Dorothy Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='jusstyna85']Bardzo dziękujemy za ogłoszenia i za odzew... Czy ktoś w ogóle zastanawia sie nad DT? Chyba też pora zbiera deklaracje wpłat... Pamiętajmy, że on musi jak najszybciej znaleźć DT, w schronisku panują choroby,jest przepełnienie...nie ma gdzie go umieścić :([/quote] pytalam czy jest agresywny do psow. Wiem ze jest slaby i oszolomiony ale warto sprawdzic, wtedy latwiej myslec o DT Quote
jusstyna85 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Dorothy']pytalam czy jest agresywny do psow. Wiem ze jest slaby i oszolomiony ale warto sprawdzic, wtedy latwiej myslec o DT[/quote] myślałam, że już ktoś odpisał Pies nie jest agresywny ani do ludzi ani do zwierząt-akceptuje nawet koty. Quote
NaamahsChild Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Zastanówcie się nad moją propozycją dt. Jeśli miałabym go brać - to jutro rano jadę PKP z Zabrza do Wrocławia. Później trzeba by szukać transportu. Quote
jusstyna85 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='NaamahsChild']Zastanówcie się nad moją propozycją dt. Jeśli miałabym go brać - to jutro rano jadę PKP z Zabrza do Wrocławia. Później trzeba by szukać transportu.[/quote] A jaka to propozycja DT? Quote
NaamahsChild Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Wzięłabym go do mieszkania we Wrocławiu. Mam tam moją adoptowaną sunię i 2 kociaki. Ale jak już pisałam - potrzebowałabym wsparcia finansowego, bo sama nie dałabym rady. Quote
jusstyna85 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='NaamahsChild']Wzięłabym go do mieszkania we Wrocławiu. Mam tam moją adoptowaną sunię i 2 kociaki. Ale jak już pisałam - potrzebowałabym wsparcia finansowego, bo sama nie dałabym rady.[/quote] podasz swój nr? dałabym go Justynie... Wsarcia finansowegoz e schroniska na pewno by nie było,ale może z dogomanii była pomoc... teraz pytanie do dogomaniaków...pomożecie finansowo? Quote
mafik Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Mogę przenaczyć fanty na bazarek, jednak ktoś musiałby go poprowadzić. Mogę przesłać zdjęcia do osoby, która byłaby chętna do założenia aukcji, a potem wyślę wylicytowane fanty pod wskazany adres. Quote
Worel Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 moge pomoc w prowadzeniu bazarka....jednak czy 7 godzinna roznica czasu nie przeszkodzi? ak uwazacie? jak nikt inny sie nie zglosi, moge w taki sposob pomoc. Quote
al-ka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Bardzo proszę o podanie nru konta-natychmiast wpłacam 100.Gdyby umknęła mi informacja na wątku(nie zawsze jestem w stanie przeczytac wszystko)-bardzo proszę wiadomość na priv. Quote
madzia828 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ręce mi opadły:angryy::angryy: trzymaj się piesku:roll: Quote
Julie Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ja też mogę zrobić bazarek. Proszę o odpowiedź. Quote
Asia_Klero Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 mialo mnie na dogo nie byc ale podniose...nie moge na to tak obojetnie patrzec....:oops: Quote
ewab Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 NaamahsChild napisał(a):Wzięłabym go do mieszkania we Wrocławiu. Mam tam moją adoptowaną sunię i 2 kociaki. Ale jak już pisałam - potrzebowałabym wsparcia finansowego, bo sama nie dałabym rady. Podeślę 50 zł miesięcznie. Zastanawiam się ile zwierzaków nie miało takiego szczęścia w swoim nieszcześciu i nikt ich nie zdążył znaleźć:-(:-(:-(. Quote
NaamahsChild Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ewab napisał(a):Podeślę 50 zł miesięcznie. Zastanawiam się ile zwierzaków nie miało takiego szczęścia w swoim nieszcześciu i nikt ich nie zdążył znaleźć:-(:-(:-(. ewab - :loveu: Czekam na jakąś wiadomość od Justyny - czy w ogóle byłaby zainteresowana moją propozycją. Quote
Mysia_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 NaamahsChild napisał(a):ewab - :loveu: Czekam na jakąś wiadomość od Justyny - czy w ogóle byłaby zainteresowana moją propozycją. dzwoniłaś? cudownie by było! :loveu: Quote
Kaj(t)ek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nieprawdopodobne :placz:... Zdrowiej, piesku. Quote
NaamahsChild Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Mysia_ napisał(a):dzwoniłaś? cudownie by było! :loveu: Nie, nie dzwoniłam - ale Justyna dostała na mnie namiary. Quote
Kaj(t)ek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nie wiem, czy nie mieszam, ale ja bym to "opatulony w worek" zamieniła na "w worku" albo "wrzucony do worka" (na jego Allegro). Słowo "opatulony" dobrze się kojarzy... Quote
Mysia_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 NaamahsChild napisał(a):Nie, nie dzwoniłam - ale Justyna dostała na mnie namiary. aha... Oby psiak jak najszybciej był bezpieczny! Quote
Kaj(t)ek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Gdyby był bazarek, mogę dać książki. Ale ktoś musiałby mi podpowiedzieć, jak bazarek działa - to jest licytacja? Czy ktoś go otworzy a ja podeślę na pw. listę książek? Quote
Justyna_wolontariat Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Więc ustaliliśmy, że psiak na tymczas pojedzie do wrocławia. Jeżeli do wtorku nie znjadzie się jakiś transport samochodowy to pojedzie w wtorek pociągiem. Psiak jest słby trzeba go wnieść chodzi bardzo powoli. NaamahsChild jedzie jutro do wrocławia ale ma z sobą sunie i bagaże więc nie wygodnie będzie jeszcze z takim biedakiem może sobie nie poradzić. jeżeli ktoś wybiera się w stronę wrocławia bardzo prosze o kontakt A póki co piesek lubi koty ma apetyt dostaje karmę dla szczeniąt, antybiotyki na ranę i maść. Nie ma w sobie cieenia agresji daje się podnieść i włożyć na stół. Jego skóra nie jest w najlepszym stanie ma łupież, strasznie zaniedbany:-( Quote
Recommended Posts