Lucky. Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Najlepsze fotki agility ! Gdzie kupiłaś ten kompleet ? Za ile? świetny jest ! Quote
Magda&Bloom Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ależ ona ma czuprynę - prawie jak Elvis :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Magda&Bloom napisał(a):ależ ona ma czuprynę - prawie jak Elvis :eviltong: To nie wiesz, że Elvis żyje? :crazyeye: :cool3: :lol: Tzn. przeszedł reinkarnację. :lol: :eviltong: Lucky. napisał(a):Najlepsze fotki agility ! Gdzie kupiłaś ten kompleet ? Za ile? świetny jest ! Tzn? Część przeszkód jest moich, ale większość to fotki z naszego Klubu. Konkretne info mogę Ci podać, jak dasz mi linki do konkretnych zdjęć. Bo tak teraz to nie wiem, o które chodzi. ;) A tak w ogóle to witamy w naszej galeryjce i zapraszamy częściej! :cool3: Quote
BobowitaMW Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Śnieżne foteczki prosto z gór! Ah! Kika taaaaaak bardzo kocha śnieg. Myślałam, że zdjęć wyjdzie troszkę węcej, ale pogoda nie zawsze sprzyjała foceniu. Niuch niuch Biegnę Zakopałam się... Niczym rekin Quote
BobowitaMW Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 A tu ja z Kiką Zmęczona szaleństwem Przedzieramy się przez zaspy Quote
BobowitaMW Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 A tu jeszcze w domku (w sensie - Szczecinie) Trochę zdjęć ze "Śniegolepów" Quote
BobowitaMW Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Czasem z nami na stoku była I jeszcze film: YouTube - Zimowe szaleństwa Kikacza KONIEC Quote
Kasia&Rika Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kika ma nową niebieską obróżke? :D śliczne widoki:loveu: ja też tak chce...:placz: ferie masz? ja dopiero od 16 lutego:placz: na samym końcu:placz: Quote
Izuuus Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Super fotki :loveu: http://images40.fotosik.pl/54/bcabb733de1d4905med.jpg - i ślicznie razem wyglądacie :razz: Quote
BobowitaMW Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Kasia&Rika napisał(a):Kika ma nową niebieską obróżke? :D śliczne widoki:loveu: ja też tak chce...:placz: ferie masz? ja dopiero od 16 lutego:placz: na samym końcu:placz: Nie, nie ma nowej obroży. To tylko taki odblask z Bozity. ;) Szklarska to wyjątkowo urokliwe miejsce! :loveu: Tam jest tak uroczo, że nie umiem tego wyrazić słowami... ;) Pomyśl sobie, że gdy wszyscy będą już po feriach, Ty będziesz miała wolne! No i w przyszłym roku będziesz miała jako 1. ;) Quote
Kasia&Rika Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 BobowitaMW napisał(a):Nie, nie ma nowej obroży. To tylko taki odblask z Bozity. ;) Szklarska to wyjątkowo urokliwe miejsce! :loveu: Tam jest tak uroczo, że nie umiem tego wyrazić słowami... ;) Pomyśl sobie, że gdy wszyscy będą już po feriach, Ty będziesz miała wolne! No i w przyszłym roku będziesz miała jako 1. ;) w przyszłym roku to już studia:diabloti: jak się dostanę :siara: Quote
BobowitaMW Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Kasia&Rika napisał(a):w przyszłym roku to już studia:diabloti: jak się dostanę :siara: Aaaa... To już zupełnie inna bajka. ;) Ja mam jeszcze przed sobą 3 lata LO. :cool3: Oczywiście, jeśli ukończę w tym roku Gimnazjum. :eviltong: A jakie studia planujesz? Quote
Kasia&Rika Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 BobowitaMW napisał(a):Aaaa... To już zupełnie inna bajka. ;) Ja mam jeszcze przed sobą 3 lata LO. :cool3: Oczywiście, jeśli ukończę w tym roku Gimnazjum. :eviltong: A jakie studia planujesz? ee. pedagogika.... zobaczymy... a co myślisz o tych szelkach trixie co masz? od jakiegoś czasu mi się podobają, może się nareszcie skuszę... Quote
Kinia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Fajne zdjęcia, fajne te śniegolepy;) A Kika śliczna:loveu: Quote
BobowitaMW Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Kasia&Rika napisał(a):ee. pedagogika.... zobaczymy... a co myślisz o tych szelkach trixie co masz? od jakiegoś czasu mi się podobają, może się nareszcie skuszę... Szeleczki są b. fajne. Mam je min. pół roku. Kika nie nosi ich na co dzień, ale na wyprawy typ las, jezioro itp. Czyli są używane rzadko, ale intensywnie. ;) Mimo licznych kąpieli w bajorach i przedzieraniu się przez chaszcze są w stanie b. dobrym. W zasadzie to wyglądają jak nowe. Nie prują się, nie tracą koloru (choć obroża trochę wyblakła po kilku praniach). Myślę, że są dla Kiki wygodne. No i w razie czego łatwo psa chwycić za nie i np. podnieść do góry (np. gdy płyniesz z psem łódką, kajakiem, czy po prostu chcesz go podnieść). Ogólnie - jestem bardzo zadowolona. :) Quote
Dog Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 http://images48.fotosik.pl/54/21879c189e2a3cdcmed.jpg nie no ta grzywaa jest boska :loveu::loveu::loveu: Pięknie.. ;) Quote
Lucky. Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Masz śnieg na swoim osiedlu ? Bo wczoraj jak przejeżdżałam z rodzicami do castoramy to prawie wogóle śniegu nie było :lol: a u mnie w centrum szczecina śniegu jest gdzieś za dwa cm :P Kika ma fajną czuprynę :p Zapuszczam Megulcowi ! Quote
BobowitaMW Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Lucky.']Masz śnieg na swoim osiedlu ? Bo wczoraj jak przejeżdżałam z rodzicami do castoramy to prawie wogóle śniegu nie było :lol: a u mnie w centrum szczecina śniegu jest gdzieś za dwa cm :P Kika ma fajną czuprynę :p Zapuszczam Megulcowi ! Nie mam śniegu. To są fotki ze Szklarskiej Poręby. ;) :lol: [quote name='dogg']http://images48.fotosik.pl/54/21879c189e2a3cdcmed.jpg nie no ta grzywaa jest boska :loveu::loveu::loveu: Pięknie.. ;) Dzięki. :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 http://images26.fotosik.pl/319/2df0721ca7f761b9med.jpg Zarąbiste widoczki. :-o :cool3: http://images49.fotosik.pl/54/b25e623b83d62fc7med.jpg Ej gdzie to było? Ja też byłam w Szklarskiej teraz, ale nic takiego nie widziałam. Ale słyszałam w radio, że było. :placz: [quote name='BobowitaMW']Szklarska to wyjątkowo urokliwe miejsce! :loveu: Tam jest tak uroczo, że nie umiem tego wyrazić słowami... ;) Miejsce owszem urokliwe, ale trasy narciarskie słabo przygotowane, mało naśnieżane, duże kolejki przy wyciągu, wyciąg rusza się jak mucha w smole. :cool1: Dlatego w Szklarskiej tylko spaliśmy, a na narty jeździliśmy do Czech. :p Quote
BobowitaMW Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='Asia & Ginger']http://images26.fotosik.pl/319/2df0721ca7f761b9med.jpg Zarąbiste widoczki. :-o :cool3: http://images49.fotosik.pl/54/b25e623b83d62fc7med.jpg Ej gdzie to było? Ja też byłam w Szklarskiej teraz, ale nic takiego nie widziałam. Ale słyszałam w radio, że było. :placz: Miejsce owszem urokliwe, ale trasy narciarskie słabo przygotowane, mało naśnieżane, duże kolejki przy wyciągu, wyciąg rusza się jak mucha w smole. :cool1: Dlatego w Szklarskiej tylko spaliśmy, a na narty jeździliśmy do Czech. :p Śniegolepy były przy dolnej stacji wyciągu na Szrenicę. :cool3: W weekend 16-18, a potem to nie wiem. Może stopniały? W zeszłym roku staliśmy w kolejce... 40 min! Dlatego zawsze jeździmy na stoku, przy którym mieszkamy. ;) Tam jest zawsze dużo śniegu (jak nie pada, to z Czech przywożą), kolejki są małe. Tylko stok też mały... Ale na nasze umiejętności wystarcza. :cool3: :lol: A na Szrenicę jeździmy jeździć b. rzadko - przez te nieszczęsne kolejki... :shake: Quote
Agnieszka & Figo Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Też mamy ten odblask z Bozity :D nawet dwa :eviltong: Kurcze, obiecałam sobie że nie będę wydawać kasy (zbieram na lustrzanke :lol:), a kuszą mnie jakieś szeleczki dla Fiśka... Ale w bardzo bliskiej przyszłości czeka mnie przypływ gotówki - urodzinki :loveu:. Ja też byłam w górach, ale niestety moja mama nie dostała urlopu i została w domu, a Figo razem z nią :shake: (przy okazji tak mi go utuczyła, że chyba czeka nas ostra dietka). Byliśmy w Bukowinie Tatrzańskiej, a ja nawet nauczyłam się jeździć na nartach (coś niewyobrażalnego :evil_lol:). A tak ogółem to zgubiłam telefon (znalazł go jakiś instruktor :roll:), wpadliśmy do rowu i o mało co nie potrąciliśmy konia. Do miasta i na stok mieliśmy piekielnie daleko (i tutaj wychodzi szukanie noclegów podczas podróży, zamiast na spokojnie w domu :angryy:) ale ogółem było bardzo fajnie :cool3:. Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 BobowitaMW napisał(a):Śniegolepy były przy dolnej stacji wyciągu na Szrenicę. :cool3: W weekend 16-18, a potem to nie wiem. Może stopniały? W zeszłym roku staliśmy w kolejce... 40 min! Dlatego zawsze jeździmy na stoku, przy którym mieszkamy. ;) Tam jest zawsze dużo śniegu (jak nie pada, to z Czech przywożą), kolejki są małe. Tylko stok też mały... Ale na nasze umiejętności wystarcza. :cool3: :lol: A na Szrenicę jeździmy jeździć b. rzadko - przez te nieszczęsne kolejki... :shake: A no to rzeczywiście pewnie stopniały, bo ja byłam teraz od 25 do 29 stycznia i śladu po tych śniegolepach nie było. :cool1: Dokładnie, kolejki są tam niemiłosierne, dlatego wolę jechać do Czech, gdzie śniegu jest więcej, stoki lepiej przygotowane i zazwyczaj nie ma kolejek. :p Quote
BobowitaMW Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):Też mamy ten odblask z Bozity :D nawet dwa :eviltong: Kurcze, obiecałam sobie że nie będę wydawać kasy (zbieram na lustrzanke :lol:), a kuszą mnie jakieś szeleczki dla Fiśka... Ale w bardzo bliskiej przyszłości czeka mnie przypływ gotówki - urodzinki :loveu:. Ja też byłam w górach, ale niestety moja mama nie dostała urlopu i została w domu, a Figo razem z nią :shake: (przy okazji tak mi go utuczyła, że chyba czeka nas ostra dietka). Byliśmy w Bukowinie Tatrzańskiej, a ja nawet nauczyłam się jeździć na nartach (coś niewyobrażalnego :evil_lol:). A tak ogółem to zgubiłam telefon (znalazł go jakiś instruktor :roll:), wpadliśmy do rowu i o mało co nie potrąciliśmy konia. Do miasta i na stok mieliśmy piekielnie daleko (i tutaj wychodzi szukanie noclegów podczas podróży, zamiast na spokojnie w domu :angryy:) ale ogółem było bardzo fajnie :cool3:. Ale miałaś wyjazd z atrakcjami! :-o :lol: Wytłumacz mi tylko proszę - jak można potrącić konia? :crazyeye: :lol: Urodziny dobra rzecz. :cool3: Quote
Agnieszka & Figo Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jechaliśmy samochodem wieczorem, droga nie oświetlona, mgła taka, że widoczność na jakieś 3 metry i jechał kulig, koń nie miał żadnego odblasku, diody, nic! Tata zauważył go w ostatniej chwili, dobrze że jechał powoli, bo inaczej było by nieprzyjemnie :shake: Quote
Recommended Posts