pomponiki Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Kochani w niedzielę klubówka naszych psiaków dajcie znać kto się wybiera.Podobno zgłoszonych jest 73 PONy,więc będzie nas prawie tyle samo co w ubiegłym roku.Piszcie kto jedzie. Pozdrowionka. Quote
flashka-g Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Psy KLASA MŁODZIEŻY ALASZ z G.D. BIRKUT z G.D. BASAŁYK z Winory FILAR Sekret Kadan JANTAR ze Śpiewogry PUCEK z Nowotarskiej Swory ...to taki mały przeciek;p w posredniej jest cos okolo 5-6 w młodziezy suczek jakos 9! Quote
PALATINA Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Ja mam zamiar pojechać, ale tylko Wam pokibicowac, bo moje poniaste zostają w domu. Powiedzcie mi, w jakich godzinach i gdzie jest ta wystawa???? Nie znam Łodzi. Quote
nani ni Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Nas nie bedzie, ale wysylam macke i trzymam kciuki za wszystkich! :wink: Za rok sie juz na pewno tam spotkamy. Quote
PALATINA Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 nani ni Mnie możesz potraktować jako drugą mackę :wink: Quote
pomponiki Posted September 16, 2004 Author Posted September 16, 2004 Super ,że ktoś nam będzie kibicował.Nana ni szkoda,że Cię nie będzie ale trzymam Cię za słowo ,że w przyszły roku będziesz.Platania ,może jednak zdecydujesz się pokazać swoje śliczności?Czsami warto się pobawić.Bużka dla wszystkich. Quote
PALATINA Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Nieeee.... Ja na pewno nigdy swoich cudeniek nie pokażę. Mam mnóstwo ku temu powodów, o których już nie raz pisałam, a znacznie więcej razy mówiłam znajomym, którzy prawie siłą chcą mnie zmusić do czegoś, czego nie chcę, co do szczęścia nie jest mi potrzebne, a wrecz przeciwnie. CZY KTOŚ MI WRESZCIE POWIE, GDZIE JEST TA WYSTAWA???? :cry: Nigdy nie byłam w Łodzi!!!! Quote
Perfetia Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Mnie możesz potraktować jako drugą mackę Zgłasza się zatem macka pierwsza :wink: Pociągi już mniej więcej sprawdziłam, ale dokąd, dokąd z dworca się udać? :hmmmm: :hmmmm: Oddział w Łodzi nie ma strony internetowej :o ? Dogomaniaccy poniarze, ratujcie! :modla: Quote
PALATINA Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Oni się tutaj rozpiszą jak juz bedzie po wystawie! :evil: :cry: Quote
nani ni Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Klubowka bedzie sie odbywac na stadionie " Start", ulica Swietej bodajze Teresy- tam, gdzie odbywala sie miedzynarodowa w maju. Piekny teren. Ale chyba trudno tam dojechac bez samochodu. Quote
PALATINA Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 O! Widzę, że się czegos dla nas dowiedziałaś... :lol: Ale samochodu nie mamy, buuu... :cry: Quote
Perfetia Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 A tu się wymieniacie informacjami! :D Poproszę adres dokładny, bez bodajże, to będziemy wiedziały, jak trafić. :wink: Quote
PALATINA Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 To jest: Stadion SKS Start ul. Świętej Teresy (Znalazłam taki stadion w necie, ale mapki nie ma -nie wiem, jak daleko to jest od dworca?) Quote
nani ni Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Nie mam dokladnego. Jest bodajze Teresy, bo moze byc rowniez bodajze Jadwigi- zapomnialam. Ale przeciez wiesz jak trafic, bylas tam,- stadion Startu jest w polnocno- wschodniej czesci Lodzi- cos tam na pewno jezdzi. Quote
Perfetia Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 To, że tam byłam o niczym jeszcze nie świadczy. Przypominam ci, że szukałyśmy również Piotrkowskiej, podobno najdłuższej ulicy w Polsce i też jej nie znalazłyśmy. :roll: A nie masz gdzieś w papierach powystawowych adresu? A na pamięć to pestki podobno dobrze robią. I orzechy laskowe. :D Quote
PALATINA Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Ja Wam mówię, że to na pewno Teresa! Ale numeru ul. nie znalazłam, ani tym bardziej dojazdu. Quote
nani ni Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Ze wstepnego obejrzenia sobie planu miasta: http://www.lodz.pl/plan/index.html z rownoczesnym studiowaniem rozkladu jazdy: http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/start.jsp wyszlo mi, ze spod dworca z ul. Kilinskiego jedzie tramwaj nr. 4 do Helenowka i trzeba wysiasc gdzies przy skrzyzowaniu Zgierskiej ze Swieta Teresa- stamtad to juz tylko 2 kroki. Quote
Perfetia Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 To jest: Stadion SKS Start ul. Świętej Teresy (Znalazłam taki stadion w necie, ale mapki nie ma -nie wiem, jak daleko to jest od dworca?) :o :o :o A tego przed chwilą nie było? Zaczynam działać. :wink: Quote
nani ni Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 PALATINA, na tym planie co wyzej ta ulica jest w kwadracie 21, odchodzi w lewo od Zgierskiej. Prawidlowo : Swietej Teresy od Dzieciatka Jezus. Mam nadzieje, ze troche pomoglam. Quote
Perfetia Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Ze wstepnego obejrzenia sobie planu miasta:http://www.lodz.pl/plan/index.html z rownoczesnym studiowaniem rozkladu jazdy: http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/start.jsp wyszlo mi, ze spod dworca z ul. Kilinskiego jedzie tramwaj nr. 4 do Helenowka i trzeba wysiasc gdzies przy skrzyzowaniu Zgierskiej ze Swieta Teresa- stamtad to juz tylko 2 kroki. No to mamy, drukuję i nie dzwonię już, żeby głoopa z sibie robić. To nie można było tak od razu o macki zadbać? :roll: Quote
PALATINA Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 No to fajnie! Wiemy, gdzie jedziemy! :lol: Quote
Perfetia Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 A mogło być tak wesoło :cry: :lol: :lol: :lol: Quote
PALATINA Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Jeszcze wszystko przed nami -nic straconego! :lol: Terroryści mogą pociąg wysadzic i takie tam... :roll: Quote
pomponiki Posted September 18, 2004 Author Posted September 18, 2004 Kochani cieszę sie ,że jadą kubice.Jeśli chodzi o dojazd to zależy z którego dworca w Łodzi będziecie jechać. Najbliżej jest z Łodzi Kaliskiej. Mam nadzieję ,że bez kłopotów dojedziecie i nie będzie żadnych terrorystów.Do zobaczenia przy ringu. Quote
PALATINA Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 Obiecujemy trafić na miejsce! :lol: Quote
Recommended Posts