Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubus dzis poszedł z miłymi ludzmi do nowego domu.Byli cała rodzina,chcieli pieska własnie bez szans na adopcje,pieska w potrzebie.Kubus ładnie sie zaprezentował.
Ludzie mili,nakierowani na pomoc zwierzetom.

Bardzo sie ciesze,ze Kubus dostal szanse,byc może jedyna w swoim zyciu.Ale czy sie możemy entuzjastycznie cieszyc,bedziemy wiedziec za miesiac,dobrze?
Na razie zaciskamy kciuki z całej siły.

Posted

Ja też mogę dodać tylko tyle,że trzymam mocno kciuki za Ciebie piesku. Niech szczęście uśmiecha się do Ciebie całą gębą bo jesteś ślicznym pieskiem i zasługujesz na to.:loveu:

Posted

Tak sie cieszę:multi:Trzymałam cały czas kciuki za Kubusia.Uda mu się napewno.Bo cóż może się nie udać takiemu statecznemu seniorowi?
Dobrze ,że Kubusiowi Ludzie świadomi kogo biorą.Cudowna widomość.

Posted

Jezeli ci ludze chcieli wlasnie pieska, ktory nie mial specjalnych szans na adopcje - to ta historia musi sie skonczyc dobrze! Mam nadzieje, ze beda jakies zdjecia i nowe wiadomosci. Ja tam trzyman kciuki i ciesze sie juz w tej chwili!

Posted

Tez bym tak chciala - ale popatrz, co sie dzieje na dogo! To straszne, jak wiele zwierzat potrzebuje pomocy - jak beztroscy sa te niby "wyzsze" istoty ludzkie. Co mozna powiedziec, kiedy idiota-posel wystepuje w telewizji i opowiada takie brednie na temat kastracji zwierzat, ze az czlowiek sie dziwi, czy on w ogole wie co mowi? Otoz apeluje do ludzi, zeby nie kastrowali psow! To obled - juz do niego napisalam ale oczywiscie nie ma zadnej odpowiedzi. Gdyby ktos przypadkiem byl ciekawy to ten osobnik nazywa sie: Suski. Poradzilam mu, zeby przeszedl sie do najblizszego schroniska dla bezdomnych zwierzat - ale oczywiscie zadnej reakcji nie bedzie! To skandal, ze taki osobnik jest oplacany z panstwowej kasy a na pomoc schroniskom daje sie za male kwoty pieniezne!

Posted

tak,to jest najgorsze-ze debile decyduja o sparawach o ktorych nie maja zielonego pojecia.Żałuje,ze nie moge z tym ignorantem porozmawiac twarza w twarz-w schronisku,przy szczeku psow,ktorych tam nie powinno w ogole byc!

Posted

To go przeciez nie interesuje! Najgorzej mnie denerwuje, ze ci osobnicy w ogole nie odpisuja - chociaz to ich obowiazek. Ten ignorant jest z pisu - nie moge na nich patrzec - ale wypowiada sie w telewizji, nie majac o tym problemie zielonego pojecia. Szkoda slow!!! Jak tam Kubus, jakies wiadomosci?

Posted

Fiona miala tez na poczatku takie "przejscia begunkowe" ale to szybko przeszlo. Ona do dzisiaj uwielbia glaskanie - tego nigdy nie jest za duzo. Wazne, ze pies tam czuje sie dobrze u tej nowej rodzinki. Oby tak dalej!