Dorota2007 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Tajutek był .Po raz ostatni w szczeniaczkach:multi: ( gdyby Poznań był tydzień pózniej - miałby pierwszą ocenę z młodzieży...) N a ringu solo , sędziemu (P.Szemraj) sie podobał ( zrobił nawet sobie zdjęcie z Tajutkiem). Oczywiście wybitnie obiecujący. Mile było ,że sporo ludzi zobaczywszy w katalogu thai ridgebacka postanowiło poczekać do jego oceny w ringu ( 14.20!) by zobaczyć go na żywo.Mówili mi potem ,że było warto!Fajnie jest słyszeć cos takiego. Nas interesował Ring Honorowy i wybór BiS szczeniąt.Przy wejściu do ringu przygotowawczego jedna z oglądajacych psy zaaferowanych kibicek NADEPNĘŁA Tajusiowi na łapę:angryy:.Na ring główny weszliśmy na trzech łapkach.Niestety ból nie minął i boczkiem zeszliśmy z ringu:placz: Taj płakał przy kazdej zmianie pozycji jeszcze wczoraj , ma pęknięty pazur. Zdjęcia są , ale jeszcze "siedzą w aparacie"... Quote
M&S Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Dorota2007']Tajutek był .Po raz ostatni w szczeniaczkach:multi: ( gdyby Poznań był tydzień pózniej - miałby pierwszą ocenę z młodzieży...) N a ringu solo , sędziemu (P.Szemraj) sie podobał ( zrobił nawet sobie zdjęcie z Tajutkiem). Oczywiście wybitnie obiecujący."... Grarulacje dla szczeniorka:lol::lol::lol: [quote name='Dorota2007'] Przy wejściu do ringu przygotowawczego jedna z oglądajacych psy zaaferowanych kibicek NADEPNĘŁA Tajusiowi na łapę:angryy:.Na ring główny weszliśmy na trzech łapkach.Niestety ból nie minął i boczkiem zeszliśmy z ringu:placz: Taj płakał przy kazdej zmianie pozycji jeszcze wczoraj , ma pęknięty pazur. Zdjęcia są , ale jeszcze "siedzą w aparacie"... szkoda, że jest jeszcze malutki, bo powinien babie też coś przydepnąć:diabloti: czekamy na fotki....mam nadzieję, że będziemy spotykać się na wystawach w V gr (my od szpiców wilczych) Pozdr Ania ps. na tegorocznej MWPR w Sopocie były dwa ładne Taje z Belgii Quote
bety Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ja nie zdążyłam na ocenę w ringu - GRATKI dla "maluszka" ;). Widziałam za to, to co się działo na finale szczeniaków (tylko ten finał zobaczyłam i musiałam uciekać na pociąg) - tak mi go szkoda było jak na trzech łapkach szedł :shake::-(. Szkoda chłopaczka, ale "do wesela się zagoi" :cool3: Pzdr Quote
Recommended Posts