Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izuuus']Ahh te czuprynki :loveu: - naszło mnie.
Czuprynki, czuprynkami. Ale niedługo czas na zmianę fryzurki. :diabloti: :loveu:

[quote name='Shetanka']O cześć, szukałam Was kiedyś na dogo i nie mogłam znaleźć :shake: A galeria Kiki jest, czarno na białym widać... no cóż ;)

A korzystając z okazji;
Pączek dla Ciebie - Shetanka przesyła Ci pysznego pączka.
Pączek, pączek!
Witaj w naszej galeryjce! :loveu: :multi: Galeria jako taka to od niedawna mamy, tak to miałyśmy wątek w "psach w nowym domu". ;) Czy jakoś tak. :eviltong:

Dzięki za pączka! :loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuuus napisał(a):
Chcesz jej wyskubać czuprynke ?

Całą nie, ale przyszedł czas na porządki na psiej główce. :cool3: Grzywa zaczęła wpadać jej do oczu. Na to nie pozwalam. ;) Ale całej grzywy NIGDY nie wyskubię. :loveu:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Całą nie, ale przyszedł czas na porządki na psiej główce. :cool3: Grzywa zaczęła wpadać jej do oczu. Na to nie pozwalam. ;) Ale całej grzywy NIGDY nie wyskubię. :loveu:

A to chyba że bo ona tak słodko wygląda w grzywie :loveu:
A kiedy nowe fotki ?

Posted

cockermaister napisał(a):
Kika tak ślicznie wygląga z grzywką.A może podpinaj jej gumką grzywkę wtedy nie będzie jej wpadać do oczu:loveu:

Parę razy robiłam jej kiteczkę. Gdzieś w galerii powinny być fotki. :eviltong: Ja tylko robię drobną korektę. Na pewno nie będzie tak bardzo widać różnicy. ;)

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
Widać, widać, jeszcze uszka i będzie cacy ślicznotka:loveu:

ps. jak usuwasz te włosy na głowie?

Dzięki. :) Właśnie teraz chcę się za uszy wziąć, zanim mi się o nie dziewuszka zacznie potykać. :roll: Myślę, że za tydzień będzie już "odmieniona". :cool3:

A włosy na głowie (i na plecach też, choć zamierzam kupić furminator :razz:) wyskubuję palcami. ;) Tzn. obcinam z lateksowej rękawiczki paluszki (tak z 3cm) i zakładam na kciuk i palec obok (nie wiem jak się nazywa :oops: ) i skubu, skubu. Pięknie wychodzi! :razz: Można też :
a) po prostu założyć rękawiczkę i skubać, ale mi osobiście ręka się "dusi" po dłuższym skubaniu, no i tylko raz da się założyć, a "paluszki" są wielorazowe (aż nie pękną).
b) można kupić specjalne nakładki na palce, ale one są drogie (chyba 50gr za sztukę) w porównaniu z rękawiczkami. ;)

To jest na prawdę proste. :)

Lucky. napisał(a):
Widać różniecę, widać ;)

No to się cieszę :loveu:

Posted

Agnieszka & Figo napisał(a):
W Poznaniu kosztowały 5 zł/szt. !!!

Też chcę zainwestować w furminator :cool3:

5 zł? Za tyle to ja kupiłam opakowanie 20 rękawiczek. :lol: A może kosztowało jeszcze mniej... ;)

A wiesz gdzie się kupuje furminatory? Bo ja właśnie nie bardzo... Ciągle tylko o nich czytam...

Posted

[quote name='Agnieszka & Figo']FURminator

Tam niżej jest taka zakładka KONTAKT i jak klikniesz to tam będzie wszystko napisane.
Dzięki!! :)

[quote name='Magda&Bloom']ja gole maszynką, chyba nie miałabym cierpliwości tak skubać :evil_lol::evil_lol:
Dlatego ja rozkładam to na kilka dni. :eviltong:

Posted

cockermaister napisał(a):
Śliczności z niej:loveu::loveu::loveu:, ja mojej próbowałam skubać ale nie mam cierpliwości:evil_lol:

To spróbuj codziennie po 2-3 min. ;) Po tygodniu główka będzie jak ta lala! :cool3:

Posted

[quote name='BobowitaMW']To spróbuj codziennie po 2-3 min. ;) Po tygodniu główka będzie jak ta lala! :cool3:

Dzięki dzisiaj Koki wyskubałam w 1 godzinę nogi,tłów ale grzywkę zostawiłam do szkoda mi było:loveu: jest jej bardzo ładnie w grzywce wię jej nie skubałam:cool3: a co tam u was słychać:) dodaj jakieś zdjęcia KIKI

[SIZE="1"]Zapraszam do galeri pod tytułem Moje czekoladowe cudo KOKI

Posted

[quote name='Magda&Bloom']Ty to masz dar przekonywania :eviltong:
Ja? A gdzie tam. :oops: :eviltong:

[quote name='cockermaister']Dzięki dzisiaj Koki wyskubałam w 1 godzinę nogi,tłów ale grzywkę zostawiłam do szkoda mi było:loveu: jest jej bardzo ładnie w grzywce wię jej nie skubałam:cool3: a co tam u was słychać:) dodaj jakieś zdjęcia KIKI

Zapraszam do galeri pod tytułem Moje czekoladowe cudo KOKI
No proszę! Da się? Da się! :cool3:

U nas wszystko w porządku. :) Roztopy :-( . Opitoliłam Kice łapki, bo strasznie się błociły i brudziły. :evil_lol: Kupiłam furminator i szaleję. :evil_lol: :cool3: :eviltong: A Kika w końcu ma porządnie zrobiony grzbiecik i udeczka. :) :razz: Może kiedyś tam dam fotki. Jak mi się będzie chciało coś zrobić. :eviltong:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Ja? A gdzie tam. :oops: :eviltong:

No proszę! Da się? Da się! :cool3:

U nas wszystko w porządku. :) Roztopy :-( . Opitoliłam Kice łapki, bo strasznie się błociły i brudziły. :evil_lol: Kupiłam furminator i szaleję. :evil_lol: :cool3: :eviltong: A Kika w końcu ma porządnie zrobiony grzbiecik i udeczka. :) :razz: Może kiedyś tam dam fotki. Jak mi się będzie chciało coś zrobić. :eviltong:

No pewnie że się da :loveu: Zapraszamy do galeri zobaczyć jak po skubaniu Koki wygląda:loveu:

[SIZE="1"]Zapraszam do galeri pod tytułem moje czekoladowe cudo KOKI:)