rita60 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Fiks']Sawunia przypomina się. Zapomnieli o tobie wszyscy malenka:-( Quote
rita60 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Fiks']Sawunia przypomina się. Co u Sawy,bo watek zamarł:shake: Quote
Fiks Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Zaniedbałam Cię Sawuniu, wybacz :modla: Jeśli suczka jest jeszcze w schronisku to wznowię ogloszenia. Quote
rita60 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Fiks napisał(a):Zaniedbałam Cię Sawuniu, wybacz :modla: Jeśli suczka jest jeszcze w schronisku to wznowię ogloszenia. Fiks pewnie ci wybaczy,to taka słodka dziewczynka:razz: Quote
Fiks Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 rita60 napisał(a):Fiks pewnie ci wybaczy,to taka słodka dziewczynka:razz: Dziękuję za pociesznie :lol: Ale czy Sawa jest w schronie? Może już biega po swoim ogródku....ma swojego ludzia... To tylko chyba wie agatkia. Quote
rita60 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Fiks napisał(a):Dziękuję za pociesznie :lol: Ale czy Sawa jest w schronie? Może już biega po swoim ogródku....ma swojego ludzia... To tylko chyba wie agatkia. Ale agatkia dawno nie było,moze zajrzy na watek i napisze co z mala:roll: Quote
Fiks Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 rita60 napisał(a):Mykaj na gore Sawuniu... I jeszcze raz.... Quote
brazowa1 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Sawa jest w schronisku....bez zmian u niej. Quote
rita60 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 brazowa1 napisał(a):Sawa jest w schronisku....bez zmian u niej. Niedobrze,juz tyle w schronie:shake: Quote
brazowa1 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 troche głupio,ze sie agatce wcinam w watek,ale skoro agatka na urlopie od Dogo,wiec bede poty co podawala na bieżąco info o suni.Mam zdaje sie jakies jej fotki nawet,tyle,ze przez kraty.To mila suczka,bylam obca osoba,a przywitała mnie ładnie.Ma spokojny boks,wiec ma sporo szczescia. Quote
brazowa1 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Wesoło nie ma :shake:,to schronisko.Do tego jest przepełnienie,schronisko jest pod Gdanskiem,musimy ludzi zachecić do pojawiania sie tam.Ja daje info na trojmiejskie,bede takze psy stamtad pokazywala na allegro,jeszcze alegratka.Czy ktoś chce sie dołaczc? w dziale pomorskie,sa inne fotki psow.Same cuda. aaa Rito,tamten aidarle o ktorym dwa tygodnie pisałam,rodowodowy,po zmarłej wlaścicielce zostaje :) u pani,ktora o nim do mnie pisała i prosiła o pomoc w szukaniu domu :) Quote
rita60 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 brazowa1 napisał(a):Wesoło nie ma :shake:,to schronisko.Do tego jest przepełnienie,schronisko jest pod Gdanskiem,musimy ludzi zachecić do pojawiania sie tam.Ja daje info na trojmiejskie,bede takze psy stamtad pokazywala na allegro,jeszcze alegratka.Czy ktoś chce sie dołaczc? w dziale pomorskie,sa inne fotki psow.Same cuda. aaa Rito,tamten aidarle o ktorym dwa tygodnie pisałam,rodowodowy,po zmarłej wlaścicielce zostaje :) u pani,ktora o nim do mnie pisała i prosiła o pomoc w szukaniu domu :) Ja nie umiem robic ogloszen:oops: Wiedzialam,ze tak bedzie z tym erdelkiem:lol:powodzenia szorstka mordeczko. Quote
brazowa1 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Rito :) nie święci garnki lepia :) tez nie umiałam,wystarczylo,ze Akucha pomogla mi zainstalowac program do obróbki fotek,potrwało poł godzinki :) a jestem niekumata komputerowo;) Quote
Recommended Posts