hanka456 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dajmon czeka na dom, prawdziwy i ciepły. Quote
ewatonieja Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 w okolicach ul Rudzka/Pabianicka zagineła Suzi tutaj można ściągnac plakat Chomik ewatonieja wszystkich chetnych do pomocy prosze o kontakt jutro zaczynamy poszukiwania nie byłam niestety u dajmona ale za to kupiłam 2 kg makaronu 3 paczki warzywek i kuroka 1,5 kg oby jutro mi sie udało dodzwonić do dt :oops: Quote
anovip1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mały Dajmonek marzy o wspaniałym domeczku . Quote
ewatonieja Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 z Dajmone jest ciagle źle, skóra juz prawie wygląda tak jakby miał nużeńca, łyso i jemu i nam, nam z powodu sporych faktur w lecznicy, dlatego że zaledwie po miesiącu jego pobytu byliśmy zmuszeni oddać go do dt zupełnie nie zdiagnozowanego :oops::placz: deklarowałam 100 zł miesiecznie na dt dla Dajmona koszta jego leczenia i wyzywienia przerastają nas a on jest taki kochany z półdzikiego chuderlaka zmienił się w psa łaknącego uwagi i pieszczot kto to doceni?:-( Quote
anovip1 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dajmonek - już zaufał człowiekowi . Czy ktoś zechce podarować mu domek ? :-( Quote
ewatonieja Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dajmon co ma wyłysiałe nózki na zime bardzo prosi o wsparcie, nie ma lekko :placz: Quote
szajbus Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Domki zlitujcie się nad Dajmonem Quote
szajbus Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Dajmon sie przypomina prosząc o domek Quote
ewatonieja Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Haniu napisz co u Dajmona czy były problemy z zastrzykiem? co Pani mówiła? Quote
hanka456 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 z zastrzykami dałyśmy sobie radę doskonale. Dajmno nawet bardzo nie protestował. Natomiast co można o nim powiedzieć. Dajmon jest największą niespodzianką jaka nam sie "trafiła" tak ja przynajmniej myślę. Dajmon jest jak brzydkie kaczątko, co zamieniło się w pięknego łabędzia. Nie chodzi tutaj o jego zewnętrzny wizerunek, a to co ma w sobie. Jest psem co całym sobą się odwdzięcza za pomoc i dom jaki dostał. On okazuje tą miłość całym sobą. Przytula się, wskakuje na kolana i patrzy tymi swoimi pięknymi przenikliwymi oczami. Pani mówi, że Dajmon jest niezwykły, bardzo mądry, nazywa go Dajmoś. Dajmon biega wolny, bez smyczy, pięknie "trzyma" się terenu. Pokochać Dajmona jest łatwo. Powiedziała, że to piękne, że mógł opuścić schronisko, bo to jeden z tych psów co wielkie serce mają. Z jego zdrowiem jeszcze nie najlepiej, łapki trochę łyse. Jeszcze go sędzi skóra. A Dajmon jest ciepłolubny, uwielbia spać pod kołderką. Zimno dla niego jest zabójcze. w schronisku nie dałby rady. Quote
ewatonieja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Dajmoś :loveu: przekochany psiur czeka na dom Quote
szajbus Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Komu tą perełkę w psiej skórze? Quote
hanka456 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dajmonowi domek jest bardzo potrzebny. Quote
szajbus Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Domki, proszę ustawiać się w kolejce po Dajmona Quote
ewatonieja Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dajmon pokocha Cie całym sercem a ma wielkie serce:cool3: Quote
ewatonieja Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 dajmon ma rane rozłażącą sie ,po kastracji pilnie potrzebna wizyta u weta i założenie szwu chyba nie wygląda to dobrze, dzisiaj zawiozłam kuroka 2 kg 2 x paczki ryzu vitalin 2 saszetki nizoralu 1 kg royal canin oraz 50 zł w przyszłym tyg przed swietami pani prosiła o kolejne 50 zł potrzebne sa duze miski i sucha karma Quote
olgaj Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Natlko jak tylko uda nam sie jutro podjedziemy zobaczyc ta rane. Jesli tylko nasze psy nie wywina nam zadnej przykrej niespodzianki :-( Damy rowniez obiecane pieniazki i sucha karme Quote
Recommended Posts