saldzia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 3 letnia suczka niskiego wzrostu kundelek. Suczka szczepiona, odpchlona, odrobaczona i zaczipowana. Maleńka jest zalękniona, gdyż została porzucona przez swego właściciela. Przez kilka dni ze strachu ukrywała się pod samochodami, zanim udzieliłam jej pomocy. Ktoś kto ją przygarnie musi mięć odrobinę cierpliwości i dać pieskowi czas na zaaklimatyzowanie się. Poza tym jest naprawdę wspaniała i potrafi odwdzięczyć się ogromną radością za chwile uwagi. Quote
saldzia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 jak zamieścić zdjęcie i ten tytuł się w oczy nie rzuca:placz:. Ktoś pomorze? Quote
Marcik Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ona jest u Ciebie w domu czy szuka choćby tymczasu? Przede wszystkim zmień tytuł na "ŻYRARDÓW/ Porzucona ruda sunia!" ewentualnie dodaj, że potrzebny DT. Zdjęcia możesz mi przysłać na [email]bawarka@gmail.com[/email] a wstawię. Quote
Hanah Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Potrzebny tymczas , trzeba sunię zsocjalizować. Mała jest po przejściach. Jest wylękniona, nie wiadomo jak zachowa się w domu. Kto się zaoferuje, aby ją otoczyć opieką? Quote
Hanah Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 wstawiam kilka fotek. Suńka jest bardzo podobna do psiaka imieniem Czika z wątku dogomaniackiego, tamta zdaje się była gdzieś na śląsku, trochę trwało zanim znalazła dom. Czika jest mała - max. do poł. łydki, drobna na chudych nóżkach. Czika jest tylko na adopcje.org Saldzia napisz proszę w tytule: "Malutka czekoladka wyrzucona na ulicę - Żyrardów" ten psiak czarny po lewo na zdj. nie sięga nawet do kolana Quote
agata-air Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 sunia potrzebuje pomocy- w schronisku ginie wśród innych, chowa sie do budy, jest przerażona Quote
Hanah Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Małe zainteresowanie sunią, a przecież jest taka śliczna i naprawdę malutka. Gdyby ją wykąpać i wypachnić to od razu lepiej by wyglądała, ale nie ma takiej możliwośći Chyba , że jakieś dt......, a wtedy to tylko pozazdrościć takiej ślicznotki w domu. Quote
saldzia Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 O tak to smutne. Miałam nadzieje, że nikt się nie oprze rudzielcowi. Ale jestem optymistą. Quote
Hanah Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 saldziu zmień tytuł. Klikasz 2 razy w edycję i dopiero wtedy mozna. Quote
saldzia Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Piesek naprawdę jest w potrzebie, wiele przeszedł i potrzebuje uwagi i uczucia. Tak mało osób interesuje się sunią.:shake: A ona potrzebuje waszego zainteresowania Quote
saldzia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 :placz:Nikt nie interesuje się sunia, ona przeżyła takie piekło. Najpierw pseudo kochający właściciel porzucił ją na jakimś parkingu po którym błąkała się przez parę dni. W schronisku okazało się, że spodziewa się szczeniaków ( pewnie to było przyczyną tak okrutnego zachowania właściciela) Sunia była tak słaba przegłodzona i przemarznięta, że maluszki urodziły się martwe. Ona naprawdę potrzebuje waszej uwagi!!!!!!!!!!!!:shake: Quote
Hanah Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 nikt nie zagląd do suni. podnoście chociaż, może jednak ktoś się w niej zakocha. Quote
Hanah Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Bardzo dziękuję za banerek. Zaraz podczepiam. Selenga :loveu: Quote
Hanah Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 widze, że nikt tu nie zagląda. Watek spadł, a sunia potrzebuje domu w pierwszej kolejności. Jest naprawdę słodka i taka urocza, a ponadto pilnie potrzebuje miłości. Może ktoś na święta sprawi jej niespodziankę. Kto zrobi małej allegro i reszte ogłoszeń. Bardzo proszę o pomoc Quote
aina155 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Równiez podniose- mam nadzieje ze szybko znajdzie domek. trzymam za nia kciuki. Quote
Hanah Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 MA dom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cudowmny domek zgłosił się wczoraj. Nibawem więcej wieści. Wesołych Świąt Quote
aina155 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Piuekny prezent na swieta. Czekamy na wiadomosci jak w nowym domku. Quote
Hanah Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ja tez sie bardzo cieszę. Czika pojechała do domu pociągiem, teraz jest małą "Warszawianką". Mieszka w ciepłym mieszkanku, ma swoje posłanko, starszego przyszywanego brata, którego juz nauczyła gdzie , jego miejsce.... Na razie Czika jest spokojna, właściwie akimatyzuje sie , więc siedzi cicho pod stołem i powoli zacznie się wynurzać i pokazywać swój chcarkter. Myślę, że ona będzie bardzo wesołą sunią. Oczywiście nowi właściciele wyrażaja zgodę na kastrację i Czika będzie miała zabieg, jak sie trochę przymieszka. Brat jest kastrowany. Nie chcę ich zbytno nachodzić , więc zadzwonię znów koło środy, zapytać jak zniosła strzelanie w Sylwestra. Quote
Recommended Posts