Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Już we Wrocławiu - psiak na dt może pojawić się w każdej chwili - zapraszamy. Spróbuję przekonać Olusię, może wpadłaby do mnie w weekend i udałoby się go przetransportować samochodem..?

czy juz wiadomo na jakie konto przelewamy kasę? :razz:
Nasz Robercik z padaczką znalazł dom i zostało po nim troszkę pieniążków, część czyli 90 zł przeznaczamy na Tristana ;)

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
czy juz wiadomo na jakie konto przelewamy kasę? :razz:
Nasz Robercik z padaczką znalazł dom i zostało po nim troszkę pieniążków, część czyli 90 zł przeznaczamy na Tristana ;)

To zależy od Justyny:oops:
Poza tym, czekam na wiadomości jak się czuje Tristie!

Posted

Ja nie mam pojęcia jak działają bazarki, ale powtarzam, że miałabym kilka książek. Może ktoś, kto wie i się tym zajmuje, napisze do mnie na pw, żeby tu nie zaśmiecać wątku?

Jak się ma Tristan?

Posted

Mysia_ napisał(a):
już przelewam ;)

:loveu::loveu::loveu:
A ja dzisiaj kupiłam Acanę Small Breeds (dobra na podtuczanie i dla niejadków, poza tym - mam to niej ogromny szacunek) - na razie 3 kg, żeby zobaczyć, czy skuteczna.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:
A ja dzisiaj kupiłam Acanę Small Breeds (dobra na podtuczanie i dla niejadków, poza tym - mam to niej ogromny szacunek) - na razie 3 kg, żeby zobaczyć, czy skuteczna.

widze, że przygotowania do przyjęcia tego bidula idą pełną parą :razz:

Posted

Po 25 listopada obiecuję wystawić bazarek na Tristana , wcześniej nie dam rady bo wyjeżdżam no i muszę jakieś fanty uzbierać.

NaamahsChild- :loveu:

Justyna - wpisz prosze nr konta do pierwszego wątku, żeby był łatwo dostęny , ciężko go będzie za chwilę znaleźć wśród innych watków .

Posted

Moja wpłata była niewielka :oops: ale jeżeli po 30 listopada czyli "po wypłacie" pieniądze będą jeszcze potrzebne a pewnie będą to jeszcze cosik wpłacę. ;)

Oby Tristan miał pełną michę bo jest taki chudy, że aż żal mi serce ściska a i wet pewnie będzie potrzebny.

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Moja wpłata była niewielka :oops: ale jeżeli po 30 listopada czyli "po wypłacie" pieniądze będą jeszcze potrzebne a pewnie będą to jeszcze cosik wpłacę. ;)

Oby Tristan miał pełną michę bo jest taki chudy, że aż żal mi serce ściska a i wet pewnie będzie potrzebny.

Kochana, tu liczy się każda wpłata, Tristan potrzebuje naszego wsparcia, ale prócz finansów przede wszystkim - ciepła, miłości i opieki. Niech czuje, że już nikt nigdy go nie skrzywdzi!

Posted

Skorzystałam z okazji,ze Mysia jeszcze nie usunęła postu i przelałam obiecaną stówę na początek.
Faktycznie ,swołoczy nie brakuje nawet tutaj i lepiej aby to konto podawać tylko na priv.
Całym sercem jestem z Wami dziewczyny:loveu: i będę pomagać.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
ale prócz finansów przede wszystkim - ciepła, miłości i opieki. Niech czuje, że już nikt nigdy go nie skrzywdzi!

Jasne jak słońce :lol:
Ja mogę tylko w ten sposób wesprzeć sprawę i pomóc finansowo osobom, które mają wielkie serca (czyli Tobie) i troskliwie zaopiekują się tym psem

Posted

Rozmawiałam z Olką, przyjeżdża do mnie dopiero 28.11, ale deklarowała, że jeśli znalazłaby się kwota na opłacenie paliwa (eh, nie ma to jak studia..), to może w weekend przewieźć pieska samochodem..:roll:

A może ktoś wybiera się w najbliższym czasie samochodem do Wrocławia..?:oops: