Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati napisał(a):
ja o psince wiem sporo bo mieszka ze mną ale moge powiedziec czego lubi czego nie co je co nie etc i niech ludzie do JO37 dzwonia ja nie chce domku wybierac

Ja będe domy wybierać ale do mnie przez nie można sie dodzwonić .
Pati rób wstępną selekcję a ja już będe dzwonić do tych ,którzy przejdą wstępne sito .Podaj swój numer telefonu do kontaktów .

Posted

Joodith napisał(a):
Jak to? Co się dzieje? :(

Niestety - nie wiem czy był podany osłonowo antybiotyk . Po prostu wokół cięcia czerwona , nabrzmiała otoczka . Wczoraj do innego psiaka miał przyjechać wet to miał obejrzeć i Misię .

Posted

Jo37 napisał(a):
Niestety - nie wiem czy był podany osłonowo antybiotyk . Po prostu wokół cięcia czerwona , nabrzmiała otoczka . Wczoraj do innego psiaka miał przyjechać wet to miał obejrzeć i Misię .

Antybiotyk był podany, wysłałam pati historie choroby od weta

Posted

Joasiu, przekazał mi mąż info o Misi od Ciebie, kurczę, mam nadzieję, że to nic poważnego z tym obrzmieniem. Na pocieszenie powiem, że moja suczasta też miała obrzmienie posterylkowe, ale potem pięknie się jej obgoiło i teraz pomyka.

Ja też chcę porobić Misi ogłoszenia na allegratce i adopcje.org. Podajcie wszelkie informacje na jej temat, przede wszystkim wiek, bo szkoda czasu, jak najszybciej trzeba ogłaszać tą piękną suczastą - powinna raz dwa wyjeżdżać do domu i zwolnić miejsce oty choćby dla trikolorki ;)

EDIT: widzę, że Minia jest na adopcje.org, ale trzeba zmienić dane województwa i podać, że ma sterylkę, bo to nie jest zmienione

Posted

xmartix napisał(a):
jaki ma Misia wiek??

Nie mam doświadczenia w tej kwestii, ale sądzę, że październikowa cieczka była pierwszą Misi. Przed nią suteczki Małej były dosłownie plamkami na brzuszku, więc zapewne nigdy nie karmiła, a co się z tym wiąże nie miała potomstwa. Ponadto niedawno rozmawiałam z Panią, która twierdzi, iż Misię widywała w okolicach swojego osiedla (które sąsiaduje z moim) od wiosny, a więc ktoś wówczas mógł wyrzucić Psinkę, gdyż ta przestała być małym puchatym szczeniaczkiem. Według mnie Misia ma nieco ponad rok. Ale warto by wypowiedział się na ten temat specjalista.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Zrobiłam Misieńce ogłoszenie na alegratce, ale podałam numer 0 609 160 440 - nie mam pojęcia czyj jest, wzięłam z allegro

[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1759139_mala_kochana_misienka_podaruj_domek.html]Ma
To mój nr:cool3:
Kontenerki odbierzemy na początku grudnia, dam wczesniej znać.

Posted

zupełnie nie mam czasu na internet z gory pzrepraszam za brak wiesci. U misi wszystko super stała sie psiakiem nakolankowym nic tylko na kolanka zreszta Jo37 widziała sama . Jest grzeczna, załatwia potzreby na zewnątrz , nieco wybredna z jedzeniem wiec tzreba jej gotować. łanie chodzi na smuczy , nie ucieka spuszczona pilnuje sie. Ma juz ściągniete szwy . Babrały sie ponieważ były zostawione u psa za długo i nitka była dobrana nieodpowiednio. Cięcie jest brzydkie zaszyte jakoś tak na okrętke.
Suczynka jest urocza i ktoś będzie miał z niej wielką pocieche.

aaaaa opowiem wam zabawna historie. Pojechałąm z mała do weta na zdjęcie szwów. Miałam ją w koszyczku bo był ze mna inny psiak. Przyszła kolej Misi podniosłam koszyk postawiłam na stole a misia ani rusz nie wyjdzie.
Więc razem z wetem pewni siebie koszyk hop do góry dnem iiiiiiii Miśki nie ma nie wypadła. Pzrechylamy głowy patrzymy a wet - "patrz Matrixa zrobiła"
Misia wszystkie łpaki rozkraczyła, zaparła się i koniec :diabloti: