Marta Kol Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [FONT=Calibri]Piesek wyrzucony po wakacjach Piesek bardzo młody, mały,[FONT=Calibri]wzięty na wakacje przez Panią, żeby bawił się[/FONT] jej jamnikiem, po wakacjach i jej urlopie wyrzucony na ulice[FONT=Calibri].Obecnie[/FONT] mieszka na ogródkach działkowych wraz z drugim bezdomnym pieskiem. Śpi na liściach, marźnie. Bardzo potrzebuje domu. Jest bardzo głodny i wymaga opieki, ma przejmujące i smutne spojrzenie.Został oszukany i wyrzucony przez kobietę, która traktowała go jak maskotkę na lato. Prosi o pomoc z całego serca. [/FONT] [FONT=Calibri]Kto pomoże? Piesek jest za Serockiem.....[/FONT] [FONT=Calibri]fotkę prześlę jutro[/FONT]
tyciaNi Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 gdzie to jest dokładnie? w jakim wieku konkretnie jest pies? czy ktoś się nim zajmuje?
auraa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Brak słów!!!:angryy: Czy ktoś dokarmia te pieski? Ten drugi chyba też potrzebuje domu!
wtatara Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 w tytule proszę napisać że mieszka na działkach
Marta Kol Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 tak narazie dokarmia....przynajmniej tak było pare dni temu... O to on: jest mały, i jest 2 kim za Serockiem , razem z suczką, o której pisałam w innym poście, myślę że ma 1 rok, góra 2 lata- tak mi się wydaje
Poker Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 to pewnie jeszcze trochę i szczeniaki się pojawią :mad: A temu babsztylowi niczego nie można zrobić za porzucenie psa?
tyciaNi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 prześliczny psiak i ta słodka mordka :loveu: jakie cudeńko
Marta Kol Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 oj, żeby można było jakoś karać za takie zachowanie ludzi-potworów. Piesek jest słodki i bardzo biedny, tylko nie ma domu, ten drugi piesek, który jest z nim to suczka- miała już małe- 2 zmarły, 2 wzięte, 2 oddzielone od niej w DT awaryjnym. Jesłi nie zabierzemy suni i tego pieska stamtąd, znów moga być psie dzieci. Wiecie szkoda mi tego psiaka, bo całe wakacje miał dom i psiego kolegę, pełna miską i ciepło, a teraz koszmar. ciekawe co u niego teraz. ja go widziałam w poniedziałek....
wtatara Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Może dajmy imiona tym wszystkim pieskom- zresztą dziewczyny juz proponują na tym wątku co są szczeniaczki
tyciaNi Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 hej dziś jestem pierwsza u przystojniaka, podnoszę i trzymam kciuki ;)
Marta Kol Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Filuś czeka na dom!!!!!!!!!!!!!!!!!
wtatara Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 a domku nadal nie -też musimy poprosić o dużo ogłoszeń
Marta Kol Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Słuchajcie byłam dziś na działkach- Pieska Filusia i tej suni nie było. Otóż działkowiczka zawiozła pieski do schroniska...Niestety nie wiem do jakiego , bo z tą Panią nie mam kontaktu...W przyszłym tygodniu, jeśłi moja Mama bedzie tam na chwilę poproszę by spytała do jakiego. no cóż może i to lepsze niż zimno, liście i brak jedzenia.Dziękuję więc wszystkim za pomoc!!!!!! A wogóle pieski zawiozła do schroniska ta PAni, która w wakacje miął pieska do zabawy , a potem juz nie- może sumienie ją ruszyło?
auraa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Niech ją :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:. Najbliżej pewnie Józefów. Wiesz jakie tam są warunki!!!!:shake:
Recommended Posts