Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani w niedzielę klubówka naszych psiaków dajcie znać kto się wybiera.Podobno zgłoszonych jest 73 PONy,więc będzie nas prawie tyle samo co w ubiegłym roku.Piszcie kto jedzie. Pozdrowionka.

Posted

Psy KLASA MŁODZIEŻY

ALASZ z G.D.

BIRKUT z G.D.

BASAŁYK z Winory

FILAR Sekret Kadan

JANTAR ze Śpiewogry

PUCEK z Nowotarskiej Swory ...to taki mały przeciek;p w posredniej jest cos okolo 5-6 w młodziezy suczek jakos 9!

Posted

Super ,że ktoś nam będzie kibicował.Nana ni szkoda,że Cię nie będzie ale trzymam Cię za słowo ,że w przyszły roku będziesz.Platania ,może jednak zdecydujesz się pokazać swoje śliczności?Czsami warto się pobawić.Bużka dla wszystkich.

Posted

Nieeee....

Ja na pewno nigdy swoich cudeniek nie pokażę.

Mam mnóstwo ku temu powodów, o których już nie raz pisałam, a znacznie więcej razy mówiłam znajomym, którzy prawie siłą chcą mnie zmusić do czegoś, czego nie chcę, co do szczęścia nie jest mi potrzebne, a wrecz przeciwnie.

CZY KTOŚ MI WRESZCIE POWIE, GDZIE JEST TA WYSTAWA???? :cry:

Nigdy nie byłam w Łodzi!!!!

Posted

Mnie możesz potraktować jako drugą mackę

Zgłasza się zatem macka pierwsza :wink:

Pociągi już mniej więcej sprawdziłam, ale dokąd, dokąd z dworca się udać?

:hmmmm: :hmmmm:

Oddział w Łodzi nie ma strony internetowej :o ?

Dogomaniaccy poniarze, ratujcie! :modla:

Posted

Klubowka bedzie sie odbywac na stadionie " Start", ulica Swietej bodajze Teresy- tam, gdzie odbywala sie miedzynarodowa w maju. Piekny teren. Ale chyba trudno tam dojechac bez samochodu.

Posted

Nie mam dokladnego. Jest bodajze Teresy, bo moze byc rowniez bodajze Jadwigi- zapomnialam. Ale przeciez wiesz jak trafic, bylas tam,- stadion Startu jest w polnocno- wschodniej czesci Lodzi- cos tam na pewno jezdzi.

Posted

To, że tam byłam o niczym jeszcze nie świadczy.

Przypominam ci, że szukałyśmy również Piotrkowskiej, podobno najdłuższej ulicy w Polsce i też jej nie znalazłyśmy. :roll:

A nie masz gdzieś w papierach powystawowych adresu?

A na pamięć to pestki podobno dobrze robią. I orzechy laskowe. :D

Posted
To jest: Stadion SKS Start ul. Świętej Teresy (Znalazłam taki stadion w necie, ale mapki nie ma -nie wiem, jak daleko to jest od dworca?)

:o :o :o

A tego przed chwilą nie było?

Zaczynam działać. :wink:

Posted

PALATINA,

na tym planie co wyzej ta ulica jest w kwadracie 21, odchodzi w lewo od Zgierskiej. Prawidlowo : Swietej Teresy od Dzieciatka Jezus.

Mam nadzieje, ze troche pomoglam.

Posted
Ze wstepnego obejrzenia sobie planu miasta:

http://www.lodz.pl/plan/index.html

z rownoczesnym studiowaniem rozkladu jazdy:

http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/start.jsp

wyszlo mi, ze spod dworca z ul. Kilinskiego jedzie tramwaj nr. 4 do Helenowka i trzeba wysiasc gdzies przy skrzyzowaniu Zgierskiej ze Swieta Teresa- stamtad to juz tylko 2 kroki.

No to mamy, drukuję i nie dzwonię już, żeby głoopa z sibie robić.

To nie można było tak od razu o macki zadbać? :roll:

Posted

Kochani cieszę sie ,że jadą kubice.Jeśli chodzi o dojazd to zależy z którego dworca w Łodzi będziecie jechać. Najbliżej jest z Łodzi Kaliskiej.

Mam nadzieję ,że bez kłopotów dojedziecie i nie będzie żadnych terrorystów.Do zobaczenia przy ringu.