akucha Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='brazowa1'] O matko, wygląda jak Antoś KOSS :-o Quote
brazowa1 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 wiem Akucho,juz posłalam do Koss ta fotke.Mi serce stanelo,gdy ja zobaczyłam.Wiecie,odruchowo,bo to jakbym Antosia za kratami znowu zobaczyła.Jest identyczna.Moze ma tylko inny wyraz oczu. Quote
Fiks Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Moge Sawci wznowic ogloszenia. Tylko kontakt na kogo? Na pania kierownik schroniska? Quote
brazowa1 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 tak,na pania kierownik-zreszta to wspaniala osoba,własnie takich osob potrzebuje kazde schronisko. Quote
Fiks Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Oki. Sawa duży szorściak opięknych oczach szuka domu (722548594) - Aukcje internetowe Allegro Sawa - duży szorściak, o pięknych oczach szuka domu! Sawa - duży szorściak, o pięknych oczach szuka domu! - Ogłoszenia Sawa - duży szorściak, o pięknych oczach szuka domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Trójmiasto Quote
brazowa1 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 szczerze powiedziawszy to teraz wcale na taka energiczna nie wyglada :shake: Quote
Fiks Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='brazowa1']szczerze powiedziawszy to teraz wcale na taka energiczna nie wyglada :shake: Kurcze, tak Agatka ją opisywała: "Przedstawiam Wam Sawę. Młoda (max 2 lata) sunia, szorstkowłosa, duża o pięknych oczach. Zdjęcia słabe, bo... Sawa to absolutny wulkan energii, chodząca bomba zegarowa, pies o ogromnej potrzebie ruchu i pasji życia. Z całej masy zdjęć tylko kilka wyszło niezamazanych- o pozowaniu nawet mowy nie ma. Jest absoutną ulubienicą naszej kierowniczki. Sawa na jej widok potrafi przeskoczyć płot o każdej wysokości- prawdziwa akrobatka. Będzie wymagała ułożenia- jej radość na widok człowieka jest ogromna, a Sawa kolmpletnie nie zdaje sobie sprawy ze swojej masy i siły. Tylko do domu z ogrodem i ciepłą budą- dla człowieka aktywnego, który kocha ruch i życie tak samo jak ona." Ale to było w listopadzie....:-( A na stronie Schroniska: "20/08 Sawa Sympatyczna, spokojna sunia, jej pełne niepewności spojrzenie mówi samo za siebie: kiedyś ktoś ją bardzo kochał i teraz nie wie dlaczego trafiła do takiego miejsca. Jednak wie i czeka z pokorą, że ktoś ją znowu pokocha i zabierze na ciepłą kanapę, gdzie wspólnie będą spędzać chwile przed TV a ona będzie podstawiać się do miziania za uchem. " Zmienię tekst w ogłoszeniach...... Quote
brazowa1 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 cofam!!! smutna jest tylko w boksie-tam głownie lezy,ale spacer- i z Sawy robi sie swirek -muchomorek,zreszta bardzo kochany i entuzjastycznie okazujacy radośc.Fajna suczka :) Fix,stronka od dawna nie jest modernizowana,suczka pamieta czasy Kątnej,a wtedy nie bylo zbyt wiele okazji do okazywania radosci,suczka mogla byc jeszcze długi czas przygaszona,stad opis:spokojna. fakt,iz suka jest ruchliwa i lubi sie bawic,nie skazuje jej od razu na mieszkanie w ogrodzie,mam nieodparte wrażenie,ze to była domowa suka. Podobnie,Sznurek-on zna komendy,nikt nie uczy tego łancuchowego psa,ani tym bardziej bawic sie piłeczka. Quote
Fiks Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jakby się udało Sawci zrobić nowe foty.... :oops: Quote
brazowa1 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 obiecuje,ze dzis wstawie,ma cała sesje,chyba filmik też zrobiłam Sawa nie jest napobudliwa,jest zrownowazona i bardzo,bardzo fajna.Zaproszona do kontaktu bawi sie,przytula,skacze,ale gdy jest koniec nie wisi na czlowieku i nie zamecza.Podobnie w boksie-potrafi sie wyciszyc,nie jest psem,ktory wyje na płocie i nie potrafi sobie znależc miejsca (wiem,bo sama mialam suke z ADHD,ktora nie usiedziala na tyłku).Robi bardzo fajne wrazenie :). Quote
brazowa1 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 w wolniejszej chwili zerknijcie tutaj,zobaczycie dlaczego od pierwszego wejrzenia darze sawe taka sympatia. http://www.dogomania.pl/forum/f85/fajny-atos-smieszne-ucho-ma-cudowny-dom-35577/ Quote
Fiks Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='brazowa1']w wolniejszej chwili zerknijcie tutaj,zobaczycie dlaczego od pierwszego wejrzenia darze sawe taka sympatia. http://www.dogomania.pl/forum/f85/fajny-atos-smieszne-ucho-ma-cudowny-dom-35577/ Przeczytałam cały wątek. Ach! Ma Atos szczęście :loveu: Mam nadzieję, że Sawa też trafi do takiej osoby jak Koss :loveu: Quote
rita60 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cudna jest:loveu:dlaczego nikt nie chce takiej slicznotki:shake: Quote
rita60 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Cudne:multi:a ten wywalony jezorek,boski:p Quote
brazowa1 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 specjalnie dla Was Ciotki,filmik od Sawy Quote
Fiks Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Świetny filmik zaraz go dodam na allegro Sawci. Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Sliczna Sawa czeka na ciebie,nie zwlekaj........ Quote
brazowa1 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ciesze sie,ze nie zapomniałyscie o Sawie. Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cudne to zdjecie,tylko takie smutne:-( Quote
Recommended Posts