niechorzynka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Witajcie:) W końcu zdecydowałam się na drugiego psiaka. Po śmierci mojej Pusi, długo musiałam czekać na tę chwilę, ale jest...pojechałam do schroniska i mam moją kruszynkę....jest cudowna :). Ma 6 tyg. Więcej zdjęć później Quote
niechorzynka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Misia i TZ...moje maleństwa...aż nie chcę myśleć, że Niusia mogłaby nadal być w schronie...moja iskierka :) Quote
niechorzynka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Misia podczas kąpieli...baaaardzo spokojny psiaczek :) Quote
niechorzynka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 moja krwiożercza bestia...takie z niej szakal wyrósł :)... o mały włos nie straciłam ręki :) Quote
niechorzynka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Znalazłam chwilkę żeby pochwalić się moim szatankiem :) może nie są do końca aktualne bo są z lata ale od tamtej pory prócz sterylki nic się nie zmieniła :) Taka jest ogromna: Taka usmiechnięta: A tu podczas ulubionej zabawy: Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Witam! śliczny psiak. Wygląda jak panda wielka :) I prosze zmniejsz zdjęcie. Quote
niechorzynka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 a teraz zdjęcia aktualne z ostatniego wypadu w góry.... Z Pańcią: Znowu z Pańcią: Jak się ładnie poprosi to się nawet Pańcia ruszy :): Patrzcie jak pędzę: Grunt to nie pogubić łapek: I hop: A teraz poszukamy piłeczki: I zaniesiemy ją do Pani: i to na razie tyle :) Quote
niechorzynka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 tyle szczęścia w takim małym ciałku...moim ciałku :) Quote
Recommended Posts