Dog Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://images23.fotosik.pl/282/b7a7868653478efe.jpg ale piękność :loveu::loveu: a jaką ma dłuuuugą grzyyweczke :crazyeye: :loveu::loveu: Quote
BobowitaMW Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Asia - zawżdy z Kiki gwiazda jest. :cool3: :loveu: dogg - dzięki. Grzyweczka to jej znak rozpoznawalny. :eviltong: Aktualnie zapuszczamy "czapeczkę" na zimę. :cool3: Quote
snuszak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Kikulec moim psim spanielowym faworytem!!! pod kazdym wzgledem. Pamietaj ze jak bedziecie z Kika przyjezdzac na wystawe psow do pozn i bedzie czas to nie zapomnij napisac wczesniej to moze jakies spotkanie bedzie w puszczykowie :cool3: Quote
BobowitaMW Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 snuszkak napisał(a):Kikulec moim psim spanielowym faworytem!!! pod kazdym wzgledem. Pamietaj ze jak bedziecie z Kika przyjezdzac na wystawe psow do pozn i bedzie czas to nie zapomnij napisac wczesniej to moze jakies spotkanie bedzie w puszczykowie :cool3: Cały czas pamiętam. :cool3: I o ile nie wypadnie nic niespodziewanego będziemy na wystawie. :multi: Na pewno dam znać wcześniej i nie tylko w tym temacie, ale też na pw i sms. ;) Quote
BobowitaMW Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Jedyny filmik Kikowy z dzisiejszego treningu Sesja z krzakiem Quote
BobowitaMW Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Jesienne węszenie wśród liści Biegnę! Już biegnę! Portret z liściem - sądząć po Kikowej minie nie podobało jej się to Czy tam się dzeje coś ciekawego? Quote
BobowitaMW Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Biegnę!... ...Sprawdzić Tu doskonale widać jaką mamy w tym roku piękną jesień - mamy Kikę, zieloną soczystą trawę i kolorowe liście Biegnąc z oddali A któż to tam jest? Quote
BobowitaMW Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Zwrot przez lewe ramię I patrolujemy 2 stronę Uwielbiam zdjęcia tego typu Jeszcze trochę trawy Qniec! Enjoy. :) Aha! W Poznaniu na pewno będziemy 8-9.11. W sobotę będziemy podziwiać wystawę, ale w niedzielę jesteśmy wolni. ;) Quote
Agnieszka & Figo Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Jakie śliczne fotaski!!! :loveu: A filmik - :cool2:. Kisia popyla po torku, że hej! [SIZE="1"]Gosia, będziesz może na zawodach obedience 25.10? Nie wiem jeszcze nic dokładnie, ale we wtorek zadzwonie do ZK i się dopytam. Mam nadzieję, że ich nie odwołają, tak jak tych sierpniowych. No i chyba będzie na co popatrzeć, bo to finał pucharu polski. Quote
BobowitaMW Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Figo_94']Jakie śliczne fotaski!!! :loveu: A filmik - :cool2:. Kisia popyla po torku, że hej! Gosia, będziesz może na zawodach obedience 25.10? Nie wiem jeszcze nic dokładnie, ale we wtorek zadzwonie do ZK i się dopytam. Mam nadzieję, że ich nie odwołają, tak jak tych sierpniowych. No i chyba będzie na co popatrzeć, bo to finał pucharu polski. Dzięki. :oops: :cool3: Z Kiki to niezła agentka jest - raz pobiegnie świetnie, a innym razem ominie pierwszą hopkę. :roll: :eviltong: Ale ogólnie jestem z niej coraz bardziej zadowolona! :loveu: Dzisiaj na treningu radziłyśmy sobie świetnie, dopóki p. Aneta nie ustawiła trudniejszej sekwencji. :evil_lol: Co do zawodów - baaardzo chciałabym być i spróbuję namówić rodziców. ;) A Ty będziesz? Bo jeśli tak, to może wpadniecie do nas wcześniej na trening? :razz: Quote
Agnieszka & Figo Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='BobowitaMW'] Co do zawodów - baaardzo chciałabym być i spróbuję namówić rodziców. ;) A Ty będziesz? Bo jeśli tak, to może wpadniecie do nas wcześniej na trening? :razz: Jeśli zawody się odbędą (a znając nasz szczeciński związek mogą się nie odbyć) oczywiście, że będę. A z tym treningiem to fajny pomysł :evil_lol:. Jak dowiem się czegoś więcej o zawodach, to pomyślę nad treningiem :p Quote
BobowitaMW Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Figo_94 napisał(a):Jeśli zawody się odbędą (a znając nasz szczeciński związek mogą się nie odbyć) oczywiście, że będę. A z tym treningiem to fajny pomysł :evil_lol:. Jak dowiem się czegoś więcej o zawodach, to pomyślę nad treningiem :p No ja mam nadziej, że będą. :razz: No i, że pogoda dopisze! :roll: To proszę, daj mi znać jak się czegoś dowiesz. :cool3: Quote
Dog Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://images27.fotosik.pl/284/1091873bc7ded736.jpg Jaka piekna Kikunia :loveu: a jak pozuje :cool3: No i ten klimacik jesienny... :loveu: Quote
BobowitaMW Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='dogg']http://images27.fotosik.pl/284/1091873bc7ded736.jpg Jaka piekna Kikunia :loveu: a jak pozuje :cool3: No i ten klimacik jesienny... :loveu: Dzięki za miłe słowa! :) Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://images32.fotosik.pl/382/d15eb06ca1b1c6c1.jpg Uwielbiam takie minki. :loveu: :loveu: :loveu: Gingerka też tak czasem robi jak coś jej się nie podoba. :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://images32.fotosik.pl/382/d15eb06ca1b1c6c1.jpg Uwielbiam takie minki. :loveu: :loveu: :loveu: Gingerka też tak czasem robi jak coś jej się nie podoba. :evil_lol: Ja też uwielbiam jak Kika zrobi minkę z fąfelkami. :loveu: :lol: Quote
Agnieszka & Figo Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 z treningu chyba nic nie wyjdzie... :-( [SIZE="1"]ale dwóje poprawiłam :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Figo_94']z treningu chyba nic nie wyjdzie... :-( ale dwóje poprawiłam :eviltong: Szkoda... :-( No to gratulacje! :cool3: Quote
Kinia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 http://images23.fotosik.pl/284/6dc48598f903d829.jpg Śliczna:loveu: Będe częsciej wpadać;) Quote
BobowitaMW Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Kinia']http://images23.fotosik.pl/284/6dc48598f903d829.jpg Śliczna:loveu: Będe częsciej wpadać;) Witamy! Dziękujemy za odwiedzinki i miłe słowa. :) Oczywiście zapraszamy ponownie. ;) :cool3: Quote
Dynamique Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 BobowitaMW napisał(a):Ja też uwielbiam jak Kika zrobi minkę z fąfelkami. :loveu: :lol: :lol::lol::lol: Zaskocze cię,ale..... Z moja mamą nazywamy to "gule" i..... LUCKY TEŻ TAK ROBI :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Dynamique napisał(a)::lol::lol::lol: Zaskocze cię,ale..... Z moja mamą nazywamy to "gule" i..... LUCKY TEŻ TAK ROBI :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Świetna nazwa! :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
BobowitaMW Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Ależ ja dawno nie dawałam zdjęć! :-o Trza to nadrobić. :cool3: Sesja, którą zatytułowałam "Liście". Ale zacznijmy od tego co Kika robi w długie jesienne wieczory Ale przyszedł czas na sesję! A ja już nie patrzę! Umówmy się tak - ja zrobię minkę, a Ty kończysz sesję, ok? CDN Quote
BobowitaMW Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 I przyszła pora na... Panienka z okienka Sesja "The Liście" CDN Quote
BobowitaMW Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Qniec. :) Mam nadzieję, że się podobało. :) Quote
Recommended Posts