zwierzus Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Dzięki ciotki :loveu: Klementynkaa na ND może zostać Uchatka :evil_lol: DIFuś to nie pasta Buwi tylko ten specyfik od wmarkosa :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='zwierzus'] DIFuś to nie pasta Buwi tylko ten specyfik od wmarkosa :evil_lol: buahahahhaaaaaa!!!:evil_lol: Ufff... obśmiałem się!!!! :roflt: Czyli zostaje "Klara" ? :mad: Quote
zwierzus Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Z braku innych propozycji... Klara vel Uchatka Quote
Hotel KADIF Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Klara!!!! [SIZE=3]Klara ... zdecydowanie... Klara!!!!! Może być??!! :modla::modla::modla: Quote
zwierzus Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Przekonałaś mnie DIF :cool3:. Suczka oficjalnie ma na imię KLARA. Quote
kasia_r Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Obiecałam kilka ogłoszeń i nie zrobiłam... moja wina i bardzo przepraszam!!! Brat przyjechał i ganiałam cały dzień. Poczekam na wieczór na ładny tekst, trochę go skrócę na wersję ogłoszeniową i wezmę się do roboty. Klara bardzo mi się podoba :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='zwierzus']Przekonałaś mnie DIF :cool3:. Suczka oficjalnie ma na imię KLARA. Yes...Yes...Yes.....!!!!!! :ghost_2::evil_lol: Wygraaałammm!!!!! :eviltong: Klara wędruje na pierwszą! Quote
Hotel KADIF Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A co mi tam... Se hopnę Klarcię!!!! :loveu: Quote
zwierzus Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 No to czekamy na allegro od kochanej ciotki Isadory :loveu: Quote
Isadora7 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='DIF']A co mi tam... Se hopnę Klarcię!!!! :loveu: A ja se hopne z tobą i idę obrabiać Klarcię. Byłaby wcześniej ale... jamniczka z Sochaczewa którą miałam wziąć na tymczas bardzo chora http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-szkielet-jamniczki-dlugowlosej-124152/index14.html Quote
kasia_r Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 na razie sunie dałam na Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl ale Przemek, którego adres mailowy podałam w ogłoszeniu, będzie musiał je aktywować. Teraz zabieram się za inne ogłoszenia. i jest ogłoszona jeszcze na: www.gumtree.pl www.petworld.pl będę dodawać nowe adresy w miarę tworzenia ogłoszeń :eviltong: Quote
zwierzus Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 OKi, poproszę żeby je aktywował :cool1: Quote
kasia_r Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 jestem niedobra ale poczekam na mistrzowski teks od Isadory (napewno będzie lepszy od mojego) i pozwolę sobie go wykorzystać przy robieniu ogłoszeń dla niuni..... Czy mogę? Quote
Klementynkaa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 a ja jakaś niekumata jestem... jak skopiować bannerek podlinkowany do podpisu? Quote
zwierzus Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Isadorko dziękuję :loveu: Klementynkaa klikasz lewym przyciskiem myszy na banerek - kopiuj, potem wchodzisz w panel użytkownika - edytuj sygnaturę, wklejasz (lewy przycisk i wklej) i zapisujesz podpis. Proste jak drut :evil_lol: Quote
zwierzus Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Pokaż się na pierwszej Klarciu :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Wlepiłam Klarcię do podpisu :loveu:! Matko! Skąd ona wytrzasnęła te uszy??!! :hmmmm: Quote
zwierzus Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Uszy jedno bardziej niż drugie a nochal jak gumowa piszczałka :evil_lol: Nic tylko brać i kochać :loveu: Quote
aisaK Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Czy wysłać ja na strone adopcyjną psów do fundacji Dobermann-Nothilfe? Może znajdzie domek w Niemczech? Quote
kasia_r Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dziewczyny, na razie nie mam jak zrobić więcej ogłoszeń. Wczoraj i dzisiaj praktycznie nie miałam netu, tylko dorywczo, z przerwami. Albo mnie nie ma. Czy jakaś dobra dusza porobi kilka ogłoszeń? Ja mogę ale troszku później :shake: Dziewczynka uszynka jest śliczna. Ciekawa jestem czy daje się wyszczypać :loveu: Quote
wisienka86 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nikt tu nie zagląda? :crazyeye: Klara na pierwszą! :diabloti: Quote
zwierzus Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 aisaK napisał(a):Czy wysłać ja na strone adopcyjną psów do fundacji Dobermann-Nothilfe? Może znajdzie domek w Niemczech? AisaK myślę że jak najbardziej. Każda możliwość znalezienia domku jest potrzebna :loveu: Quote
kasia_r Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 dodałam sunie jeszcze na: www.petworld.pl www.animalia.pl www.pajeczyna.pl (znowu Przemek będzie proszony o aktywację ogłoszenia w mailu, bo się pomyliłam :lol:) www.e-zwierzak.pl www.twoje-ogloszenia.pl www.warsza.pl ślimaczo mi to idzie :roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts