Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Joodith napisał(a):
Narzeczonego :sweetCyb:nie wiem co powiedzieć, szczęście wypełnia moje serce po brzegi, gdy czytam takie wieści :loveu:

Bardzo fajne wieści . Szkoda tylko ,ze z Misi taki łobuziak na spacerach .

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj na popołudniowym spacerku Misia była grzeczna bo obszczekała tylko jedną osobę - starszą kobiecinę, a więc powoli robi postępy.Do tego bawiła się z nieznanymi jej dwoma (!) psiakami ( trzeci wyjątkowo jej nie pasował :cool3: ). Myślę,że za jakiś miesiąc będę mogła napisać,że Misia :diabloti: lubi wszystkich ludzi i wszystkie zwierzątka.Dzisiaj jest tłusty czwartek więc kupiłam pączki i chrusty a że lażały na talerzu w kuchni ( ja byłam w łazience ) więc Misia uznała za stosowne się poczęstować i w ekspresowym tempie wmłóciła połowę chrustów :evil_lol: -niezły łasuch, co?Życzymy z Misią wszystkim smacznych pączków i serdecznie pozdrawiamy

• 3 weeks later...
Posted

Wreszcie z mogę napisać ,że Misia robi się coraz grzeczniejsza.W domu jest raczej spokojna no i spacery nie są już od paru dni dla nas utrapieniem.Spokojnie przechodzi obok ludzi i piesków, nie wszystkich wprawdzie ale zrobiła naprawdę duże postępy :lol: tak więc cierpliwość została nagrodzona.Po spacerku cierpliwie czeka na umycie łapek choć jak się uda czmychnąć to czmychnie na kanapę.Ostatnio znalazła sobie nowe miejsce do leżenia - pod łóżkiem (!):cool3: ,na którym zresztą uwielbia baraszkować.Wiem ,że teraz będzie już tylko lepiej.Misia jest zdrowa ,tydzień temu została zaszczepiona p/chorobom zakaźnym i 30 marca będzie zaszczepiona jeszcze raz.Powoli staje się małym ,grymaśnym niejadkim :razz:

• 5 weeks later...
Posted

Kiedy Wielka Noc nastanie życzymy Wam na zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niech wszystkie żale zagłuszy.
Radosnego Alleluja.:B-fly:

Posted

Misia jest zdrowa i jeszcze wciąż niesforna na spacerach choć muszę z zadowoleniem powiedzieć,że robi postępy.W domu jest przekochanym psiakiem i wiele jej wybaczamy (pogryzione skarpety,długopisy,poduszki,no słowem wszystko co wpadnie jej w łapki:diabloti:)Szaleje z radości gdy wracamy z pracy a zwłaszcza mąż,w którym Misia z wzajemnością zakochana.Ostatnio mamy tylko problem z kleszczami,pewnie jak każdy i dzisiaj wylałam jej na szyję preparat p/kleszczom.Wszystkie szczepienia już poza nami i mamy rok sopkoju.I jeszcze jedno - mała przytyła kilogram :evil_lol: i waży w tej chwili 7.10 (pewnie ciastka wychodzą bo lubi slodycze).Wczoraj np.pod naszą nieobecność Misia poczęstowała się czekoladowym cukierkiem ,którego sprytnie odwinęła z papierka :diabloti:.

• 1 month later...
Posted

Joodith napisał(a):
Droga Rodzinko jak się miewa kochana Misieńka?

Misia jest teraz na specerku z mężem.Już nie mamy takich problemów jak na początku ale trzeba uważać bo ujada na pieski i nie przepada za dziećmi.Jednak coraz częściej zaczyna się bawić z pieskami a zwłaszcza ze swiom "narzeczonym" Misiem :lol:.Misia jest kochanym pełnym radości i chęci do zabawy i psot pieskiem.Ostatnio stwierdziała,że najlepszym miejscem do spania jest nasze łóżko :evil_lol: i wszystko na to wskazuje,że tak zostanie.
Apetyt i zdrowie jej dopisują ale nie chce za bardzo jeść rybek :cool3: choć ostatnio przekonała się do dorsza.Misia jest małą akrobatką bo jeśli o coś prosi to staje na dwóch tylnich łapkach i potrafi tak przejść nawet spory kawałek - do tyłu (!).Jest naprawdę kochana i cieszymy się,że jest z nami.

Posted

Niestety nie umiem sama wklejać zdjęć :oops: ale jeśli tylko będę umiała to zaraz wkleję.Póki co to może kaja555 chciałaby kiedyś wpaść do nas ?:lol: Natychmiast wyślę adres i nr telefonu na pw.