Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój Felek też na początku posikiwał w domu i jakoś mu przeszło. Nie wiem, czy po kastracji problem zniknął, czy zabieg w ogóle miał na to jakiś wpływ, ale fakty są takie, że od jakiegoś czasu już nie posikuje. Ciężko mi dokładnie powiedzieć kiedy problem zniknął, bo Felek jest już z nami półtora roku...
Zakładając, że u Szczotka nie jest to problem zdrowotny to sądzę, że kochający właściciel, miejsce na kanapie i pełna miska zlikwidują ten problem :)

Posted

Oj fakt, szwy powinny być zdjęte w poniedziałek.
Choróbsko mnie troszkę przymuliło i zapomniałam o nim :oops:
Nasz york wykastrowany w wieku 4 lat przestał sikać w domu. Jedyne takie przypadki pojawiają się w nocy, gdy przyjeżdżam z obcymi mu zwierzakami, lub prosto ze schroniska roznosząc fetorek. Bruno zawsze robi to w jednym miejscu, oblewając dywan i róg stolika :angryy:
Po kolei trzeba wykastrować Szorstka, Pirata i Czarnego.

Posted

mój staruszek jest u mnie 2 lata-pierwsze 2 miesiace posikiwał - a teraz -barrrdzo sporadycznie-jak mocno zasnie to siuśnie w koszyk:evil_lol: - ale to juz z racji wieku, natomiast zazwyczaj wytrzymuje pieknie.trzeba troche czasu i poczucia bezpieczeństwa zeby pies sie przestawił

Posted

esperanza napisał(a):
Na razie mamy 0zł :roll:
Dług za pobyt psiaka i pozostałe 5 jeszcze nie opłacony, bo nie ma z czego
Ciekawe kiedy skończy się cierpliwość właściciela kojców.

Kurczę... kiepsko :( Skąd wykombinowac pieniądze na to wszystko :shake:

Posted

esperanza napisał(a):
Ja pamiętam. Lubie takie sierściuchy, ale to upodobanie chyba mało popularne.

Dlaczego - ja też baaaaardzo lubię Szorstkie :evil_lol:

Posted

[quote name='Lara']A domek nie moze przyjechac po pieska? :razz: Dojezdza tutaj autobus i pociag :p A Szorstek jest stary turysta i ma gabaryty kieszonkowe, wiec nie sprawilby klopotu w podrozy :loveu:

No ale jesli domek nie bedzie mogl stanowczo przyjechac to ooooo-statecznie moge malucha dowiezc do centrum, w sobote :p

Lara, byłoby super. Ja mam auto w warsztacie więc nie mam jak malucha dowieźć. A bardzo zależy mi, żeby udało mu się wreszcie. Także dzięki w imieniu Szczotka :loveu:
I trzeba trzymać kciuki, żeby Szczotek kochany dogadał się z kocimi rezydentami.

Posted

Koniec złej passy.
Szorstek vel Szczotek ma dom.
Nie znam szczegółów. Dom znalazła mu p.Kasi, która zwróciła się do nas o pomoc w sprawie całego stadka, z którym Szorstek włóczył się w okolicach Legionowa.