Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluje wszystkim wynikow na klubowce!

Strasznie dzisiaj cierpialam, nie mogac byc na miejscu.

Mialabym jeszcze do wystawcow pytania odnosnie sedziny- jak sedziuje, przede wszystkim na co zwraca uwage. W pazdzierniku jedziemy na wystawe, gdzie wlasnie ta pani bedzie sedziowac.

No i ogolnie- jak wrazenia? :P

Posted

W Utrecht, w Holandii. 30 albo 31 pazdziernika. Sedziuje PONy i Beardedy. Jesli masz jakies informacje na jej temat, to ja bardzo chetnie. Wiem na razie tylko tyle, ze pierwsza PONke miala w 86 roku i ze teraz juz chyba tylko beardedy hoduje.

Posted

I już po wystawie, która zakończyła się wielkim sukcesem Mazura z Gangu Długich i jego właścicielki.A nam też poszło nie najgorzej.Birkut był 2-gi za Alaszem,Rudy 2-gi za Elegantem z Banciarni i według mnie największy nasz sukces na tej wystawie Talar na 2-gim za Rendim.Po ubiegłorocznym 3-cim miejscu w klasie otwartej to uważam 2-gie miejsce w klasie championów za sukces mojego Tarusia.Ale koniec o nas.Wszystkie psy były wspaniałae i każdy odniósł jakiś sukces jedni większy inni troszkę mniejszy.Ale już w przyszły roku kolejna klubówka i ponowne święto naszych psiaków. Do zobaczenia więc za rok w Łodzi lub gdziekolwiek indziej w Polsce.

Posted

Ja też zadowolona, mimo, że bez spektakularnych sukcesów. No cóż pojechaliśmy sie pokazać i spotkać ze znajomymi i tak zostało :D Jedynym zgrzytem było sekretarzowanie w ringu. Dziewczyny nie orientowały się za mocno o co w tym wszystkim chodzi, a tłumaczka przekładała połowę słów sędziny (do tego z problemami). Reszta w normie, słoneczko mile przygrzewało, humory dopisywały chyba wszystkim, aż szkoda było wyjeżdżać. Niech żałują Ci, co nie byli.

• 2 weeks later...