Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NIe mogę wyjść z podziwu jaki z Misi ładny piesek, ten puszysty ogon przechodzący w biel i białe podbrzusze, a jednoczęsnie wszystkie kolory na grzbiecie :loveu:

• 2 months later...
  • 7 months later...
Posted

Aaa dziękuję za pamięć :lol: u Misi wszystko w porządku.Już wie,że jest w swoim domku,wygrzeczniała,zachowuje czystość i kaprysi przy jedzeniu :mad: ryż i marchewka są, zdaniem Misi, niejadalne dla takiego szanującego się psa jak Misia.Śpi z nami w łóżku a właściwie to się rozwala w betach.Misia bardzo boi się burzy.Naprawdę cieszę się,że jest z nami.

Posted

Wspaniele słyszeć takie wieści :Cool!:. Niejednokrotnie wracam na ten wątek i ze wzruszeniam śledzę od nowa historię Misi. Jestem pewna, że jest z Wami szczęśliwa:lol: Serdeczne pozdrowienia i uściski zasyłamy dla całej rodzinki.

• 1 month later...
Posted

Misia,niestety ma chorą łapkę ( przednia lewa )Nie wiemy co sie stało bo nagle zaczęła na nią kuleć i popiskiwać z bólu ,ma problemy z chodzeniem.Dostała dzisiaj dwa zastrzyki p/bólowe i "zwolnienie z gmnastyki" jak powiedział wet,czyli musi łapkę oszczędzać.W czwartek idziemy do konroli a jeśli łapka będzie dalej boleć to wcześniej.Ja mam tylko nadzieję,że to chwilowa niedyspozycja,może ją nadwyrężyła np.skacząc z łóżka lub kanapy.Panienka jest bardzo wyciszona,co jest raczej niespotykanym stanem u niej.Mam tylko nadzieję,że szybko dojdzie do siebie w przeciwnym wypadku musimy zrobić jej kompleksowe badania bo boję się,że może to być początek jakiś zmian zwyrodnieniowych ( tfu,tfu,tfu by nie zapeszyć )

Posted

Misi żadne upały nie przeszkadzają w wyjściu spacer,jest bardzo żywiołowym psiakiem ale niestety ból w łapce robi swoje.Dzisiaj od rana znowu była osowiała a teraz ledwo doszła do weta na kontrolę.Znowu biedna dostała dwa zastrzyki a od soboty będzie dostawać codziennie tabletki.Ma nadwyrężony staw biodrowy i regeneracja musi potrwać jakiś czas.Wet twierdzi ,że może potrwać to nawet kilka tygodni.Ja mam tylko nadzieję ,że łapka szybko wyleczy się i Misia zapomni o bólu.A tak nawiasem to do tej pory nie bała się wizyt, ale teraz to telepie się w gabinecie jak galareta.No cóż ja się jej nie dziwię,bo badania chorej łapki nie należą do przyjemnych,ale Misia jest naprawdę dzielna.

Posted

Miśka zdrowiej szybko! A co do telepania, to to dopiero z czasem się nabywa :) Moja też na początku chętnie do gabinetu wchodziła, a teraz to już trawkę przed budynkiem poznaje i robi w tył zwrot :)

• 2 months later...
Posted

Misiula jest strasznym pieszczochem,wystarczy lekko nadepnąć jej na koniec ogonka a już płacze jakby obdzierano ją ze skóry :eviltong: Łapka czasami daje się we znaki zwłaszcza przy zmianie pogody ale generalnie jest okey.Misia bardzo nie lubi deszczowej pogody wtedy tylko myk na siku i małe co nieco i fru do domciu pod kołderkę.Jest przekochaną sunieczką ,trochę szczekliwą bo szczeka na każdego kto przechodzi pod drzwiami no i absolutnie nie toleruje szwendających się pod balkonem psów :eviltong: wtedy jest niesamowity jazgot.Zresztą ta mała cwaniara na spacerkach bacznie obserwuje kilka upatrzonych przez siebie balkonów,gdzie może być potencjalny szczekajacy na nią psiak a tego to już nie jest w stanie ścierpieć :evil_lol: Misiula pozdrawia wszystkie pamiętające o niej cioteczki.

• 2 weeks later...