zwierzus Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Poczekajcie cierpliwie. Decyzja się podejmuje. Jak TYLKO się czegoś dowiem to napiszę :eviltong: Swoją drogą Isadorko, cudny szlafroczek w avatarku :evil_lol:. Że nie wspomnę o kostiumie :evil_lol: Quote
zwierzus Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Na razie nowych wieści BRAK :cool1: Quote
kasia_r Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 zwierzus napisał(a):Na razie nowych wieści BRAK :cool1: szkoda :mad: Quote
Hotel KADIF Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 zwierzus napisał(a):Na razie nowych wieści BRAK :cool1: To czekamy cierpliwie...:cool3: Dziewczyny i chłopaki! Będzie dobrze.... Damy radę.... :thumbs: Quote
kasia_r Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A ja dostałam maila :eviltong: Ale niech się ciotka Zwierzusiowa wypowie, to jej działka!!! :diabloti: Quote
zwierzus Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Już się wypowiadam :lol:. Dzisiaj po Klarcię przyjechali nowi państwo z Katowic. Umowa adopcyjna podpisana (dziękuję Kasiu za przesłanie wzoru do DT), właściciele wcześnej mieli dobermany więc doświadczenie z rasą mają :lol:. Mam nadzieję że niedługo dostaniemy wieści z DS. Quote
Klementynkaa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ooo jaka dobra wiadomość! będę niedyskretna jesli zapytam kto przeprowadził adopcję i spisał umowę? i czy planowana jest wizyta poadopcyjna? Quote
zwierzus Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Adopcja była przeprowadzona poza dogo przez DT. Umowę podpisał DT. Więcej powiem jak się porozumiem z DT. Te informacje które miałam dostałam sms-em. Quote
kasia_r Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 kasia_r napisał(a):a ja sobie fotek życzę! :cool3: Zwierzusiu, nie chcę być nudna :razz: Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wiedziałam... Wiedziałam... Wiedziałam... :ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2: To teraz wypada nam czekać na wiadomości z nowego domku i .... zdjęcia :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ależ się cieszę.....!!!! :multi: Quote
Isadora7 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 zwierzus napisał(a):Już się wypowiadam :lol:. Dzisiaj po Klarcię przyjechali nowi państwo z Katowic. Umowa adopcyjna podpisana (dziękuję Kasiu za przesłanie wzoru do DT), właściciele wcześnej mieli dobermany więc doświadczenie z rasą mają :lol:. Mam nadzieję że niedługo dostaniemy wieści z DS. Klarcia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia O kurcze szkoda ide szukać kogoś na wstawienie w aukcje Klary (jest wyróźniona) szkoda ze dopiero dziś wiem bo 3 dni do tyłu :) Quote
zwierzus Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Isadorko, może Korka z mojego i DIF podpisu?? Quote
Hotel KADIF Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 zwierzus napisał(a):Isadorko, może Korka z mojego i DIF podpisu?? Tak, tak!!!:loveu: Korka z naszego podpisu!!! :modla::modla::modla: Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='DIF']Tak, tak!!!:loveu: Korka z naszego podpisu!!! :modla::modla::modla: Ciotki mogę zrobić po prostu nowe. Tamto już zajęte. Szkoda mi było kazdej godziny. Piszcie na priva a jeszcze lepiej na maila: patyk@cad.pl będzie szybciej nie zawsze przejrzę watki. Quote
zwierzus Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Klarcia została królową osiedla :evil_lol:. Zdjęcia wkrótce Quote
Klementynkaa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 aaa a którego osiedla??? :diabloti: Quote
Recommended Posts