Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://images36.fotosik.pl/30/aff033abd64aa196.jpg
Fajne zwierzaki u Was po lesie biegają. :-o :cool3: :evil_lol:

http://images42.fotosik.pl/30/317d7dcace77ba7c.jpg
Kika z rozwianymi ucholkami. :loveu: :loveu: :loveu:

Fajne rameczki. :cool3:
Sama nie wiem skąd ten kot się tam wziął. Na dodatek miał kokardę z dzwoneczkiem! :crazyeye: :lol:

Cieszę się, że rameczki się podobają. :)

Posted

[quote name='Estera']http://images46.fotosik.pl/30/efd33fb3fc97fefb.jpg ale macie tam fajne piłki włochate :multi: :loveu:
Śliczna Kika :loveu:
LeśnyKot ma fajną pozę :cool3: Kota o takim umaszczeniu chciałam od dziecka :cool3:

To nie piłka, to Fido. :evil_lol: :lol: :eviltong:
Dzięki za miłe słowa.
Skoro chcesz takiego kociaka, to przyjeżdżaj do naszego lasu z psiakami i zrobimy polowanie. :evil_lol:

[quote name='Kasia&Rika']Gratulacje dla Kiki! :)
Śliczne zdjęcia, ładnie jej w szelkach, zawsze podobał mi sie ten wzór:eviltong:
Dzięki. :)
Też bardzo lubię ten wzór. Spodobał mi się Rogz o podobnym i szukałam jakiegoś tańszego odpowiednika. ;)

Posted

BobowitaMW napisał(a):
To nie piłka, to Fido. :evil_lol: :lol: :eviltong:
Dzięki za miłe słowa.
Skoro chcesz takiego kociaka, to przyjeżdżaj do naszego lasu z psiakami i zrobimy polowanie. :evil_lol:
Ja tam piłkę widzę, z kłakami :evil_lol:
Ale ja nie chciałam upolowanego kota .... Chociaż.. wypcham sobie trocinami i na półce postawię :loveu: Ładnie będzie wyglądał, a i tani w utrzymaniu będzie :loveu: :evil_lol:

Posted

Pamiętacie sesję w liściach? To zapomnijcie! Od wczoraj Szczecin jest zasypany. :)
Przyszedł czas na śniegową sesję. Niektóre zdjęcia są (delikatnie mówiąć) dziwne, gdyż ten nowy program jest niesamowity i lubię się nim bawić. :P

A co u nas nowego? Kika ma zapalenie ucha. :/ Ale na szczęście łagodne. Mamy kropelki i zakrapiamy. w czwartek kontrola.

A teraz foteczki.

Kika & jej nowa podusia.

Wąchanie

Bieganie

CDN

Posted

Życzonka szybkiego powrotu do zdowia od Fisia :loveu: A fotki, jak zwykle, bardzo fajne :p

Łee tam, wasz śnieg to pikuś w porównaniu z naszym! W Goleniowie tak zasypało, że na mojej ulicy już stoją cztery bałwany. W mieście paraliż. Ale za to jaką pies radochę miał w lesie na spacerku :evil_lol:. Tylko co chwilę zatrzymywał się bo na łapkach ogromne kule śniegu :shake:

Posted

Agnieszka & Figo napisał(a):
Życzonka szybkiego powrotu do zdowia od Fisia :loveu: A fotki, jak zwykle, bardzo fajne :p

Łee tam, wasz śnieg to pikuś w porównaniu z naszym! W Goleniowie tak zasypało, że na mojej ulicy już stoją cztery bałwany. W mieście paraliż. Ale za to jaką pies radochę miał w lesie na spacerku :evil_lol:. Tylko co chwilę zatrzymywał się bo na łapkach ogromne kule śniegu :shake:

Dzięki za życzonka! :loveu: Po zaaplikowaniu kropel (dziś 1 raz) jest poprawa - można Kikę za uszkami miziać, ale lekko. ;)

Fajnie, że macie tyle śniegu! Mam nadzieję, że z tego superowego spaceru do lasu wyniknęły jakieś fotki, co? :cool3:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Mam nadzieję, że z tego superowego spaceru do lasu wyniknęły jakieś fotki, co? :cool3:

:oops: :oops: :oops: Ale na usprawiedliwienie powiem, że jest tak zimno, że ręce by mi skostniały, gdybym foty miała robić... a pozatym, żeby włączyć mój aparat trzeba najpierw wydłubać obiektyw, a z tym jest ciężko. Zapiaszczył się chłopaczek :evil_lol:

Posted

Mądry psiak... moja sie nie chce uczyc sztuczek ani niczego w tym stylu. nauczylam ja siada na początek jak tylko do mnie przyjechala. nauczył sie dosc szybko. potem zaczełam ja uczyc leżenia i juz wtedy wszystko zaczeło jej sie mylic i do tej pory umie tylko siadac:) bo lezenie sobie darowałam:)

Posted

Agnieszka & Figo napisał(a):
:oops: Ale na usprawiedliwienie powiem, że jest tak zimno, że ręce by mi skostniały, gdybym foty miała robić... a pozatym, żeby włączyć mój aparat trzeba najpierw wydłubać obiektyw, a z tym jest ciężko. Zapiaszczył się chłopaczek :evil_lol:

No dobra, niech Ci będzie. Problemów technicznych nie przeskoczysz. :eviltong:

Kasia&Rika napisał(a):
Jeszcze by się jej ktoś do zabawy przydał!!:cool3:

No pewnie! Tylko, że:
1. Kika woli obecność mnie niż innych psów.
2. Nie jestem jeszcze gotowa na 2 psa (za 4 lata wyjeżdżam na studia daleko od domu, chcę wziąć ze sobą Kikę, choć wiem, że nie będzie łatwo, a z 2 psami to już zupełnie niewyróbka :roll: ;) )
3. Już widzę tą radośc na twarzach moich rodziców - i tak mam już cały pokój zapsiony (plakaty, obrazki itp.), na dodatek mieszka u mnie w pokoju Kika i moje szynszyle, których klatka jest sporo większa od Kikowej...

Ale kiedyś drugiego psa dorobię się na pewno! :cool3:

_!AsiuteK!_ napisał(a):
Mądry psiak... moja sie nie chce uczyc sztuczek ani niczego w tym stylu. nauczylam ja siada na początek jak tylko do mnie przyjechala. nauczył sie dosc szybko. potem zaczełam ja uczyc leżenia i juz wtedy wszystko zaczeło jej sie mylic i do tej pory umie tylko siadac:) bo lezenie sobie darowałam:)

Witamy! :multi: Powiedziałbym, że inteligencja Kiki czasami mnie przerasta (tzn. gdy Kika nie wie co ma robić, jak uczymy się czegoś nowego, pokazuje wszystkie sztuczki jakie zna i myśli, że na coś trafi. :lol: )

Nie poddawaj się ze szkoleniem suni! Może musisz znaleźć lepszą motywację (smaczki, pieszczoty, zabawa itd.)?

Asia & Ginger napisał(a):
http://images49.fotosik.pl/33/2594503fb5558f8c.jpg
Ale Kika dostała włosa! :-o :loveu: :loveu:

Życzę Kikuni szybkiego powrotu do zdrówka. :kciuki: :kciuki:

No właśnie! Ja już z tym włosem nie wyrabiam! Wszyscy mówią, że Kika jest gruba, a ona jest po prostu kudłata! :eviltong: :cool3: Ale faaajnie jest się tak wtulić w puchacza, zwłaszcza jak jest zimno! :cool3: :loveu:

Dziękujemy za życzenia. :)

snuszkak napisał(a):
ah no i udalo sie trafic do galerii Kiki :loveu:

a my nowego spanielka w schronie mamy:placz: - zloty jest jak Kika

No to cieszymy się, że się udało. :multi:

Ojej :placz::placz: , mam nadzieję, że psiunio znajdzie szybko domek!

supergoga napisał(a):
Kika jest świetna i trafiła w zyciu idealnie. Ma raj.

Dziękuję za bardzo miłe sowa. :oops: Ale Kika jest Aniołem, więc mogła trafić tylko do raju. :loveu: :cool3:

Wszystkim dziękujemy za odwiedzinki. :loveu: