Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
http://images50.fotosik.pl/77/b2ca2f0911e84e66med.jpg
Widzę, że Kikuni nowe legowisko odpowiada. :cool3: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

A jakże. :evil_lol: Mi też się dobrze śpi, o ile "cielsko" się nie uwali na nereczkach... :mad: :eviltong:

cockermaister napisał(a):
Ślicznie wam wychodzi przebieg agility:loveu::loveu::loveu: że tam pare błędów popełniłaś to nic mi i tak się bardzo podoba;) wymiziaj Kikę:):):);)

zapraszamy do nas

Dzięki. :) Ja robię stosunkowo dużo błędów. A najgorsze jest to, ż na raz poprawiam tylko 1 w następnym przebiegu. :shake: Za to Kika jest zdolna i biega super :loveu: :multi: .

Magda&Bloom napisał(a):
hejak :)

ooo widzę, że też slalom tunelowo robicie :p

ps. w jakim klubie trenujesz?

Tak, tunelowo. I ostatnio idziemy ze slalomem pełną parą. :cool3: Ćwiczymy na każdym treningu. :cool3:
My trenujemy na Psim Ranczu. :loveu: :razz: (stronka: www.psieranczo.pl ).

Dziękujemy za odwiedzinki. :loveu: Teraz lecimy do weta na szczepienie :cool3: A na dniach będą filmy z wczoraj. :cool3:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka & Figo napisał(a):
Kika super sobie radzi. A jakie tempo macie już ładne :loveu:.

Dzięki. Nad tempem ciągle pracujemy... ;) :oops:

cockermaister napisał(a):
Ślicznie wam wychodzi:):):);) mizianko dla niej :loveu:

Dzięki! :)

Izuuus napisał(a):
No no, coraz ładniej ta moja Kikusia skika :cool3::loveu:

Dzięki! :) Tylko, jak to "Twoja"?! :mad: :evil_lol:

Kasia&Rika napisał(a):
zdolna bestyjka:loveu::diabloti:

A jakże! W końcu cocker! :loveu: :cool3:

Magda&Bloom napisał(a):
cockery to inteligentne bestie :loveu:

Oj tak, czasem aż za bardzo! :evil_lol: :eviltong: :loveu:

Dziękujemy za miłe słowa. :) :loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
Bo ja sobie tak atrze na nią i myśle 'śliczna, zdolna, mądra, kochana - to musi być moja' :evil_lol:

Oki - jak chcesz możesz się nią opiekować wirtualnie (wiesz, wirtualna adopcja) ale miesięczna opłata 50 zł. :evil_lol: :eviltong:

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
co tak słabo? :mad:

... ja za mojego nie zeszłabym poniżej stówy :evil_lol:

pozdr.:eviltong:

No co? Promocja. :cool3: :eviltong: Nie mogę tak klienteli postawić wysokiej ceny. :evil_lol: A dodatkowe 50 zł - super, będzie na smaczki. :cool3: :eviltong: :lol:

Kaya93 napisał(a):
Witam ślicznotke:loveu: i pańcie:loveu:
Kika jest cudna:loveu::loveu:

Witamy. :)
Dzięki za miłe słowa.

Wczoraj była sesyjka, jakiej jeszcze nie było. :cool3: Skorzystałam z tego, że nie było 2 ostatnich lekcji, dopisała nam pogoda i mój humor był całkiem całkiem. :cool3: To co? Chcecie? :razz:

Posted

[quote name='cockermaister']Witamy się wieczorkiem Kika jest cudna :loveu::loveu: wymiziaj ją :cool3::cool3:

u nas nowe zdjęcia!!
Witamy. :) I dziękujemy za miłe słowa. :)

[quote name='cockermaister']Hejka BobowitaMW ty masz ten furminato VIVOG nie? jak on ci się sprawuję?nie niszczy włosa i używa go się jak szczotką?:loveu::loveu:
Tak, mam właśnie ten. Jest SUPER!!! Nie tnie włosa, czesze się jak szczotką. Bardzo łatwy w "obsłudze", ślicznie zrobił Rudej grzbiecik. :loveu: :multi:

[quote name='Izuuus']http://images36.fotosik.pl/79/c7956216be3d93f4med.jpg z niej taki tłuścioszek czy tyle sierści ma? :cool3: Pięęękna jest :loveu:
Jedno i drugie po trochu... :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='cockermaister']BobowitaMW dzięki za odpowiedź w poniedziałek go zamówię:cool3::cool3:
Tylko potem wstaw fotki suczy po "zabiegu" :cool3:.

Dziś uparłam się, że musze opanować robienie ładnych zdjęć w ruchu. Także oto początki niekończącej się drogi.