Niewiasta_21 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dajmonik z wysokim ilorazem inteligencji sie przypomina wszystkim cioteczkom ze czeka na swój domek :-) Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 zrobiłam chłopakowi bazarek - bardzo proszę, podnoście, bo to jeden ze sposobów na sukces bazarku. no i linkujcie znajomym - ja linkuje swoim http://www.dogomania.pl/forum/f99/czy-jeszcze-pamietasz-wspomnien-czar-dla-dajmona-130994/#post11742245 Quote
ewatonieja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 kurde kurde żesmy się wykąpali przed chwilą ale niestety dupowygryzki w toku :placz: plecodrapki też :-( za to na spacerach im dalej od domu tym grzeczniejszy :diabloti: dzisiaj z Dajmonem prześliszmy się w stronę marysina poszukac pseudohodowlii.. bezowocnie :cool1: Dajmonisko wygrzewa sie pod kołdrami a po pewnym czasie wylatuje spod nich jak z procy wystrzelony ziejąc niemozliwie, z jęzorem wywieszonym do kolan:evil_lol: Dajmon przekonał się nawet do mojego "teścia", mimo warkotów klaskania i innych dziwnych zachowań z jego strony, tata Grzesia opowie swojemu bratu o Dajmonie, szansę są małe bo stracili niedawno jamniczkę Prudi ...ale kto wie:p jutro produkuję plakaty i będe wywieszała w lecznicach i na tablicach ogłoszeniowych, minął miesiąc Dajmon zaakceptował nas od razu i przywykł do mieszkania w bloku... przydałby się dobry domek, żeby nie musiał bardzo cierpieć przy rozstaniu :-( fotek nie mam bo aparat utknął ... Quote
ciapuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 zapraszam na bazarek dla naszych podopiecznych http://www.dogomania.pl/forum/f99/fpr-zwp-smycze-obroze-torba-puzzle-do-16-02-a-131220/#post11764899 Quote
ciapuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 i jeszcze jeden bazarek na naszych podopiecznych http://www.dogomania.pl/forum/f99/fpr_zwp-kolczyki-lancuszek-obrazki-ksiazki-zabawki-do-16-02-zapraszam-131230/#post11765135 Quote
szajbus Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 No kto pokocha Dajmona i ofiaruje mu domek? Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 dziewczyny, zaraz koniec bazarku i jak tak dalej pójdzie, to fanty poleca za wywoławcza. ja nie mogę jedyna podnosić, a bycie na pierwszej stronie działu to jedyna szansa, ze ktos tam zajrzy jeszcze.. plis, hopajcie...:oops: Quote
ewatonieja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dajmon znowu zmienił lokal ale zniósł to dzielnie podbił kolejne serca mojego taty i trochę siostry oraz jej chłopaka, który na kolanach uganiał się za Dajmonem Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 nie dziwię się, że prawie nikt nie podrzucał bazarku, jak tutaj taka cisza :razz:. dzieki ofiarności chandler, która walczyła sama ze sobą, dajmon za ten jeden malutki, niepopularny zestaw seriali dostanie 40 zł! bardzo jestem jej wdzięczna, przepłaciła srodze i dorzuce jej jakis bonus. wpłaty tak, jak określone w pierwszym poście? co u dajmona? Quote
ewatonieja Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 dajmon dostaje leki na świad i na wykonczenie grzybicy :cool3: czuje sie dobrze troche łobuzuje :diabloti: jest słodki i musimy szybko domek znależc bo jak nie to... sami wiecie Quote
ewatonieja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 http://www.dalmatynczyki. fora. pl/galerie,31/karol-i-jego-rodzina,223-440. html tutaj można obejrzeć malutką Mariolkę dziecinkę Buni (po usunięciu spacji z linku) Quote
Niewiasta_21 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jaki on sie tłuściutki zrobił :crazyeye: Quote
ewatonieja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dajmon ma 2 cechy wspólne z żaba lezy rozkraczony jak żaba i skacze po zaspach jak żaba :evil_lol: FPR-ZwP Uroczy Dajmon odda Ci serce daj mu szansę (557834013) - Aukcje internetowe Allegro Quote
szajbus Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Ale on sie zrobił śliczniutki i okrąglutki. Kto pokocha Dajmona? Quote
rita60 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dajmonek pełen miłosci i uroku pies czeka na ciebie......... Quote
olgaj Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='ewatonieja']Dajmon ma 2 cechy wspólne z żaba lezy rozkraczony jak żaba i skacze po zaspach jak żaba :evil_lol: FPR-ZwP Uroczy Dajmon odda Ci serce daj mu szansę (557834013) - Aukcje internetowe Allegro Zdradz mi kochana ... Widziałas kiedys żabe skaczaca po sniegu???????????:evil_lol: Quote
ewatonieja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dajmon został dzisiaj na godzinkę sam na sam z moim tatą bardzo płakał ale się uspokoił w końcu, rozwiesiłam kilka plakatów jutro ciąg dalszy tylko telefony milcza :-( Quote
sleepingbyday Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 wpłaciła 4 dychy z bazarku na konto podane na początku watku. bardzo prosze o potwierdzenie wpłaty na wątku bazarkowym żebym mogła zamknąć.... Quote
ewatonieja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 serdeczne dzieki za bazarek pieniązki wpłynęły na konto, zapewne opłacimy z tego fakture u Buni a było tego :oops: troche Dajmon miał chyba dzisiaj nerwowy dzien rzucał sie ludzi :placz: jeszcze bardziej mu odbiło kiedy po pracy dołączyłam do grzeska i dajmona i razem dokonczylismy spacer, normalnie kazdy przechodzien to wróg , czy on nas moze bronić w ten sposób? udaje chojraka ale przy bliższym spotkaniu wymieka w weekend kąpanko, bo się chłopak nieźle zapocił pod tymi kołdrami fuj Quote
Recommended Posts