Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki śliczne :lol:
Tak $andwich to jest mama Frica a rysunek był prezentem dla Patrycji ;)
Fricuś tez dostanie swój portrecik jak podrośnie i będzie miał taką kryzę jak mama :D

Posted

Diana14 napisał(a):
rysunek był prezentem dla Patrycji ;)

A czy ja bym mogła, jeśli to nie kłopot, poprosić o taki prezent (pod choinkę :lol: )?
Oczywiście z Koralem w roli głównej :wink: .

Posted

$andwich napisał(a):
Diana14 napisał(a):
rysunek był prezentem dla Patrycji ;)

A czy ja bym mogła, jeśli to nie kłopot, poprosić o taki prezent (pod choinkę :lol: )?
Oczywiście z Koralem w roli głównej :wink: .

Problem w tym, ze dużo mam takich próśb a czasu nie wiele. Teraz rysuję rottka żeby go wystawić na allegro.

• 4 weeks later...
Posted

Monisiu oświec mnie co to za śliczny bąbelek bo pojęcia nie mam :)
I mam pytanko jeszcze czy orientujesz sie moze czy na wiosne są organizowane u nas szkolenia PTI ?

Posted

Patt napisał(a):
będziesz z nimi w Katowicach albo w Opolu ?

Katowice już na pewno nie, a Opole raczej nie - trochę za duże odległości od Szczecina. Miałam jechać do Katowic ze względu na Optigen ale po pierwsze nie uzbierałam kasy a po drugie, co prawda nie genetyczne, ale badania oczu będą w Szczecinie. Do Mł.Ch. Lizy potrzebuje jednej krajówki - mam nadzieję, że skończymy go w Głogowie ;). Liza skończy wymagane 15 mies.+ 1 dzień właśnie na Opole, ale raczej nie będziemy szaleć z dalekimi wyjazdami.
Pozdrawiam

Posted

Diana14 napisał(a):
Asiu o jakim wymaganym czasie mówisz? Z tego co wiem to do Mł.Ch. nie potrzeba odstępu czasu...:roll: Chyba, ze o coś innego chodzi :oops:

Zrobiłam skrót myślowy ;) Chodziło mi już o dorosły championat i tzw. hodowlankę :lol:

• 1 month later...
Posted

Wiem że dla niektórych jest to dziwne że jestem na forum collie a mam cavalierka. Więc dla tych osób które mnie nie znają mogę powiedzieć, że mam ich "mniejszą wersję" czyli szetlandkę
oto jej zdjęcie- moja Artunia:

• 1 month later...
Posted

Witajcie.Co sadzicie o tym psiaku???Widziałam go kiedys jak był mały,teraz ma ok 1,5 roku,dzis go spotkałam i az zapiera dech w piersiach,niesamowita szata,mała sliczna głowa,nie jest wysoki,(choc ja sie nie znam),usiłuje namowic jego włascicielke na wystawy,powiedzcie co o nim sadzicie,moze jakis hodowca sie wypowie- i wyglada tak:

Posted

E tam łysolce :D Lassie jak się leni to Smootha bardziej przypomina :D

Co tu tak cicho? :( . U mnie wiatr wieje okropnie, chmury czarne... chyba padac będzie :-( . Już cistka niektóre upieczone, aby teraz tylko do niedzieli ;)

Posted

Hej Monisiu :* Miło Cię i tutaj spotkać:multi: Mam nadzieje, że uda nam sie w końcu pogadać na gg. I nie spróbuj ode mnie wysciskać Lassie to... :mad: ;) Pozdrawiam Was cieplutko :*

MoniŚ napisał(a):
z gracją

A ja jedną Gracje znam:p :eviltong:

Posted

Hej Dominiko :* Ty też wyściskaj Gracjulkę :)
Ja na gg cały czas jestem, ale Ciebie nie widać :( . Mam nadzieje, że niedługo porozmawiamy ;)

I również pozdrowienia :*

PS U nas strasznie leje, a ja miałam na Droge Krzyzową iść przez miasto... ulewa u nas, Lassie też się nudzi, bo by pewnie pobiegała na dworze :)

• 2 weeks later...
Posted

Bu nikogo tu nie ma :(

Lassie dostała cieczki :roll: . Super, psów pod furtką kilka...

A wczoraj widziałam mamusie Lassie :razz: . Piękna staruszka :)

Posted

A to Cie pociesze, że moja suczka tez cieknie :eviltong: I ma ograniczone spacerki z czego akurat się ten leniuch chyba cieszy :lol: Ciepło się zrobilo i nic jej się nie chce. Tylko apetyt ma niezawodny jak zawsze :evil_lol:

Posted

MoniŚ napisał(a):
A moja w domu nie chce usiedzieć :eviltong: .
W sobote albo jutro musze wykąpac mojego brudaska :D . Czy odczekać az się cieczka skończy?

Ja swoją kąpie w poniedziałek, ale Tobie radze jak jej się cieczka skończy to pozbędziesz sie tego zapachu i nie będą za nią psy latały.

Posted

Wreszcie cieczka się kończy :evil_lol:
Jak będzie ciepej to wykąpie chyba na dworze, mam nadzieje ze nie będzie wiatru :eviltong: . Coś mało nas tu :( .

Pozdrawiamy :multi:

• 3 months later...
  • Margo unlocked this topic