Jo37 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 pati napisał(a): Więc razem z wetem pewni siebie koszyk hop do góry dnem iiiiiiii Miśki nie ma nie wypadła. Pzrechylamy głowy patrzymy a wet - "patrz Mtrixa zrobiła" Misia wszystkie łpaki rozkraczyła, zaparła się i koniec :diabloti: No to mamy Misię akrobatkę :evil_lol: . Quote
Joodith Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :-D Słodkości, Misia pewnie finał "Mam talent" oglądała. Quote
Tola Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Mądra sunia, bo co miłego mogło ją czekac u weta:evil_lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 to sprytna suczastka - widać było po jej oczętach - wie co robi Misiasta Quote
t_kasiek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ale spryciulka :D:D:D slodko to musiało wygladać :) :loveu: Quote
danka1234 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 czy Misia ma już zrobione nowe ogłoszenia? bo poprzednie są z treścia ze Misia mieszka na ulicy jeśli tak po podajcie linki,dorobię jej coś jeszcze. Quote
Tola Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Zrobiłam Misieńce ogłoszenie na alegratce, ale podałam numer 0 609 160 440 - nie mam pojęcia czyj jest, wzięłam z allegro [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1759139_mala_kochana_misienka_podaruj_domek.html]Ma Tu jest Misia ogłoszona... To chyba wszystko... Tel trzeba podawac teraz do pati Quote
Agata69 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wysłałam zdjecia suni w 4 miejsca , w tym w 3 przypadkach w Warszawie. Zobaczymy co bedzie. Quote
Jo37 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Tola napisał(a):Co u Misiulki? Pati , pisz co u Misi bo :mad::mad:. Zdjęcia by się przydały . Nikt nie pisze . Czy są porobione nowe ogłoszenia ? Quote
pati Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 mam psa po operacji. Zajmuje sie nim Jak skonczy brac kroplowki,zacznie jeść i pić wtedy bede miec wiecej czasu. Misia sie m swietnie zadomowiła sie juz na calego. Kocha mnie całym sercem i umie to okazac. Ucze ja jak i pozostałe siedzenie samemu bez nas ale nie jest najlepsza uczennica . jak załośc, jaki smutek , świat jej sie konczy :lol: Na mnie piski wrazenia nie robia wiec juz powoli zakapowała, ze lepiej spac gzrecznie a jak Pani wroci bedzie nagroda i przytlanko. Misoa uwielbia ludzi!!!! cały czas na rekach by chciałą byc wspina sie na kzresło choc za plecy sie połozyc byle by byc blisko. Nie odburczałą mi juz ani razu wiec robi to tylko jakjest w wielkim stresie w nwym miejscu. jest słodka, przychodzi na zawołanie pieknie pilnuje sie nogi, wzorowa na smyczy. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ja tak myślałam - nie zapomnę tego pełnego głebi spojrzenia mądrej kobitki :loveu: pati, a u Ciebie nie ma miejsca w hoteliku dla niewielkiego psiaka z wątku o tym psie na łańcuchu? Ile ui Ciebie kosztuje miesiąc? Quote
Tola Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Napisałam do osób, które robiły wczesniejsze ogloszenia Misi; danka1234 uaktualni suieczkę:lol: Quote
Gosiapk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ale piękna! Jak chihuahua długowłosa. Gdzie ona teraz przebywa? Quote
Tola Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Gosiapk napisał(a):Ale piękna! Jak chihuahua długowłosa. Gdzie ona teraz przebywa? Misia jest w Warszawie u pati Quote
Jo37 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Gosiapk napisał(a):Ale piękna! Jak chihuahua długowłosa. Gdzie ona teraz przebywa? Pod Warszawą i szuka super domu . Quote
danka1234 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Misia ma u mnie zmienione poprzednie ogłoszenia; gumtre kokosy interpress giełda ogłoszeń 24polska.pl adopcja psa mogę ja jeszcze poogłaszać jeśli trzeba tylko prosze podać gdzie jest jeszcze ogłaszana by nie powielać. Quote
Tola Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='danka1234']Misia ma u mnie zmienione poprzednie ogłoszenia; gumtre kokosy interpress giełda ogłoszeń 24polska.pl adopcja psa mogę ja jeszcze poogłaszać jeśli trzeba tylko prosze podać gdzie jest jeszcze ogłaszana by nie powielać. Bardzo dziekuję:lol: Misia ogłoszenia wygasły, w tej chwili nie jest nigdzie ogłoszona. Pisałam wczoraj do agusiazet, moze zrobi Misi Allegro, ale zwykle. Quote
danka1234 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Tola'] Misia ogłoszenia wygasły, w tej chwili nie jest nigdzie ogłoszona. to w takim razie dorabiam jej jeszcze ogłoszenia,to linki; alegratka -wyrózniona oferty ojej kupię psa szukaj zwierzaka nasi pupile psy do adopcji aleokazja agiato ogłoszenia olx przygarnij zwierzaka czworonogi -po akceptacji Quote
xmartix Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 i jeszcze parę ogłoszeń: allegro: maleńka sunia mieszkała na ulicy! (504766795) - Aukcje internetowe Allegro poza tym adopcje.org drobne.centrumofert.pl gumtree.pl ale.gratka.pl kupiepsa.pl Quote
Recommended Posts