Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest pierwsza rzecz, jaką widzę po otwarciu kompa...
5 lat i na koniec studnia. Jeśli wrzucił go tam właściciel, to możemy sobie wyobrazić, jakie ten psiak miał życie...A jeśli jakieś zbydlęciałe bachory, to może miał dom i jakieś miłe wspomnienia. Chociaż tyle.
Ja mam miejsce, ale problemy z transportem do lecznicy. W tym stanie , w jakim pies jest teraz nie mogę się podjąć opieki :-(...Może ktoś inny, trzeba podnosić wątek.

Posted

[quote name='diana79']dałam ogloszenie na alegratka.pl
jak porobię następne ogłoszenia to będę je dopisywać w tym poście
adopcjapsa.pl, animalia.pl
przygarnijzwierzaka.pl, czworonogi.eu adopcjepsow.org

ze względu, iż jeszcze psiak nie ma imienia w niektórych ogłoszeniach powyżej gdzie było wymagane podanie imienia psa na razie podałam Smutek (tak jak Pixie nazwała go w myślach) no chyba, że tak zostanie...

Posted

[quote name='diana79']ze względu, iż jeszcze psiak nie ma imienia w niektórych ogłoszeniach powyżej gdzie było wymagane podanie imienia psa na razie podałam Smutek (tak jak Pixie nazwała go w myślach) no chyba, że tak zostanie...

Diana dzieki..watek Mojzesza podam przy okazji...

Mozna go nazwac moze nieco dostojniej czyli Tristan - bo moze bylo duzo Smutkow na dogo i sie pomiesza..nie wiem czy jest jakis w "akcji"
a Tristan to takze postac tragiczna

Posted

[quote name='Dorothy']Isadora gdzies juz widzialam ten Twoj komentarz, to chyba Twoj ulubiony :lol:
czy on jest konfliktowy do psow? Jesli nie, pomysle o miejscu dla niego.

Może nie ulubiony (wolałabym inny jako ulubieńca). On jest niestety prawdziwy zbyt często. Dlatego go stosuję. Tu akurat niestety jest odpowiedni.

Posted

Ile ogłoszen scarlet napisałaś, jesteś cudowna :loveu:
Chciałabym pomóc, a nie mam jak :( Wzięłabym go na DT, ale niestety moge barć tylko maluszki ;(

Posted

wszystkich ludzi :mad::lmaa::-x:2gunfire::snipersm::flaming::chainsaw::x:grab: a potem :turn-l:....

godzinę policyjną wprowadzić i obowiązkowe zajęcia w świetlicy po lekcjach.. to się gn.je nudzić nie bedą

Posted

Bardzo dziękujemy za ogłoszenia i za odzew...

Czy ktoś w ogóle zastanawia sie nad DT?

Chyba też pora zbiera deklaracje wpłat...

Pamiętajmy, że on musi jak najszybciej znaleźć DT, w schronisku panują choroby,jest przepełnienie...nie ma gdzie go umieścić :(

Posted

[quote name='jusstyna85']Bardzo dziękujemy za ogłoszenia i za odzew...

Czy ktoś w ogóle zastanawia sie nad DT?

Chyba też pora zbiera deklaracje wpłat...

Pamiętajmy, że on musi jak najszybciej znaleźć DT, w schronisku panują choroby,jest przepełnienie...nie ma gdzie go umieścić :([/quote]

ja się psychicznie nie nadaje na dt - dlatego pomóc nie mogę :shake:

Posted

[quote name='NaamahsChild']Jak się czuje pies? Mocno poturbowany? Jak dogaduje się z innymi psami? Powiedzcie mi więcej na jego temat, może uda mi się znaleźć dla niego dt we Wrocławiu.[/quote]

Ja myśle, że z innymi psami nie będzie problemu, na zdj widac jego rany, Justyna pisała że na dzień dzisiejszy nie są do zszycia.

Pies jest w lekkim szoku, ale co sie dziwić po takich wydarzeniach :(
On nie odnajdzie sie w takiej grupie psów

Posted

Poturbują go, i to porządnie..:shake:
Wiecie co, ja go mogę wziąć na tymczas, ale potrzebuję wsparcia finansowego.
Muszę jednak wiedzieć co mu konkretnie dolega i jakich zabiegów wymaga - studiuję weterynarię.