Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obiecałam kilka ogłoszeń i nie zrobiłam... moja wina i bardzo przepraszam!!!
Brat przyjechał i ganiałam cały dzień. Poczekam na wieczór na ładny tekst, trochę go skrócę na wersję ogłoszeniową i wezmę się do roboty.

Klara bardzo mi się podoba :loveu:

Posted

jestem niedobra ale poczekam na mistrzowski teks od Isadory (napewno będzie lepszy od mojego) i pozwolę sobie go wykorzystać przy robieniu ogłoszeń dla niuni..... Czy mogę?

Posted

Isadorko dziękuję :loveu:
Klementynkaa klikasz lewym przyciskiem myszy na banerek - kopiuj, potem wchodzisz w panel użytkownika - edytuj sygnaturę, wklejasz (lewy przycisk i wklej) i zapisujesz podpis. Proste jak drut :evil_lol:

Posted

Dziewczyny, na razie nie mam jak zrobić więcej ogłoszeń. Wczoraj i dzisiaj praktycznie nie miałam netu, tylko dorywczo, z przerwami. Albo mnie nie ma. Czy jakaś dobra dusza porobi kilka ogłoszeń? Ja mogę ale troszku później :shake:

Dziewczynka uszynka jest śliczna. Ciekawa jestem czy daje się wyszczypać :loveu:

Posted

aisaK napisał(a):
Czy wysłać ja na strone adopcyjną psów do fundacji Dobermann-Nothilfe?
Może znajdzie domek w Niemczech?

AisaK myślę że jak najbardziej. Każda możliwość znalezienia domku jest potrzebna :loveu: