Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Fiks napisał(a):
Zaniedbałam Cię Sawuniu, wybacz :modla:
Jeśli suczka jest jeszcze w schronisku to wznowię ogloszenia.

Fiks pewnie ci wybaczy,to taka słodka dziewczynka:razz:

Posted

rita60 napisał(a):
Fiks pewnie ci wybaczy,to taka słodka dziewczynka:razz:

Dziękuję za pociesznie :lol:
Ale czy Sawa jest w schronie? Może już biega po swoim ogródku....ma swojego ludzia...
To tylko chyba wie agatkia.

Posted

Fiks napisał(a):
Dziękuję za pociesznie :lol:
Ale czy Sawa jest w schronie? Może już biega po swoim ogródku....ma swojego ludzia...
To tylko chyba wie agatkia.

Ale agatkia dawno nie było,moze zajrzy na watek i napisze co z mala:roll:

• 2 weeks later...
Posted

troche głupio,ze sie agatce wcinam w watek,ale skoro agatka na urlopie od Dogo,wiec bede poty co podawala na bieżąco info o suni.Mam zdaje sie jakies jej fotki nawet,tyle,ze przez kraty.To mila suczka,bylam obca osoba,a przywitała mnie ładnie.Ma spokojny boks,wiec ma sporo szczescia.

Posted

Wesoło nie ma :shake:,to schronisko.Do tego jest przepełnienie,schronisko jest pod Gdanskiem,musimy ludzi zachecić do pojawiania sie tam.Ja daje info na trojmiejskie,bede takze psy stamtad pokazywala na allegro,jeszcze alegratka.Czy ktoś chce sie dołaczc? w dziale pomorskie,sa inne fotki psow.Same cuda.

aaa Rito,tamten aidarle o ktorym dwa tygodnie pisałam,rodowodowy,po zmarłej wlaścicielce zostaje :) u pani,ktora o nim do mnie pisała i prosiła o pomoc w szukaniu domu :)

Posted

brazowa1 napisał(a):
Wesoło nie ma :shake:,to schronisko.Do tego jest przepełnienie,schronisko jest pod Gdanskiem,musimy ludzi zachecić do pojawiania sie tam.Ja daje info na trojmiejskie,bede takze psy stamtad pokazywala na allegro,jeszcze alegratka.Czy ktoś chce sie dołaczc? w dziale pomorskie,sa inne fotki psow.Same cuda.

aaa Rito,tamten aidarle o ktorym dwa tygodnie pisałam,rodowodowy,po zmarłej wlaścicielce zostaje :) u pani,ktora o nim do mnie pisała i prosiła o pomoc w szukaniu domu :)

Ja nie umiem robic ogloszen:oops:
Wiedzialam,ze tak bedzie z tym erdelkiem:lol:powodzenia szorstka mordeczko.

Posted

Rito :) nie święci garnki lepia :) tez nie umiałam,wystarczylo,ze Akucha pomogla mi zainstalowac program do obróbki fotek,potrwało poł godzinki :) a jestem niekumata komputerowo;)