Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalka przypomnij sobie co ci opowiadałam o moich wampirzycach.
Jak tylko poczuły sie bezpiecznie to.......nikt nie ma prawa nawet iśc tym samym chodnikiem co my!:evil_lol:

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dAJMON POSZEDŁ JUZ NA KOŁDRE SPAĆ ,Z SAMEGO RANA BYLISMY NA GODZINNYM SPACERZE W PARKU Z RUTKA,KTORA BIEGAŁA ODPIETA
NIE WIEM KIEDY ODWAŻE SIE PUSCIC DAJMONA, CHYBA JAK KUPIE MU KAGANIEC Z OSŁONĄ Z GABKI,:oops:
CHLOPAK MIAŁ JUZ DOSYC KURCZAKA Z MAKARONEM I KRECIŁ NOSEM MUSIAŁAM KUPIC PUSZKE :/ DRAPIE SIE MNIEJ, PRZED NAMI JESZCZE Z TYDZIEN BRANIA LEKÓW

Posted

nie cierpie fotosika :angryy: skonczylismy brac tabletki, Dajmon drapie sie o wiele mniej, ucho czyszczone co najmniej raz w tygodniu, tylko przykro bo musze podnosić głos na niego, kiedy sie rzuca na inne psy i ludzi :shake:

Posted

ewatonieja napisał(a):
Dajmon i Rutka zniszczyli zabawkę i teraz nie ma sie czym bawić , zabiera nasze skarpety, moj kapec jest juz w stanie rozkładu, a recznik do wycierania ma same dziury:evil_lol:

;) Najważniejsze ,że psiaki dobrze się bawią :evil_lol:

Posted

Oj Natalka nie narzekaj. Ja nie mogę nastarczyć na prześcieradła z froty. Widać psiaki kochają ta tkaninę. Pomyśl jakie byłyby straty jakby robiły ażurki w jedwabiach :evil_lol::evil_lol:

Posted

ja nie narzekam ja sie śmieje, Dajmon jest zabawny, kiedy próbuje zakopać kostkę w kocu i narzutce na posłaniu, nosem zgarnia ku ścianie materiały a łapą w druga strone, robota głupiego :lol:

Posted

Mój Ciapuś który też długi okres sypiał na betonie w schronisku ma ten sam sposób układania sie do snu.Najpierw zgarnia kocyk nosem pod ścianę a potem wykopuje łapkami.Uwielbiam na to patrzeć :loveu:

Posted

Tak sobie patrzę, patrzę, patrzę....... i wymyśliłam.
Cudowną macie parkę ,pasują do siebie .
Może..................... :evil_lol:

A tak na poważnie ....Dajmon pod waszą opieką przeszedł niesamowitą metamorfozę .
Piękny psiak z niego się zrobił :loveu: