Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja myślałąm,że Dedal już grzeje doopkę w nowym domu i znowu jest odzyskane miejsce na DT :roll:
Może coś się jednak stało ui dziewczyny i dlatego milczy...

Posted

ewab napisał(a):
No niezłą masz gromadkę:lol:. Ale widać, że zgodne. Moje porządnie by się awanturowały o takiego gnaciora.

W właśnie, że nie:diabloti: Dedal warczy na nie i terroryzuje, dlatego na filmiku odsuwam jednego od siebie..:eviltong:

Posted

Poznaliśmy Dedala na 2 spacerkach i to świetny pies!Nowemu właścicielowi odwdzięczy się wielką miłością i oddaniem , koniecznie trzeba znalezc dobry domek żeby na Święta mógł wygrzewac dupkę pod choinką...

Posted

Na ostatnim zdjęciu Dedal faktycznie jest posmutniały, jakby przeczuwał nadchodzące wydarzenia.
A filmik rozkoszny :loveu: Fajnie Naamahs, że nam go pokazałaś.
Dedal bardzo przybrał na wadze :crazyeye: i wygląda super.

Posted

Bo Dedal to już chłop jak się patrzy! Dzisiaj humor powrócił, Dedal wpakował mi się cały na kolana wyjąc z radości:diabloti: Zeżarł dental fresh'a z Friskies'a, swoją porcję z michy i znowu zaciesza:razz:
No to domku.. czekamy ponownie.

Posted

[quote name='NaamahsChild']Ja też tak myślałam..
A teraz mam 3 na dt:-o
Pies z krwawą biegunką, kaszelkiem, katarem, chudy szkielet.. Walka trwa.

hi hi a ja chciałam spytać w jakim stanie jest twój dywan po tej kości ale jakie to ma znaczenie wobec powyższej sytuacji :evil_lol:

Posted

Dedal wciąż szuka domku..
Dzisiaj czekam na odpowiedź od jednej Pani z Warszawy. Jeśli się zgodzi - mam transport jedynie z piątku na sobotę. Potrzebowałabym na czwartek lub piątek wtedy wizyty adopcyjnej.. Ciotki, pomożecie?:roll:

Posted

pomóżcie proszę

Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: e.rzeuska@post.pl tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: kasia@rottka.pl tel. 0-606 910 935

Posted

[quote name='tyciaNi']pomóżcie proszę

Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: e.rzeuska@post.pl tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: kasia@rottka.pl tel. 0-606 910 935

nie mogę pomóc :shake:

Posted

Dzisiaj Negri ma mega trudne zadanie - przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Warszawie w sprawie Dedala.
Psiak ma możliwość transportu jutro, o północy, o 6 rano byłby już w Warszawie.
Trzymajcie mocno kciuki! Dzisiaj Deddy na mój widok skoczył mi na pierś i wylizał całą twarz..:roll: On kocha szaleńczo - szczęściarz z przyszłego właściciela/właścicielki..

Posted

Czekamy na wieści od Doroty... Czemu te DS to ostatnio jakieś same niewypały :(

Dedziu jest świetny, taki przytulak, wpycha głowe pod ramie zeby go miziać i jak broni Naa... :D Ona jest Jego i już :)