Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na owczarek.pl pojawiła się taka oferta pomocy:

"Bardzo proszę o podanie nru konta-natychmiast wpłacam 100.Gdyby umknęła mi informacja na wątku(nie zawsze jestem w stanie przeczytac wszystko)-bardzo proszę wiadomość na priv."

Posted

ufff

widze ze juz sie sytuacja nieco zmienila
Isadora, Poker, Worel, Julie..dziekuje za odzew na wolanie o pomoc
nadciagna jeszcze inni...ufam ze z pomoca

co do bazarkow to mozna ich zrobic kilka, bo jak zbyt dluga lista przedmiotow do sprzedazy to kupujacy traca cierpliwosc

moze pogrupowac te dary

Kto mialby cos i co do wystawienia..tzn z jakiego obszaru np Ksiazki, drobiazgi, ffigurki, breloczki, kolczyki..bizuteria, kosmetyki ubrania etc etc

wiec moze najpierw lista chetnych do przekazania fantow na Tristana i co to za fanty

Worel 7 godzin roznicy nie robi - przeciez zamkniecie aukcji bedzie wg czasu europejskiego to Ty bedziesz musiala moze budzik w NYC nastawiac by sie tutaj na czas zalezc z bijacymi sie o fanty dogomaniakami:razz:

Julie jeden bazarek
Worel drugi

dla kazdego jak sadze starczy i fantow i czasu
ale wypowiadam sie tylko w swoim imieniu moze Justynka uwaza inaczej

Posted

fizia napisał(a):
Na owczarek.pl pojawiła się taka oferta pomocy:

"Bardzo proszę o podanie nru konta-natychmiast wpłacam 100.Gdyby umknęła mi informacja na wątku(nie zawsze jestem w stanie przeczytac wszystko)-bardzo proszę wiadomość na priv."

Napiszcie mi proszę PW z numerem konta, to przekażę dalej

Posted

Dziewczyny czy któraś z was umie robić bazarek?
Jak tak to ja bym wysłała którejś z was rzeczy i by zrobiła bazarek a resztą ja bym się zajęła.

Posted

[quote name='Julie']Dziewczyny czy któraś z was umie robić bazarek?
Jak tak to ja bym wysłała którejś z was rzeczy i by zrobiła bazarek a resztą ja bym się zajęła.

Julie to sie robi tak....
bo rozumiem ze masz jakies fanty do dania, by zostaly sprzedane na bazarku a pieniazki maja pojsc na Tristana czy tak/ czy dobrze rozumiem?

Worel np zaproponowala prowadzenie bazarku ,wlasnie to o czym mowisz

Nie musisz wysylac nigdzie tych przedmiotow!:crazyeye: a zwlaszcza do New York City:eviltong:

Robisz fotki
Opisujesz co to jest jak jest duze czy nowe czy uzywane..
Wysylasz fotki mailem np Worel z tymi opisami
Ona zaklada watek bazarkowy ze to od Julie ze na Tristana z watku takiego i takiego
I prowadzi watek
podnosi, zacheca do licytacji, z udzialem zparzyjaznionych czyli najczesicej watkowiczow z Tristaniego watku

Gdy przychodzi termin licytacji, zawiadamia Ciebie, choc i ty pilnujesz oczywiscie co jest sprzedane i komu
Gdy juz wylicytuja przedmioty to wplacaja pieniadze na konto podane przez Justyne..po potwierdzeniu ze pieniadze wplynely TYy wysylasz juz te rzeczy na podane tobie na PW adresy osob ktore wygraly licytacje

Nie wiem tylko jak zadecydujesz czy przesylkabedzie na koszt kupujacego, czy tez Twoj
Roznie bywa w bazarkach roznie decyduja

To w duzym skrocie lecz chyba klarownie

Wiec ty zabieraj sie do robienia zdjec
Mozna jak pisalam robic bazarek tematyczny / kometyki, roznosci, ksiazki etc etc/
Podobnie bedzie z ksiazkami zaproponowanymi rzez kogos tutaj w watku

Lista ksiazek fotki z okladek stan ksiazek, a mru np ktore jest na polonistyce znakomicie podnosi i nieco komentuje tresc..biorac opisy z internetu czego te powiesci np dotycza

Zaprosze mru moze zechce dla Tristana poprowadzic bazarek bukinistyczny:lol:

Posted

[quote name='Marcik']Julie porób zdjęcia rzeczy, opisz je, nadaj ceny wywoławcze i wyślij mi na bawarka@gmail.com. Zrobię ten bazarek.

no prosze prosze
zaczyna sie wyscig o to kto zrobi bazarek dla Tristana...

Marcik :pWorel juz sie wczesniej zglosila :loveu: jako chetna do zrobienia bazarku

Moze beda jeszcze inne fanty..

Jest juz zgloszenie ksiazek do wystawienia dla Tristana , moze zrobisz ksiazkowy, to juz nie bede prosic mru?

Posted

AleksandraJ napisał(a):
Jakby byl problem z transportem to walcie do mnie, moze cos zaradze...

Aleksandro dałabyś rade pojechać?

Justyna musiałaby specjalnie jechac pociągiem,a pracuje w schronisku, nie za bardzo ma czas, są inne psiaki,które potrzebują pomocy :(

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Czy grzechem jest sprawiedliwość? ja nie miałabym wyrzutow sumienia robiąc to samo temu "człowiekowi",lub "ludziom"...miałabym jednak niezłą zabawe,robiłabym wszystko powoli i udokładnie....słowem zniżyłabym sie do ich poziomu

Droga Justynko,
Zapewniam Cię, że nie byłabyś w stanie się zniżyć do ich poziomu. Gdyby tak było, nie byłoby Cię tutaj i nie robiłabyś tego, co robisz dla tych wszystkich biedek... I CHWAŁA CI ZA TO!
Pozdrawiam serdecznie i życzę wielu szczęśliwych zakończeń...

Posted

pixie napisał(a):
no prosze prosze
zaczyna sie wyscig o to kto zrobi bazarek dla Tristana...

Marcik :pWorel juz sie wczesniej zglosila :loveu: jako chetna do zrobienia bazarku

Moze beda jeszcze inne fanty..

Jest juz zgloszenie ksiazek do wystawienia dla Tristana , moze zrobisz ksiazkowy, to juz nie bede prosic mru?

Jasne jasne. Po prostu wpadłam na Dogo na 5 minutek i zerknęłam tylko na ostatni post :)

Posted

Magdina napisał(a):
Ja jestem z Wrocławia!Chetnie psa odwiedze w domku tymcz. i porobię fotki! przy okazji troche jedzonka moge podrzucic,dajcie namiary kto go zabrał

Zaoferowala DT i pelna opieke Namaaschild.
Juz dziekuje w jej imieniu za jedzonko. Zbieramy fundusze na pobyt Tristana.

Jest studentką weterynarii, :loveu:,wiec Tristan trafia w najlepsze ręce! ze sztabem profesorow z wydzialu weterynarii w zapleczu!

Posted

al-ka napisał(a):
Bardzo proszę o podanie nru konta-natychmiast wpłacam 100.Gdyby umknęła mi informacja na wątku(nie zawsze jestem w stanie przeczytac wszystko)-bardzo proszę wiadomość na priv.

Przypominam się i bardzo proszę o wiadomość jeśli będzie już jakieś konto.Wiem,że pieniądze to nie wszystko,ale bez nich nie da się funkcjonować.Psinuś jest marniutki - wymaga leczenia i dobrego karmienia,więc choć w taki sposób troszeczkę pomogę.

Posted

al-ka napisał(a):
Przypominam się i bardzo proszę o wiadomość jeśli będzie już jakieś konto.Wiem,że pieniądze to nie wszystko,ale bez nich nie da się funkcjonować.Psinuś jest marniutki - wymaga leczenia i dobrego karmienia,więc choć w taki sposób troszeczkę pomogę.

Nawet nie zauwazyłam :)

Bardzo dziękujemy :)

Poczekajmy na konto DT...tak będzie najprościej

Posted

Dzień dobry,
jak już wyklaruje się sprawa DT wpłacę jakąś sumkę. Dużo nie mogę wpłacić, ale chociaż tyle zrobię dla tego biedaka. Jaki on chudy i wystraszony :shake:
Trzymaj się piesku!!!!

ps. czy okrucieństwo ludzkie nigdy się nie skończy? :angryy::angryy:

Posted

Co do bazarków to kilka osób zaproponowały już fanty i może rzeczywiście iść za cudowną radą pixie i rzeczy pogrupować. Wtedy są nawet klarowniejsze nazwy wątków a nie "różne rzeczy na...".

W takim razie bardzo proszę osoby, które się zdeklarowały, żeby napisały co mają do oddania a my się podzielimy. Może tak być?

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Już we Wrocławiu - psiak na dt może pojawić się w każdej chwili - zapraszamy. Spróbuję przekonać Olusię, może wpadłaby do mnie w weekend i udałoby się go przetransportować samochodem..?

Dajcie znac jak bedzie pomoc potrzebna!!w sobote niestety mnie nie ma bo jade do schroniska kolo Poznania ale w niedziele jestem do dyspozycji:)