Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
ale ona jest cudnaśna :loveu:
więcej fot :eviltong: a jakieś z podwórka, spacerku albo z innymi psiurami możne masz ? :cool3:

Posted

Sorki ze nie odpisywałam, ale byłam cały dzień z Pandką u dziadka, się maleństwo wybiegało :lol: Chciałam napstrykać fot, ale rozładowała mi się komórka :<
Pandka miała świetną zabawę, latała sobie z również niewielkich gabarytów sunią dziadka- Kulką (: Niestety w gorączce zabawy oba psiury wylądowały w krowim łajnie xD Panda na szczęście trochę mniej, ale oprócz tego nieżle wytarzała się tez po polu i wyglądała dziś do prawdy bardziej jak szary szop niż lis xD. Dlatego w domu nie obeszło się bez kąpieli. Mała teraz lata i wygląda tak żałośnie z opadniętą sierścią hihi. :eviltong:
Fotek mam troche na kompie, ale wstawie ew. w czw- pt bo w środę mam bierzmowanie i do środy codzinnie mamy próby w kościele.

Posted

U U U U P S S ! ! !
może to i nie panda ale spróbuję choć w ten sposób zaspokoić wasze żądze ogladania fotek . . . ?

no dobra, już nie będę

Posted

Wpadłam tylko powiedzieć, że na razie nie mam czasu nic pisać, bo cały tydzień poprawiam oceny przed zakończeniem roku. Fotki jakieś wstawię pod koniec tygodnia lub w następny weekend.

• 2 weeks later...
Posted

hej Juszesz ;)
znów nie ma fotek, no wiesz.. ja nawet mokrego lisa chcę :eviltong::loveu:

jakie sobie imię wzięłaś na bierzmowanie ? :) też niedawno miałam ^^

Posted

[FONT=Georgia]Witam ... :hand::hand::hand:

Dawno tu nie byłam ...:oops::hmmmm:
Ale nadrobiłam zaległości w całości ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pandka podrosła widzę ... ale już chyba nie będzie rosła ?

Acha - na filmikach - piesia suuuper :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

• 2 weeks later...