Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

3 letnia suczka niskiego wzrostu kundelek.
Suczka szczepiona, odpchlona, odrobaczona i zaczipowana.
Maleńka jest zalękniona, gdyż została porzucona przez swego właściciela.
Przez kilka dni ze strachu ukrywała się pod samochodami, zanim udzieliłam jej pomocy.
Ktoś kto ją przygarnie musi mięć odrobinę cierpliwości i dać pieskowi czas na zaaklimatyzowanie się.
Poza tym jest naprawdę wspaniała i potrafi odwdzięczyć się ogromną radością za chwile uwagi.

Posted

Ona jest u Ciebie w domu czy szuka choćby tymczasu? Przede wszystkim zmień tytuł na "ŻYRARDÓW/ Porzucona ruda sunia!" ewentualnie dodaj, że potrzebny DT.

Zdjęcia możesz mi przysłać na [email]bawarka@gmail.com[/email] a wstawię.

Posted

Potrzebny tymczas , trzeba sunię zsocjalizować.
Mała jest po przejściach.
Jest wylękniona, nie wiadomo jak zachowa się w domu. Kto się zaoferuje, aby ją otoczyć opieką?

Posted

wstawiam kilka fotek. Suńka jest bardzo podobna do psiaka imieniem Czika z wątku dogomaniackiego, tamta zdaje się była gdzieś na śląsku, trochę trwało zanim znalazła dom.
Czika jest mała - max. do poł. łydki, drobna na chudych nóżkach.

Czika jest tylko na adopcje.org
Saldzia napisz proszę w tytule: "Malutka czekoladka wyrzucona na ulicę - Żyrardów"

ten psiak czarny po lewo na zdj. nie sięga nawet do kolana

Posted

Małe zainteresowanie sunią, a przecież jest taka śliczna i naprawdę malutka.

Gdyby ją wykąpać i wypachnić to od razu lepiej by wyglądała, ale nie ma takiej możliwośći
Chyba , że jakieś dt......, a wtedy to tylko pozazdrościć takiej ślicznotki w domu.

Posted

Piesek naprawdę jest w potrzebie, wiele przeszedł i potrzebuje uwagi i uczucia.
Tak mało osób interesuje się sunią.:shake:
A ona potrzebuje waszego zainteresowania

Posted

:placz:Nikt nie interesuje się sunia, ona przeżyła takie piekło.
Najpierw pseudo kochający właściciel porzucił ją na jakimś parkingu po którym błąkała się przez parę dni.
W schronisku okazało się, że spodziewa się szczeniaków ( pewnie to było przyczyną tak okrutnego zachowania właściciela)
Sunia była tak słaba przegłodzona i przemarznięta, że maluszki urodziły się martwe.
Ona naprawdę potrzebuje waszej uwagi!!!!!!!!!!!!:shake:

Posted

widze, że nikt tu nie zagląda. Watek spadł, a sunia potrzebuje domu w pierwszej kolejności. Jest naprawdę słodka i taka urocza, a ponadto pilnie potrzebuje miłości. Może ktoś na święta sprawi jej niespodziankę.

Kto zrobi małej allegro i reszte ogłoszeń. Bardzo proszę o pomoc

• 2 weeks later...
Posted

Ja tez sie bardzo cieszę.

Czika pojechała do domu pociągiem, teraz jest małą "Warszawianką".
Mieszka w ciepłym mieszkanku, ma swoje posłanko, starszego przyszywanego brata, którego juz nauczyła gdzie , jego miejsce....

Na razie Czika jest spokojna, właściwie akimatyzuje sie , więc siedzi cicho pod stołem i powoli zacznie się wynurzać i pokazywać swój chcarkter. Myślę, że ona będzie bardzo wesołą sunią.

Oczywiście nowi właściciele wyrażaja zgodę na kastrację i Czika będzie miała zabieg, jak sie trochę przymieszka. Brat jest kastrowany.

Nie chcę ich zbytno nachodzić , więc zadzwonię znów koło środy, zapytać jak zniosła strzelanie w Sylwestra.