akucha Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dziekujemy ewatr :loveu: Może w końcu ktoś go wypatrzy?! Quote
Paulina_mickey Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Kubuś prosi ślicznie o domek :loveu: Quote
brazowa1 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 nie on jeden :( a psow ciagle przybywa,Dramat jakis. Quote
brazowa1 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Kubus dzis poszedł z miłymi ludzmi do nowego domu.Byli cała rodzina,chcieli pieska własnie bez szans na adopcje,pieska w potrzebie.Kubus ładnie sie zaprezentował. Ludzie mili,nakierowani na pomoc zwierzetom. Bardzo sie ciesze,ze Kubus dostal szanse,byc może jedyna w swoim zyciu.Ale czy sie możemy entuzjastycznie cieszyc,bedziemy wiedziec za miesiac,dobrze? Na razie zaciskamy kciuki z całej siły. Quote
Natalia i Galwin Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 To nie cieszymy się... Ściskamy za to kciuki tak mocno jak tylko się da!!! Quote
brazowa1 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 aaaaa i znali Kubusia z netu.Ale juz nie pytalam skad-zbyt przejeta byłam.:oops: Quote
akucha Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Kubusiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki, mocno :thumbs: Quote
Paulina_mickey Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 również trzymam baaardzo mocno kciuki za niego :kciuki::loveu: Quote
majka50 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ja też mogę dodać tylko tyle,że trzymam mocno kciuki za Ciebie piesku. Niech szczęście uśmiecha się do Ciebie całą gębą bo jesteś ślicznym pieskiem i zasługujesz na to.:loveu: Quote
ewatr Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 o kurcze :crazyeye: ale wiadomośc :multi::thumbs: super ! Powodzenia Kubuchna ! Quote
Ciucik Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak sie cieszę:multi:Trzymałam cały czas kciuki za Kubusia.Uda mu się napewno.Bo cóż może się nie udać takiemu statecznemu seniorowi? Dobrze ,że Kubusiowi Ludzie świadomi kogo biorą.Cudowna widomość. Quote
a-markofix Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 SUPER wiadomość!!! trzymamy kciuki, powodzenia Kubusiu :thumbs: Quote
brazowa1 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 niechby mu sie udało...Tak za 2 tygodnie dowiemy sie,co u Kubusia,i powolutku bedziemy mogli odetchnac. Quote
brazowa1 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 na razie wiemy,ze jest bardzo dobrze:) Quote
Ciucik Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Kubuś jak to nestor,po prostu zna życie i wie jak zadowolić swojego człowieka.Mądralek. Quote
ewatr Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 brazowa1 napisał(a):na razie wiemy,ze jest bardzo dobrze:) To juz troche mozemy odetchnać :lol: Quote
Anna222 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jezeli ci ludze chcieli wlasnie pieska, ktory nie mial specjalnych szans na adopcje - to ta historia musi sie skonczyc dobrze! Mam nadzieje, ze beda jakies zdjecia i nowe wiadomosci. Ja tam trzyman kciuki i ciesze sie juz w tej chwili! Quote
majku33krakow Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 a ja uwazam ze kazdy pies znajdzie swojego pana. Quote
Anna222 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Tez bym tak chciala - ale popatrz, co sie dzieje na dogo! To straszne, jak wiele zwierzat potrzebuje pomocy - jak beztroscy sa te niby "wyzsze" istoty ludzkie. Co mozna powiedziec, kiedy idiota-posel wystepuje w telewizji i opowiada takie brednie na temat kastracji zwierzat, ze az czlowiek sie dziwi, czy on w ogole wie co mowi? Otoz apeluje do ludzi, zeby nie kastrowali psow! To obled - juz do niego napisalam ale oczywiscie nie ma zadnej odpowiedzi. Gdyby ktos przypadkiem byl ciekawy to ten osobnik nazywa sie: Suski. Poradzilam mu, zeby przeszedl sie do najblizszego schroniska dla bezdomnych zwierzat - ale oczywiscie zadnej reakcji nie bedzie! To skandal, ze taki osobnik jest oplacany z panstwowej kasy a na pomoc schroniskom daje sie za male kwoty pieniezne! Quote
brazowa1 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 tak,to jest najgorsze-ze debile decyduja o sparawach o ktorych nie maja zielonego pojecia.Żałuje,ze nie moge z tym ignorantem porozmawiac twarza w twarz-w schronisku,przy szczeku psow,ktorych tam nie powinno w ogole byc! Quote
Anna222 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 To go przeciez nie interesuje! Najgorzej mnie denerwuje, ze ci osobnicy w ogole nie odpisuja - chociaz to ich obowiazek. Ten ignorant jest z pisu - nie moge na nich patrzec - ale wypowiada sie w telewizji, nie majac o tym problemie zielonego pojecia. Szkoda slow!!! Jak tam Kubus, jakies wiadomosci? Quote
brazowa1 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Wiesci sa takie,ze Kubus chce byc non-stop glaskany:loveu:.Mial za soba atak biegunki (normalne),ale juz ok,jest ciagle usmiechniety,radosny i bardzo grzeczny. Quote
Anna222 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Fiona miala tez na poczatku takie "przejscia begunkowe" ale to szybko przeszlo. Ona do dzisiaj uwielbia glaskanie - tego nigdy nie jest za duzo. Wazne, ze pies tam czuje sie dobrze u tej nowej rodzinki. Oby tak dalej! Quote
Recommended Posts