Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pati napisał(a):

Więc razem z wetem pewni siebie koszyk hop do góry dnem iiiiiiii Miśki nie ma nie wypadła. Pzrechylamy głowy patrzymy a wet - "patrz Mtrixa zrobiła"
Misia wszystkie łpaki rozkraczyła, zaparła się i koniec :diabloti:

No to mamy Misię akrobatkę :evil_lol: .

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Zrobiłam Misieńce ogłoszenie na alegratce, ale podałam numer 0 609 160 440 - nie mam pojęcia czyj jest, wzięłam z allegro

[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1759139_mala_kochana_misienka_podaruj_domek.html]Ma
Tu jest Misia ogłoszona...
To chyba wszystko...
Tel trzeba podawac teraz do pati

Posted

Tola napisał(a):
Co u Misiulki?

Pati , pisz co u Misi bo :mad::mad:. Zdjęcia by się przydały .
Nikt nie pisze . Czy są porobione nowe ogłoszenia ?

Posted

mam psa po operacji. Zajmuje sie nim Jak skonczy brac kroplowki,zacznie jeść i pić wtedy bede miec wiecej czasu.
Misia sie m swietnie zadomowiła sie juz na calego. Kocha mnie całym sercem i umie to okazac. Ucze ja jak i pozostałe siedzenie samemu bez nas ale nie jest najlepsza uczennica . jak załośc, jaki smutek , świat jej sie konczy :lol:
Na mnie piski wrazenia nie robia wiec juz powoli zakapowała, ze lepiej spac gzrecznie a jak Pani wroci bedzie nagroda i przytlanko. Misoa uwielbia ludzi!!!!
cały czas na rekach by chciałą byc wspina sie na kzresło choc za plecy sie połozyc byle by byc blisko. Nie odburczałą mi juz ani razu wiec robi to tylko jakjest w wielkim stresie w nwym miejscu. jest słodka, przychodzi na zawołanie pieknie pilnuje sie nogi, wzorowa na smyczy.

Posted

[quote name='danka1234']Misia ma u mnie zmienione poprzednie ogłoszenia;

gumtre
kokosy
interpress
giełda ogłoszeń
24polska.pl
adopcja psa

mogę ja jeszcze poogłaszać jeśli trzeba tylko prosze podać gdzie jest jeszcze ogłaszana by nie powielać.
Bardzo dziekuję:lol:
Misia ogłoszenia wygasły, w tej chwili nie jest nigdzie ogłoszona.
Pisałam wczoraj do agusiazet, moze zrobi Misi Allegro, ale zwykle.