Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kikulec moim psim spanielowym faworytem!!! pod kazdym wzgledem.

Pamietaj ze jak bedziecie z Kika przyjezdzac na wystawe psow do pozn i bedzie czas to nie zapomnij napisac wczesniej to moze jakies spotkanie bedzie w puszczykowie :cool3:

Posted

snuszkak napisał(a):
Kikulec moim psim spanielowym faworytem!!! pod kazdym wzgledem.

Pamietaj ze jak bedziecie z Kika przyjezdzac na wystawe psow do pozn i bedzie czas to nie zapomnij napisac wczesniej to moze jakies spotkanie bedzie w puszczykowie :cool3:

Cały czas pamiętam. :cool3: I o ile nie wypadnie nic niespodziewanego będziemy na wystawie. :multi: Na pewno dam znać wcześniej i nie tylko w tym temacie, ale też na pw i sms. ;)

Posted

Zwrot przez lewe ramię

I patrolujemy 2 stronę

Uwielbiam zdjęcia tego typu

Jeszcze trochę trawy

Qniec! Enjoy. :)

Aha!
W Poznaniu na pewno będziemy 8-9.11. W sobotę będziemy podziwiać wystawę, ale w niedzielę jesteśmy wolni. ;)

Posted

Jakie śliczne fotaski!!! :loveu:

A filmik - :cool2:. Kisia popyla po torku, że hej!

[SIZE="1"]Gosia, będziesz może na zawodach obedience 25.10? Nie wiem jeszcze nic dokładnie, ale we wtorek zadzwonie do ZK i się dopytam. Mam nadzieję, że ich nie odwołają, tak jak tych sierpniowych. No i chyba będzie na co popatrzeć, bo to finał pucharu polski.

Posted

[quote name='Figo_94']Jakie śliczne fotaski!!! :loveu:

A filmik - :cool2:. Kisia popyla po torku, że hej!

Gosia, będziesz może na zawodach obedience 25.10? Nie wiem jeszcze nic dokładnie, ale we wtorek zadzwonie do ZK i się dopytam. Mam nadzieję, że ich nie odwołają, tak jak tych sierpniowych. No i chyba będzie na co popatrzeć, bo to finał pucharu polski.

Dzięki. :oops: :cool3: Z Kiki to niezła agentka jest - raz pobiegnie świetnie, a innym razem ominie pierwszą hopkę. :roll: :eviltong: Ale ogólnie jestem z niej coraz bardziej zadowolona! :loveu: Dzisiaj na treningu radziłyśmy sobie świetnie, dopóki p. Aneta nie ustawiła trudniejszej sekwencji. :evil_lol:

Co do zawodów - baaardzo chciałabym być i spróbuję namówić rodziców. ;) A Ty będziesz? Bo jeśli tak, to może wpadniecie do nas wcześniej na trening? :razz:

Posted

[quote name='BobowitaMW']
Co do zawodów - baaardzo chciałabym być i spróbuję namówić rodziców. ;) A Ty będziesz? Bo jeśli tak, to może wpadniecie do nas wcześniej na trening? :razz:

Jeśli zawody się odbędą (a znając nasz szczeciński związek mogą się nie odbyć) oczywiście, że będę. A z tym treningiem to fajny pomysł :evil_lol:. Jak dowiem się czegoś więcej o zawodach, to pomyślę nad treningiem :p

Posted

Figo_94 napisał(a):
Jeśli zawody się odbędą (a znając nasz szczeciński związek mogą się nie odbyć) oczywiście, że będę. A z tym treningiem to fajny pomysł :evil_lol:. Jak dowiem się czegoś więcej o zawodach, to pomyślę nad treningiem :p

No ja mam nadziej, że będą. :razz: No i, że pogoda dopisze! :roll: To proszę, daj mi znać jak się czegoś dowiesz. :cool3:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Ja też uwielbiam jak Kika zrobi minkę z fąfelkami. :loveu: :lol:

:lol::lol::lol: Zaskocze cię,ale.....
Z moja mamą nazywamy to "gule" i.....

LUCKY TEŻ TAK ROBI :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dynamique napisał(a):
:lol::lol::lol: Zaskocze cię,ale.....
Z moja mamą nazywamy to "gule" i.....

LUCKY TEŻ TAK ROBI :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Świetna nazwa! :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Ależ ja dawno nie dawałam zdjęć! :-o

Trza to nadrobić. :cool3:

Sesja, którą zatytułowałam "Liście".

Ale zacznijmy od tego co Kika robi w długie jesienne wieczory

Ale przyszedł czas na sesję!

A ja już nie patrzę!

Umówmy się tak - ja zrobię minkę, a Ty kończysz sesję, ok?

CDN