Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!
Szczęście w nieszczęściu ;p Rozchorowałam się trochę, więc mam wolne i w końcu zajmę się dogomanią :) Mam również w końcu pierwotny aparat, który wcześniej zabrała siostra, tak więc napstrykam dziś jakiś lepszych fotek :)
:multi::multi:

Posted

Zaczynam rozumieć przechodniów, którzy mylą Pandę z różnymi zwierzętami, bo na tym zdjęciu na prawdę wygląda jak małpka :evil_lol:

:loveu:... wygląda tutaj taaak grzecznie :)

Posted

Sweetaśna napisał(a):
jejku:loveu::loveu:
przesłodka:D
takie maleństwo:D
aż normalnie nie miałabym serca zeby skarcic takie cud za cos:loveu:
boska jest:loveu::loveu:

Ojj tak, zawsze żartujemy sobie, że z na nią nie da się gniewać i nawet jak gryzie wszystkich i obszczekuje to za kare można by conajwyżej wycałować ją na śmierć bo w jej wykonaniu nawet to jest rpzerozkoszne ;)

Posted

[quote name='Juszes']Ojj tak, zawsze żartujemy sobie, że z na nią nie da się gniewać i nawet jak gryzie wszystkich i obszczekuje to za kare można by conajwyżej wycałować ją na śmierć bo w jej wykonaniu nawet to jest rpzerozkoszne ;)

hehe:)
ona naprawde jest przeurocza:loveu::loveu:
nawet nie wyobrażam sobie jak ona musi słodko szczekac:eviltong:

PS. swoją drogą nie wiem czy pamietasz mnie jeszcze z bloga na mylogu:diabloti: bo ja ciebie tak:D

Posted

[quote name='Sweetaśna']hehe:)
ona naprawde jest przeurocza:loveu::loveu:
nawet nie wyobrażam sobie jak ona musi słodko szczekac:eviltong:

PS. swoją drogą nie wiem czy pamietasz mnie jeszcze z bloga na mylogu:diabloti: bo ja ciebie tak:D

No oczywiście, że pamiętam! :loveu: Yorka-kabi ^^

Posted

nie mogę do was wchodzi.. zawsze mi się pompki podobały, ale Panda przegina.. corgusiów nic nie przebije, ale dogi ustąpiły, pudle też zaczynają ..
patrz Juszesz co narobiłaś ! :evil_lol::diabloti::diabloti:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Justys95']http://szopolisopanda.eu.interii.pl/d1.JPG
O jaaa... :loveu: Zaraz padnę...:loveu: Śliiiiczne... :loveu: :p
dziękujemy :oops: Ale oczka załzawione moje maleństwo ma, musimy częściej przemywać.

[quote name='Isia & Chester']nie mogę do was wchodzi.. zawsze mi się pompki podobały, ale Panda przegina.. corgusiów nic nie przebije, ale dogi ustąpiły, pudle też zaczynają ..
patrz Juszesz co narobiłaś ! :evil_lol::diabloti::diabloti:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

I bardzo dobrze :eviltong: Niech przybywa fanów szpicków :D

[quote name='jbk']Witam w zamgloną sobotę :) Jak się czuje Pandzia?
Witamy, ale już w niedzielę ;)
Ajj wczoraj mały problem był... na obiad gotował się bigosik i nasza mała kleptomanka jakimś cudem przemknęła się do kuchni (którą zwykle przed nią zamykamy) i wykradła jakieś kawałki kiełbasy, które spadły na podłogę, co skończyło się tym, że Panda wymiotowała :shake: