Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi: Ależ nasza Kikusia wygrała los na loterii. To balsam dla duszy, ten wątek, te zdjęcia i to jak o niej piszesz.

Buziaki dla Was za Kike i dom dla niej.

Posted

supergoga napisał(a):
:multi::multi::multi: Ależ nasza Kikusia wygrała los na loterii. To balsam dla duszy, ten wątek, te zdjęcia i to jak o niej piszesz.

Buziaki dla Was za Kike i dom dla niej.

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Mimo wszystko nadal będę się upierać, że to JA wygrałam JĄ. :cool3: No ale jak psiak ma taaaaaaaaakie anielskie usposobienie i spojrzenie każdy by chciał mu nieba uchylić. :razz: :loveu:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Dziękuję bardzo za miłe słowa. Mimo wszystko nadal będę się upierać, że to JA wygrałam JĄ. :cool3: No ale jak psiak ma taaaaaaaaakie anielskie usposobienie i spojrzenie każdy by chciał mu nieba uchylić. :razz: :loveu:

Niestety, ale widzimy na przykładzie Kikuni, że jednak nie każdy. :shake:
Na szczęście są jeszcze na tym świecie ludzie o wielkim sercu. :loveu:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Niestety, ale widzimy na przykładzie Kikuni, że jednak nie każdy. :shake:

Racja. :-( Powinnam była napisać "każdy CZłOWIEK", gdyż to COŚ co ją porzuciło, jak parę zużytych skarpet, to nędzna kreatura i nic więcej! :angryy:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Racja. :-( Powinnam była napisać "każdy CZłOWIEK", gdyż to COŚ co ją porzuciło, jak parę zużytych skarpet, to nędzna kreatura i nic więcej! :angryy:

Dokładnie, to nawet zbyt delikatnie powiedziane. :angryy:

Posted

[quote name='supergoga']Ale super tor treningowy. I jaka skoczna sunieczka. :multi:

Dziękuję. Torek tylko tak domowo, gdy wyjeżdżamy, lub trening odwołany. Akurat, aby ćwiczyć to, z czym są problemy (czyli moje niezorientowanie na torze, gdy Kika biega szybko :evil_lol: )

[quote name='Figo_94']Super :loveu:

Jakie masz świetne hopki... :p
Dzięki. :cool3: Zrobiłam sama - tata tylko otworki w listewkach wiercił. :razz:

Zapomniałam się pochwalić przeszkodami. :eviltong:
Mamy hopki:

(Wygląda niestabilnie, ale tak nie jest)

... które dzięki tzw. motylkom można rorkręcić i transport to bułeczka z masełkiem, na dodatek jeszcze jest zawiasik, który "składa" hopkę na pół!
Mój tata ma genialne pomysły. :multi: :loveu:

Koło i tunel to już stare są. Ale mam jeszcze skok w dal - widziałam taki u kogoś w galerii na Dogo i sobie pomyślałam, że pomysł fajny, więc od gapiłam. Aby pasował do tyczek hopkowych - opkleiłam tą samą taśmą (izolacyjną :lol: ale co tam - dobrze się trzyma i jest w kilku wersjach kolorystycznych, ale żółto - zielona najładniejsza)

Posted

snuszkak napisał(a):
Ale Kika ma raj, dorobila sie nawet wlasnego toru z przeszkodami :lol:

He he, prawdziwy raj to ona miała przez ostatni tydzień - byliśmy nad jeziorem! :multi: Zdjęcia będą jutro, bo dziś dopiero wróciliśmy. ;) Kika się napływała za wszystkie czasy. :cool3: :loveu: Nawet płynęła z nami łódeczką :cool3: .

Posted

[quote name='Figo_94']Ale śliczne :loveu:

żeby tak Figo chciał siedzieć spokojnie w łódce... :eviltong:
Kika sama wlazła i chciała z nami płynąć. Potem usadowiła się jak dama na dziobie, skąd "wykopał" ją tata. Biedna musiała się "pocieszyć" drewnianą ławeczką. :lol: :cool3: :loveu: Siedziała na niej i podziwiała piękne widoki (woda, drzewa, kajakarze, woda, drzewa i jeszcze raz woda :eviltong: ) Oczywiście cały czas trzymałam ją za obrożę, gdyż płynęli z nami jeszcze mój wujek i kuzynka. Czasem bywało ostro (zakręty, "gazowanie" i te sprawy :evil_lol: ) i nie chciałam aby Kika wpadła do wody. ;)

Posted

[quote name='Figo_94']Super!!! Świetnie biegacie!!! :loveu:

szkoda że nie zdążyłam zobaczyć na żywo, ale może wpadnę niedługo do Was na trening skompromitować się :oops:

Dzięki! :cool3: Tylko nad huśtawką trzeba popracować. :evil_lol:

Wpadajcie, wpadajcie! Na pewno się nie skompromitujecie! Wezmę aparat, porobię fotki, pokręcę filmiki. :cool3:
(tylko proszę, nie 28 bo wtedy mnie akurat nie będzie, a głupio byłoby się minąć...)