NaamahsChild Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A oto nasza sesja:razz: Mój ukochany TZ oczywiście jest autorem:razz: I ja kilku (najlepszych:eviltong:): Śpimy przed sesją.. Pobudka! No cho no, pomiziamy się:diabloti: Ah, pożeram go wzrokiem (seksowna piżamka, nie:razz:): Can You feel the love tonight:loveu: "Ona jest moja:diabloti:": "Jestem barmanem na tym dancingu..": Psia horda: Doopka rośnie:multi: Dedal, złotowłosy wilczek Świętego Mikołaja:cool3: (ma się ten talent, co?:eviltong:): Dobranoc kochani.. Wyrobił się chłopak, co?:cool3: Teraz szuka nowego domku! Quote
xmartix Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 śliczny pies!! jakiema ogłoszenia? dajcie na pierwszą stronę! bo się nie mogę połapać :oops: Quote
mafik Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Coraz lepiej wygląda. Przybyło trochę ciałka ;) . Widać, że zapatrzony w Ciebie jak w obraz.:loveu: Dedal ma piękne, dobre oczy:loveu: Quote
NaamahsChild Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Z tego co wiem - z ogłoszeń ma allegro - ale prosiłabym o zrobienie nowych:oops: Tekst i zdjęcia zamieściłam w kilku ostatnich postach.. A Dedal, owszem, cudo świata:cool3: Quote
xmartix Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ogłoszony na: drobne.centrumofert.pl kupiepsa.pl wroclaw.gumtree.pl allegro kończy się za 17 godzin Quote
NaamahsChild Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 xmartix napisał(a):ogłoszony na: drobne.centrumofert.pl kupiepsa.pl wroclaw.gumtree.pl allegro kończy się za 17 godzin Dziekuję:loveu::loveu::loveu: Quote
1doberman Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ale fajny z niego chłopak:) Podnoszę psiunia:multi: Quote
Negri_2008 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 xmartix napisał(a):ogłoszony na: drobne.centrumofert.pl kupiepsa.pl wroclaw.gumtree.pl allegro kończy się za 17 godzin Dzisiaj wieczorem wrzucę go na: cafeanimal adopcje. org 4łapy Wstawię go też na alegratka, choć czytałam, że Dedal jest tam ogłoszony. Wstawię linki do głoszeń ;) Dedal cud miód. Można go wstawić na wątek metamorfozy bo przemiana ogromna :loveu: Quote
NaamahsChild Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Skontaktowała się ze mną dziewczyna w sprawie adopcji Dedala.. Wolontariuszka fundacji Tara..:roll: Zakochała się od pierwszego wejrzenia.. W niedzielę umówiłam się na kawkę i poznanie i jej i reakcji Dediego..:roll::oops: Cii.. Quote
jusstyna85 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ale mu sie przytyło... Czy mam wystawiać nowe allegro,czy ktoś to robi? Quote
mafik Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 To świetna wiadomość. Trzymam kciuki za Dedala :loveu: - grudzień to miesiąc cudów. Quote
NaamahsChild Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Wystaw mu justynko allegro - z nowym tekstem i zdjęciami.. Quote
NaamahsChild Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dzisiaj przyszło: 1) Ewa B. : 50 zł.:loveu: Dziękuję bardzo! Przepraszam, że nawalam z opisywaniem co kupuję..:roll: Ale systematycznie leci kurczaczek lub indyczek, makaronik, w poniedziałek Purina Junior Lamb & Rice (Dedalowi baaardzo smakuje). Ostatnio tak zaszalałam, że zostałam z 10 zł na życie przez 5 dni:diabloti: Ale zwierzaki miały pełne michy.. Quote
Mysia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Naa jeszcze sie sama zagłodzisz :shake: i z torbami pójdziesz :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Gosiu, to pójdę:cool3: Ale dla nich warto:loveu: Quote
jusstyna85 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 NaamahsChild napisał(a):Wystaw mu justynko allegro - z nowym tekstem i zdjęciami.. Tak zrobię,ale to jutro z rana...:) Quote
Negri_2008 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dedal - Zwierzaki - cafeanimal.pl [url=http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=34910]Kupi Narazie tyle. Dodałam też Dedala na stronę adopcje .org Quote
NaamahsChild Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dziękuję! Dziś Dedal dostał swoją książeczkę zdrowia psa. Ma wszystko wpisane. Teraz tylko szczepienia, kastracja, kleszcze..:roll: Quote
Negri_2008 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Przeleciałam szybciutko wątek, żeby nr konta znaleźć na przelew ale nie znalazłam. Poproszę więc nr konta na priv bo chyba trzeba Ci troszkę lodówkę zaopatrzyć ;) Quote
Recommended Posts