Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jusstyna85']Bardzo dziękujemy za ogłoszenia i za odzew...

Czy ktoś w ogóle zastanawia sie nad DT?

Chyba też pora zbiera deklaracje wpłat...

Pamiętajmy, że on musi jak najszybciej znaleźć DT, w schronisku panują choroby,jest przepełnienie...nie ma gdzie go umieścić :([/quote]

pytalam czy jest agresywny do psow. Wiem ze jest slaby i oszolomiony ale warto sprawdzic, wtedy latwiej myslec o DT

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dorothy']pytalam czy jest agresywny do psow. Wiem ze jest slaby i oszolomiony ale warto sprawdzic, wtedy latwiej myslec o DT[/quote]

myślałam, że już ktoś odpisał

Pies nie jest agresywny ani do ludzi ani do zwierząt-akceptuje nawet koty.

Posted

[quote name='NaamahsChild']Zastanówcie się nad moją propozycją dt.
Jeśli miałabym go brać - to jutro rano jadę PKP z Zabrza do Wrocławia. Później trzeba by szukać transportu.[/quote]

A jaka to propozycja DT?

Posted

[quote name='NaamahsChild']Wzięłabym go do mieszkania we Wrocławiu.
Mam tam moją adoptowaną sunię i 2 kociaki. Ale jak już pisałam - potrzebowałabym wsparcia finansowego, bo sama nie dałabym rady.[/quote]

podasz swój nr? dałabym go Justynie...

Wsarcia finansowegoz e schroniska na pewno by nie było,ale może z dogomanii była pomoc...

teraz pytanie do dogomaniaków...pomożecie finansowo?

Posted

Mogę przenaczyć fanty na bazarek, jednak ktoś musiałby go poprowadzić. Mogę przesłać zdjęcia do osoby, która byłaby chętna do założenia aukcji, a potem wyślę wylicytowane fanty pod wskazany adres.

Posted

moge pomoc w prowadzeniu bazarka....jednak czy 7 godzinna roznica czasu nie przeszkodzi?

ak uwazacie?
jak nikt inny sie nie zglosi, moge w taki sposob pomoc.

Posted

Bardzo proszę o podanie nru konta-natychmiast wpłacam 100.Gdyby umknęła mi informacja na wątku(nie zawsze jestem w stanie przeczytac wszystko)-bardzo proszę wiadomość na priv.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Wzięłabym go do mieszkania we Wrocławiu.
Mam tam moją adoptowaną sunię i 2 kociaki. Ale jak już pisałam - potrzebowałabym wsparcia finansowego, bo sama nie dałabym rady.

Podeślę 50 zł miesięcznie.
Zastanawiam się ile zwierzaków nie miało takiego szczęścia w swoim nieszcześciu i nikt ich nie zdążył znaleźć:-(:-(:-(.

Posted

ewab napisał(a):
Podeślę 50 zł miesięcznie.
Zastanawiam się ile zwierzaków nie miało takiego szczęścia w swoim nieszcześciu i nikt ich nie zdążył znaleźć:-(:-(:-(.

ewab - :loveu: Czekam na jakąś wiadomość od Justyny - czy w ogóle byłaby zainteresowana moją propozycją.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
ewab - :loveu: Czekam na jakąś wiadomość od Justyny - czy w ogóle byłaby zainteresowana moją propozycją.

dzwoniłaś?
cudownie by było! :loveu:

Posted

Gdyby był bazarek, mogę dać książki. Ale ktoś musiałby mi podpowiedzieć, jak bazarek działa - to jest licytacja? Czy ktoś go otworzy a ja podeślę na pw. listę książek?

Posted

Więc ustaliliśmy, że psiak na tymczas pojedzie do wrocławia.

Jeżeli do wtorku nie znjadzie się jakiś transport samochodowy to pojedzie w wtorek pociągiem. Psiak jest słby trzeba go wnieść chodzi bardzo powoli.

NaamahsChild jedzie jutro do wrocławia ale ma z sobą sunie i bagaże więc nie wygodnie będzie jeszcze z takim biedakiem może sobie nie poradzić.

jeżeli ktoś wybiera się w stronę wrocławia bardzo prosze o kontakt

A póki co piesek lubi koty ma apetyt dostaje karmę dla szczeniąt, antybiotyki na ranę i maść. Nie ma w sobie cieenia agresji daje się podnieść i włożyć na stół. Jego skóra nie jest w najlepszym stanie ma łupież, strasznie zaniedbany:-(