Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To zdjęcie byłoby świetne, gdyby nie ta ucięta głowa... :/ Ale wstawiam je, bo tu ładnie widać jak Kice zrobiłam łapki

A oto Kika w nowej fryzurce. Sorki za jakość, ale sucza była zmęczona strzyżeniem i nie chciałam jej męczyć sesją. ;)

Posted

Jak tam Kika na treningach?

Uszka w środku najlepiej maszynką zrobić.
Łapki ładniutkie, ja Tacytowi całkiem na krótko zrobiłam tzn. fryzjerka bo chodzimy dużo po błotku teraz i przynajmniej nic sie nie zbiera w łapskach :lol:

pozdrowionka :loveu:

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
Jak tam Kika na treningach?

Uszka w środku najlepiej maszynką zrobić.
Łapki ładniutkie, ja Tacytowi całkiem na krótko zrobiłam tzn. fryzjerka bo chodzimy dużo po błotku teraz i przynajmniej nic sie nie zbiera w łapskach :lol:

pozdrowionka :loveu:

w weekend nie było treningu, bo prawie wszyscy są chorzy. :( Ale zdrówko najważniejsze. :)

Z maszynką jest problem - dźwięk. ;) I tak sukces, że oswoiłam Kikę z nożyczkami. ;) Ale jeszcze jej trochę skrócę włoski. :)

Posted

snuszkak napisał(a):
wiosna nadchodzi wiec Kika pewnie juz sie nie moze doczekac kapieli w stawach :evil_lol: i beda pewnie sesyjki mokrej Kiki :loveu:

Nic nie mów :-o :eviltong: Kika z psa zamieni się z wodniczka - szuwarka! :evil_lol: :eviltong: I znowu będzie na uszy chorować... :roll: No cóż... życie. :lol: :evil_lol:

Posted

Nic nie mów :-o :eviltong: Kika z psa zamieni się z wodniczka - szuwarka! :evil_lol: :eviltong: I znowu będzie na uszy chorować... :roll: No cóż... życie. :lol: :evil_lol:

oo to widzę, że Kika taki wodnik jak Bloom

ja to się już nie mogę doczekać takiej prawdziwej cieplutkiej wiosny a potem lata i wyjazdów nad wodę z psami :)

a czemu ma chorować na uszy?

Posted

Dawno nas nie było, a tu dużo świetnych fotek :cool3:
Ja też nie mogę się już doczekać lata, i wypadów nad jezioro ;)
U nas dużo nowych fotek, mam nadzieję że w padniesz :cool1:

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
oo to widzę, że Kika taki wodnik jak Bloom

ja to się już nie mogę doczekać takiej prawdziwej cieplutkiej wiosny a potem lata i wyjazdów nad wodę z psami :)

a czemu ma chorować na uszy?

Oj tak! Wypady nad jezioro/zalew to jest to! :cool3:

A Kika generalnie zawsze ma podrażnione uszy po kąpielach wodnych. :/ Czasem wystarczy przeczyścić, a czasem trza iść do Weta. ;)

Lucky. napisał(a):
Dawno nas nie było, a tu dużo świetnych fotek :cool3:
Ja też nie mogę się już doczekać lata, i wypadów nad jezioro ;)
U nas dużo nowych fotek, mam nadzieję że w padniesz :cool1:

Dzięki za miłe słowa. :)

Do galeryjki zaraz wpadnę. :razz:

Posted

bobowita to bidulka, moje jeszcze nie miały problemów z uszami z powodu pływania

cockermaister - Bloom jak mial ok. 4 miesiace to juz go wzięłam nad wodę i pływał z własnej woli, od razu to polubił (w przeciwieństwie do Tacyta) i pływał jak motoróweczka. :loveu:

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
bobowita to bidulka, moje jeszcze nie miały problemów z uszami z powodu pływania

cockermaister - Bloom jak mial ok. 4 miesiace to juz go wzięłam nad wodę i pływał z własnej woli, od razu to polubił (w przeciwieństwie do Tacyta) i pływał jak motoróweczka. :loveu:

A tam bidulka. Skoro się do wody pcha, to za swoje ma. :diabloti: Żartuję. ;)

Kaya93 napisał(a):
Witanko:loveu:
co tam u Was:cool3:

Hejka. :)
U nas wszystko ok. Z niecierpliwością czekamy na seminarium agility i mamy nadzieję, że przestanie do tego czasu padać. ;)

dogg napisał(a):
http://images50.fotosik.pl/83/4487aceffe42ed09med.jpg ONa jest cudowna :loveu:

http://images50.fotosik.pl/83/4487aceffe42ed09med.jpg i ta sierść, cud, miód i orzeszki
:loveu::loveu::loveu:

EDIT: pomyliłam fotki, ale niech juz tak zostanie :diabloti::evil_lol:

Hejka. :)
Dzięki za miłe słowa. :loveu: